Şimdi Ara

Halka TRT 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
3
Favori
5.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Halka TRT 1



    15 Ocak Salı yani yarın yayın hayatına başlayacak olan TRT'nin yeni gözdesi Halka dizisi oyuncu kadrosu ile oldukça iddalı duruyor. Dizinin fragmanlarını izledim dizi hakikaten ilgi çekici duruyor. Dizinin böyle bir dönemde yayına girmesi ise dizi için bence artı bir değer. Şu an televizyonda hiç yeni bir dizi yok...


    https://www.youtube.com/watch?v=r6jkntk78rc

    Neyse gelelim Halka dizisini konu ve oyuncu kadrosu,

    İki genç adam, birbirinden farklı iki insan, bambaşka yerlerden gelip, yan yana durarak, inat ve öfkeyle, tesadüf saydıkları bir kumpasla savaşırlar. Uzakta kalan ve peşlerini bırakmayan bir geçmişin ardına düşerler. Eski defterlerin, kirli davaların, büyük ve küçük yalanların hesabını sorarlar. Mafyanın, paranın, entrikanın konuştuğu bir hayatın içindedirler. Adını bilmedikleri, dehşetli yüzünü günbegün tanıdıkları Halka’yla karşı karşıya gelirler.

    Halka, gün yüzüne çıkmayan tekinsiz bir suç örgütü. Güç ve paranın olduğu her yerde perde arkasında kendini hissettiren, onlara yön veren kanundışı bir oluşum. Başarmak için her yolu deneyen bir şantaj ağı.

    Halka, dur durak bilmeyen bir serüvenin, bu karanlık dünyayı yıkmaya çalışan iki gencin hikâyesi... Kanayan ve kanadıkça acıtan bir mazi... Kaan ve Cihangir’in yeryüzünden intikamı... Halka Salı günleri TRT1 ekranlarında...

    OYUNCULAR:

    Serkan Çayoğlu
    Hande Erçel
    Kaan Yıldırım
    Hazal Subaşı
    Ahmet Mümtaz Taylan
    Nazan Kesal
    Burak Sergen
    Funda İlhan
    Umut Karadağ
    Erdal Yıldız
    Dilan Telkök
    Banu Fotocan
    Serhat Midyat
    Okday Korunan
    Şehsuvar Aktaş
    Melih Çardak
    Deniz Hamzaoğlu
    Uğur Taşdemir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksektepe1 -- 14 Ocak 2019; 11:21:55 >







  • Arkadaş izleyin, izlettirin şu diziyi ya, yazık yeni bölümden sonra bakayım ne yazılmış diye giriyorum, 1 haftadır yorum girilmemiş olarak görüyorum.

    Yine harika bir bölüm geride kaldı. Muhtemelen sezon sonu bitecek ama şimdiden efsaneler arasına girmiştir.

    Aynen siz gidin Çukur falan izleyin(!) Bizim millete fazla böyle bir dizi.

    O 2,5 saat sürüyor muhabbetini kimse yapmasın. Bu dizi bu muhabbeti de hak etmiyor. Oturun film izleyeceğinize bunun bir bölümünü izleyin emin ol pişman olmayacaksınız. Ama ben kime anlatıyorum ki... Gider el alemin yabancı dizisinden 4-5 bölüm arka arkaya izler ama bu diziye gelince "ama 2,5 saat çok uzun yeaaa" derler.

    Bölümle ilgili teorim:


    Sandıkçı'nın geçmişinden unutamadığı ve bana göre Halka ısrarındaki temel sebep olan o kadın; Cihangirlerin hastanede gördükleri ve sonra kaybolan o odadaki yaşlı kadının ta kendisi. Hatta o kadın sanırım İrem Hanım denilen Cengiz'in para yolladığı ve öldü denilen kadın bence. Sandıkçı'yla bunun bir bağlantısı var. Belki Sandıkçı o kadının Halka tarafından öldürülmesi (sözde) sebebi ile Halka'yı kafayı takmış olabilir. Kaan da o kadının çocuğu olabilir.
  • Ahmet mümtaz taylan için 3 bölüm izlerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzleyen var mı? Nasıl dizi? Sosyal medyada baya övmüşler.
  • ista1907 kullanıcısına yanıt
    10 dakika kadar baktım,fena görünmüyor,1-2 haftaya anlarız nasıl olduğunu.
  • 2 saat 35 dakika

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel dizi ilk 2 bölüm gayet akıcı, süre biraz uzun ama 2 seferde falan bitiriliyor 1 bölüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında tam İnternet dizisi olacak tarzmış.
  • İlk iki bölümünü çok beğendim aynı şekilde devam ederse bence Türk dizileri arasında hatrı sayılır bir yer edibecektir.
    Oyunculuklar senaryo çok sağlam görünüyor bende merakla takip edeceğim umarım şu boş beleş dizi yığını içinde kaliteli bir seyir zevki verir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten çok güzel bir dizi, çekim efektleri kurgusu çok iyi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi de gösterdikleri İstanbul gökdelenlerinin arasında bizim bodur apartmanlarda pek iğreti duruyor.

    Bu arada imdb'de 8.0 almış.
  • O zaman tutmaz. 90 dakika bile yeterince uzun. Birkaç bölüme konu kalmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 bölüm yayınlandı daha ama kesinlikle fenomen doğuyor. Biran once başlayın derim. Senaryo-kurgu çok çok iyi. Netflix e çok rahatlıkla yapılabilirmis yani. Böyle bizim seyirciye çok ağır geliyor bence. Bu senarist ekibi takibimde artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen dizi çok güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keymo

    4 bölüm yayınlandı daha ama kesinlikle fenomen doğuyor. Biran once başlayın derim. Senaryo-kurgu çok çok iyi. Netflix e çok rahatlıkla yapılabilirmis yani. Böyle bizim seyirciye çok ağır geliyor bence. Bu senarist ekibi takibimde artık
    Belki konuşmakta acele ediyorum ama, kurgu-senaryo iyi dediniz de Halka'nın başlarından biri Kaan'ın annesi çıktı, biraz filmin gizemi ve etkileyiciliği dağıldı.
  • Bence kim olduğunun gizeminden çok neden ve nasıl sorularına cevap arayarak ilerlemeyi tercih edecekler. Dikkat ettiyseniz 5. Bölümün fragmanında örgütün başını direk gösteriyorlar. Çözülmesi gereken çok soru var ve bunu seyirciye çözdürerek ilerlemeye çalışıyor. Buda dizinin kaliteli yanlarından biri. Tek sıkıntı süre bence. Bu kadar uzun dizi olmaz yahu. O yüzden Netflixte olsaydı keşke demiştim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keymo

    Bence kim olduğunun gizeminden çok neden ve nasıl sorularına cevap arayarak ilerlemeyi tercih edecekler. Dikkat ettiyseniz 5. Bölümün fragmanında örgütün başını direk gösteriyorlar. Çözülmesi gereken çok soru var ve bunu seyirciye çözdürerek ilerlemeye çalışıyor. Buda dizinin kaliteli yanlarından biri. Tek sıkıntı süre bence. Bu kadar uzun dizi olmaz yahu. O yüzden Netflixte olsaydı keşke demiştim
    Anladım hocam, halka'nın dış bağlantılı olmasını tercih ederdim, ama bu da güzel
  • ilk bölüm bitti


    kardeş mardeş yada halkayı gizli tutup 10 bölüm sonra gösterebilirlerdi, ama dizi 2 saat 40 dakika bölüm başına, yine de hiç birşey saklamayıp direkt konuya girdikleri için sıkılmıyosunuz.. çukur gibi yamaçı kim vurdu diye 10 bölümdür katili aramıyolar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.