Şimdi Ara

Hangi katlanır bisiklet? (Sona 4 model kaldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • F/P ürünü katlanır bisikletlerden 1100-1300 TL civarı bütçeyle alabileceğim 4 üründen hangisini neden tavsiye dersiniz arkadaşlar?

    Mosso Marine V20
    Ümit 2036
    Carraro Flexi 106
    Bianchi Folding 6V

    Yorumlara baktım hepsi de guzel ama öne cıkan farklı olan var mı? Ümit diğerlerinden 150 TL daha ucuz ve katlandığında daha az yer kaplıyormuş şimdilik bu avantaj olarak aklımda. Hafif olarak da mosso en hafifi 0,5-0,75 kg arası fark ediyor. Dayanıklılık bakımından hangisi daha sağlam onu bilemiyorum ama..



  • Valla zor secim takip..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resımlerı ıncelerken bişey dikkatimi cektı. Mossonun siyah rengındeki katlanır kısmındakı aparatlar eskı modelleri umıtınkılerle aynı. Yenı mossolor ise daha farklı sanırım bunu farkeden var mı. Birde su an hafta sonu geldıgı için kampanyalar durmus durumda stokta urun yok diyorlar sanırım satıs taktıgı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shifisitert -- 10 Kasım 2018; 10:2:29 >
  • https://www.bubisiklet.com/carraro-flexi-106 bizde 1.221 Tl tavsiye ederim ortada değiştirici olmayan modellere bakmanız akıllıca olmuş katlanırlarda sorun olabiliyor.
  • Güzel kardeşim ben kendim CARRARO kullanıyorum. Geçen yıl nisan ayında almıştım. Flexi 107 modeli. Geçen zaman içinde min 250 km. Net kullanmisimdir. Bir sorun yaşamadım henüz. Bu sebepten tavsiye edebilirim. Yerli üreticilerin içinde CARRARO ve Bianchi bir tık öne çıkıyor gibi. Dahon ve Tern için bir yorumda bulunamayacağını. Ama ortalama bir kullanıcı için şu anki fiyatlarıyla lüks olur kanaatindeyim. CARRARO son 2 yılda çok güzel işler yapıyor katlanır grupta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Btwin flexi öneririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.