Şimdi Ara

Haftalik Cebinize Uyan İnternet İptali

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
103.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Degerli abonemiz,
    haftalik Cebinize Uyan Internet hakkiniz 3 gun icinde sonlanacaktir.
    Internet kullanmaya devam ederseniz hakkiniz tekrar yuklenecektir.
    Detayli bilgi icin:http://vftr.co/cebinizeuyaninternet B003

    1 hafta önce hattımı taşıdım ve böyle bir msjla karşılaştım bu sabah. herhangi bir onay vermediğim halde istesem de istemesem de 5 tl karşılığı internet satın almak zorunda bırakıyolar galiba.
    Arkadaşlar hattımı tekrar başka bir operatöre mi taşımalıyım başka şansım var mı, iptal edilebiliyor mu bu ?



  • İptali yok. 11 tl den sınra sunırsızdı onu kaldırmak için bu paketi joydular.ben hatt aveaya taşıyacağım tarifem

    25 lira 10tl ye 3 gb doluyor ama ben daha 40 45 drn aşağı ödemedim bunlara bakiye varsa çöküyolar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle iptali yok. Tamamen dolandırıcılık yaptılar bu paket ile tüketici hakları mahkemesine başvuracağım. Eskiden günlük 11 tlye sınırsız paket tanımlanıyordu şimdi doldur 2gb 10tlye ek internet paketini bile tanımlayamadan direk bu paket devreye giriyor ve 5 tl karşılığında 250mb tanımlıyor. 20 tl çekim yaptılar paket sürekli yenileniyormuş 5 tlden 4 defa tanımlanmış ve mesajlar geç ulaştı haberim bile yoktu. Şimdi başka bir operatöre geçmeyi düşünüyorum. Vodafona kesinlikle geçiş yapmayın.
  • benim faturasız 2 vodafone hattıma da , 5 lira karşılığında 250mb Haftalik Cebinize Uyan İnternet paketi tanımlandı ..



    kullandığım tarifeler biri MEGA19 ve diğeri FIRSAT3GB



    ancak paket aşımı yapmadıkdan sonra liralarım gitmiyor ..



    eğer internet paketiniz var ise paketinizden gidiyor veya internet kullanmadığınız zaman 5 lira kesintisi olmuyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz burada boşuna mı yazıyoruz vodafone kullanılmaz diye. Müşteri lehine bir tane işleri yok sistemleri berbat ötesi arıyorsun müşteri hizmetleri cahil başından atmak icin konuşuyor saygısız. Bir pakete abone oluyorsun hep yenilenecek diyor paket şartlarını değiştiriyor ve ortada bırakıyor ( örnek cepnet paketleri). Siz müşterisiniz siz onlara muhtaç değilsiniz onlar size muhtaçlar kullanmayın şu lanet hattı. Yok diğerleri çekmiyormuş valla çekmesin ya yeter ki aradığımda sövecekmiş gibi konuşulmasın yeter ki üye olup güvendiğim paketim iptal edilmesin ya da 10 lira fazla veririm Turkcell kullanırım vodafone mu Allah uzak etsin. Yanlış anlaşıldıysam affola ama sinirlenmemek mümkün değil bu operatör bozmasına.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vadofone gectigim güne hay kafama diyorum.mart sonunu bekliyorum kaçarcasına uzaklaşacam berbat sistem berbat müşteri hizmetleri berbat herşey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynıbpaketi banada tanımladılar 11 tl günlük sınırsız kullanıyordum pis bir ağızla müşteri temsilcisibe anlatmaya çalıştım başardım ve iptal ettiler yalnız bitiş tarihine kadar kullanmayın internet bittikten sonra 11 tlye sınırsız kullandım dün itibariyle bilginize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teote kullanıcısına yanıt
    burak550 B kullanıcısına yanıt
    formula 1 kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar 10 gün önce online servisten şikayet edip, paketin kaldırılmasını yoksa hattımı taşıycağmı belirttim aşağıdaki cevap geldi

    "....numaralı hattınız ile ilgili yapılan kontrollerde 06/02/2017 tarihinde Bittikce Dolan Medium tarifesi ile birlikte otomatik olarak Cebinize Uyan paketinin tanımlandığını belirtmek isteriz.

    Bu bağlamda 10/02/2017 tarihinde 2 GB internet kullanım hakkı içeren Bittikçe Dolan 2GB 19TL tarifesine geçmenize bağlı olarak Cebinize Uyan paketinizin 02/03/2017 tarihi itibariyle iptal olacağını paylaşmak isteriz.

    Saygılarımızla
    Vodafone "
  • bilgi için teşekkürler @ he_man

    bakalım 2 hattımdada internetli tarife var

    cebine uyan interneti iptal ettikden ve aktif süresi doldukdan sonra , 1 kereliğine 15 lira yükleyerek şansımı deneyeceğim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • he_man kullanıcısına yanıt
    BTK ya şikayet yolladım bende halen cevap gelmedi. Sonucu bekliyorum. BTK üzerinden de istem dışı paket tanımlamayla ilgili şikayetlerini iletin. Devletin de yüklü bir ceza kesmesi gerekiyor bu usulsüzlüğe.
  • Bence paket asiminda bizim lehimize olacak bir durum. Normalde paket asiminda 10 kb 15 kr ile ucretlendirildiginde 1mb'ti 15 lirayi geciyor. Bu paketle en azindan paket asiminda tum bakiyemiz bir kac mb icin gidecegine 5 tl 250 mb ile bir nebze de olsa önüne gecer. Ustelik ilk 1 mb ucretsiz oldugundan o bile paket asimindaki 15 liraya tekabul ediyor.

    Mesela gecenlerde benim paketin yenilenmesi icin lira yuklemistim, interneti kesmeyi unutup paket gec yenilenince 1-2 mb icin tum bakiyem gitmisti iade de etmediler. Bu cebine olan paket olsaydi en fazla 5 tl odeyecektim tum bakiyem gitmeyecekti.

    İsin dogrusu her ikisi de adam soymak icin firsat kollamaktir ama biri daha insafli. Bence paket asiminda ücretlendirme, kullandigimiz internet paketinin ucretinin iki katini gecmeyecek sekilde makul olmali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scoopi kullanıcısına yanıt
    Ben 5 tlye 1gb lık aylık paket veya 2gb 10 tl ye paket alabiliyorum. Ayrıca dediğin 10kb 15kr olan ücretlendirme hiçbir zaman 15 tl ödemiyorsun. 11 tl ye gelince geri kalan kullanımlar ücretlendirilmiyor. Günlük 11tlye sınırsız oluyordu. Ben şuan bu paket yüzünden 1kblık aşım için 5 tl ödemek zorunda kaldım ve sürekli yenileniyor. Eğer interneti açık unutursan 11tl ödemek yerine hattında 50 tl var diyelim hepsini sömüren bir paket.

    Hiç bir firma abonesine istemediği bir paket tanımlayamaz. BTK bunu açık açık belirtti. Ayrıca benim tarife sözleşmesinde internet kullanımları bitince 10kb 15kr olarak ücretlendirilir şeklinde bir madde var. Vodafone sözleşmeyi ihlal ettiği için 24 aylık taahtütnameyi tek taraflı iptal etme hakkım doğdu ve en kısa zamanda iptal ettirip başka bir operatöre geçiş yapacağım.
  • 10 kb 15kr olan ucertlendirme icin 11 degil 15 lira uzerinde ucret odedigimi biliyorum. Ben de sizin gibi dusunerek, mus. temsilcisine en fazla 11 tl alinmasi gerek diyerek itiraz ettigimde, "siz paketi astiginiz icin bu 11 tl stop gecerli degil" dediler. Yani bu durumda bakiyede ne varsa aninda ucuyor. Her tarifede bu sekilde mi bilemem, basima geldigi icin yazdim.

    Yani boyle bir durumda cebine uyan paket benim lehime oluyor.



    Sitesinde ilk 1 mb'tin ucretsiz oldugu yazmakta, sizden 1kb icin direkt paket ucreti kestiyse bi sorun var demektir.

    Şöyle yaziyor: "Paket 0 TL karşılığında 1 MB kullanım hakkı sağlar, sonrasında Cebinize Uyan Paketi’nin aşımı her 250 MB 5 TL olarak ücretlenir. "



    Eger bu paketi iptal etmenize izin verilmiyorsa orda bir dayatma olmus olur, bu kabul edilemez zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hattınızda internet varsa bu tarife kullanılmıyor. herhangi bir ücret kesilmiyor. eğer paketiniz biterse bu paket sayesinde artık kb için fahiş ücret kesilmiyor veya krediniz bitmiyor. otomatik olarak 5tl ücreti olan 250mb (haftalık) bu paket devreye giriyor.

    1. kısa dönemler için (mesela 5 gün) internete ihtiyacınız olduğunda 5tl'ye işiniz görülüyor.
    2. internet hakkı bitince ve ay başında tarife yenileme döneminde internet kullanımıyla kredi sıfırlanma olayı da bitmiş oluyor. (max 5tl'niz gidecek. 8 aydır vodafone'dayım tarife yenilemede kredi harcanma olayı hiç başıma gelmedi)

    zorla tarife dayatmak doğru değil ama tüketicinin faydasına olan bir paket.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 3 Mart 2017; 12:6:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüketici lehine diyorsunuz da o zaman neden tüm paketler bitince internet erişimi kesilmiyor? 1 kr bile gitmezdi değilmi. 5 tl ye zorla dayatılan bir paket. İsteyene yanımda uygulamasıyla veya sms ile başvuruyla ilgili paketi alıp kullanır internet erişimi tekrar açılırdı. Tüketici lehine birşey olsaydı bu şekilde olurdu. Tarifenin ismi cebe uyan ise aşımsız paketler olmalı. 1000dk mı bitti kapat görüşmelere 4gb kotayı mı doldurdun kes interneti. Bir sürü bundan hesaplı ek paket var alır kullanmaya devam ederiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71C700AC1 -- 3 Mart 2017; 14:31:21 >
  • 5 lira 250mb paket olmasaydı kimbilir kaç liram gidecekti , bu paket kullanıcı lehinedir


     Haftalik Cebinize Uyan İnternet İptali

    Dikkat ederseniz internet paketiniz olmasa bile 1 mb e kadar kullanmak ücretsizdir

    Türkcellde ise mobil veriyi açtığınız andan itibaren 500kb e kadar 5 lira kesiyor , sonrasındada o gün bitene kadar ücretsiz 100 mb tanımlıyor

    Vodafone daha iyisini yaparak en azından yanlışlıkla mobil veriyi açtığımızda en azından bi anda liralarımız gitmiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 3 Mart 2017; 20:20:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil interneti bitene kadar kullanıp hatta aşıp bir de onun üzerinden lira yüklemesi yapınca açılıyormuş bu paket. İnternet kotanızı bitirmeden yükleme yapıp tarifelerinizin yenilenmesini bekleyince birşey olmuycak dedi müşteri hizmetleri. Bakalım ne kadar dopru gelecek ay görücez.
  • he_man kullanıcısına yanıt
    Bu tarifedeyim ayni durjm.var ki mesaj geldi gecen ayarda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musa_unsal2005 kullanıcısına yanıt
    Tarifendeki net bitince otomatikman 5tl kesip 250mb veriyor dogrudur 1 2 mb kalinca hatta 10mb kalinca veriyi acmamak lazim istenmiyorsa yada lazim doldur paketi almak daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone mega3gb tarifesindeyim


    Bu gün bana bu mesaj geldi




     Haftalik Cebinize Uyan İnternet İptali



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 10 Mart 2017; 20:0:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.