Şimdi Ara

Harddisk Bad sectör onarma %99 başarı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
75
Favori
315.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba konu için teşekürler ben 3 kere wd 2 tb tararttım ve tam sonuç alamadım sorunlara gelince masaüstünde dediğiniz gibi sistemi tarayamıyor kesinllikle hiç bir dosyayı silmiyor aksine kopyalanamayan dosya varsa bas sektorlu yerde onlar bile düzeliyor fdd botablle seçeneğide var faydalı olması dileğiyle bu konularda maxblast daha tecrübeli sanki fabrika ayaralarına çeviriyor bazen sese varana kadar düzeltebiliyor elektirik gitmemesi lazım yoksa hdd çöp olabilir
  • faydalı, tesekkürler
  • yazılımsal bad sector, gayet iyi biliyorum, sebebi sectorlerdeki dosyaların,abuk subuk kodlar oluşturması,yani dağılması sonucu oluşur

    diskin dosya sistemi,bu garip kodları okuyamadığından hatalı sector olarak görür, ve o bölümleri scan disk yaparak 0 boş alan hale getirip siler
  • 2016 da bile konu işe yarıyor, teşekkürler..
  • Arkadaşlar meraba.
    500 gb Seagate marka harddiskimdeki verileri kopyalayamıyorum.
    Harddisk içindeki 400 gb veriyi görüyor ama kopyalama yaparken donma oluyor.
    Çözüm ne olabilir, yardım edermisiniz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyler benimde sonunda 1TB usb-hdd diskimde badsector olustu. HDTune ile tarattim 2 adet cikti ama HDD yi yedekleyip once chkdsk sonrasi LLF olarak deneyecegim bakalim sonuc ne olacak. diski film-music sharing icin falan kullandigim icin cok onemli bilgiler olmuyor o yuzden ne kadar gidiyorsa o kadar kullanmak istiyorum. Sonuclari buradan paylasirim.

    http://i.imgur.com/v78KZhx.png
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hunter_C

    Arkadaşlar meraba.
    500 gb Seagate marka harddiskimdeki verileri kopyalayamıyorum.
    Harddisk içindeki 400 gb veriyi görüyor ama kopyalama yaparken donma oluyor.
    Çözüm ne olabilir, yardım edermisiniz?

    Parça parça kopyalama yap, yada supercopier gibi kopyalama programları ışe dusuk hızda kopyalama yap, mesela 1-2 megabayt hızda kopyalarsan muhtemelen onemlı verılerı uzun sursede kurtarabılırsın..
  • Herkese slm.Konuyu açalı 5 sene olmuş baya kişiye yardımım dokunmuş.Tekrar belirtmek isterimki artık 30 u devirdim evlilik iş çocuk sahibi oldum.Şimdi 2. geliyor bu nedenle artık o fps strateji oyun hastası yerli işletim sistemi pardus birçok programını çözmeye çalışan oyun oynayan adamdan eser kalmadı bırakın oyun oynamayı artık müziği bile işe giderken cepten dinliyorum bu nedenle arkadaşlar bana yazmış ama 6 ayda bir belki girebiliyorum yada bakıyorum konu içerisinde ilgilenen arkadaşlar var bunlarla beraber sorunu çözmeye çalışın derim.Saygılarımla..
  • HDD Regenerator programının Demo sürümünü indirdim, 1 tane bad sector onarımına müsaade etti. Arkadaşlar bu programın full versiyona nasıl yükseltirim? yani programın crack'ine nasıl erişebilirim. Acil yardımcı olursanız müteşekkir kalırım..
  • mükemmel bir program. bad sector programla düzelmez falan diyenlere inanmayın. olayın fiziksel ve yazılımsal ayrımı var. dün yaptığım tarama da 2000 den fazla bad sector buldu bu program. ama bunların çoğu fiziksel hatalar değildi. nerden biliyorum derseniz, bir hafta önce hdtune'la tarattığımda sıkıntı yoktu diskte. 16 gb bir ssd var onu aktif etmek için uğraşırken oldu sanırım. bir de güç düğmesine uzun basıp kapatmak zorunda kaldım; pc donunca. o da olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Balotelli17

    mükemmel bir program. bad sector programla düzelmez falan diyenlere inanmayın. olayın fiziksel ve yazılımsal ayrımı var. dün yaptığım tarama da 2000 den fazla bad sector buldu bu program. ama bunların çoğu fiziksel hatalar değildi. nerden biliyorum derseniz, bir hafta önce hdtune'la tarattığımda sıkıntı yoktu diskte. 16 gb bir ssd var onu aktif etmek için uğraşırken oldu sanırım. bir de güç düğmesine uzun basıp kapatmak zorunda kaldım; pc donunca. o da olabilir.

    Sıfır hdd de bile bas sectör vardır. Yazılımla bu alanlar okumaya ve yazmaya kapatılır. Bu programında yaptığı budur. Onarma yapmaz sadece o alanı gizler diyebilirim.

    Ama her an güme gidebilir, fazla güvenmeyin bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene önce aynı problemleri yaşamıştım. yine bu programla hallettim. bir sene herhangi bir sorun yaşamadım. dün de açıldıktan sonra on beş- yirmi saniye arasında kullanılamaz hale gelen bilgisayarı kendine getirdi. onarma işleminin kelimesel anlamına takılmazsak problemi çözüyor veya sizin deyişinizle gizliyor. benim diskimdeki sorunların yazılımsal bir hata nedeniyle olduğunu düşünüyorum. bu yüzden geçici de olsa bir çözüm üretiyor.

    keşke hdtune ile yaptığım önceki taramanın ekran görüntüsünü alsaydım. şu an yaptığım tarama da bad sectore rastlamadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Balotelli17

    1 sene önce aynı problemleri yaşamıştım. yine bu programla hallettim. bir sene herhangi bir sorun yaşamadım. dün de açıldıktan sonra on beş- yirmi saniye arasında kullanılamaz hale gelen bilgisayarı kendine getirdi. onarma işleminin kelimesel anlamına takılmazsak problemi çözüyor veya sizin deyişinizle gizliyor. benim diskimdeki sorunların yazılımsal bir hata nedeniyle olduğunu düşünüyorum. bu yüzden geçici de olsa bir çözüm üretiyor.

    keşke hdtune ile yaptığım önceki taramanın ekran görüntüsünü alsaydım. şu an yaptığım tarama da bad sectore rastlamadı.

    Dediğim gibi her an gümleyebilir, fazla sırtınızı yaslamayın, sonra başınız ağırabilir. Ama sonradan temin edebileceğiniz verileri koyabilirsiniz, ikinci hdd olarak kurup oyun program falan kurabilirsiniz üzerine.




  • Harddisk gümlüyor diye önemli bilgileri yandex bulut gibi yerlere yüklüyoruz gizlilik diye bir şey kalmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maybe4you

    Harddisk gümlüyor diye önemli bilgileri yandex bulut gibi yerlere yüklüyoruz gizlilik diye bir şey kalmadı

    Tamda yeri ha. Bilgiler ruslara emanet edilirmi yav. Ne adamsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 19 Mayıs 2016; 9:37:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bs sanırım fiziksel :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz yüklemedim bir tane flash bellek yetiyor önemli bilgiler için. Ama ilerde yetmeyecek onu biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun süredir kullanmadığım kasası kırıldığı için ucuz yollu kasa alıp formatladığım (Windows üzerinden yaklaşık 10 saat kadar sürdü) hd sentinel ile %97 sağlıklı 2 bad sector u gözüken dolu harici 3,5 1 tb wd green için ne yapabilirim arkadaşlar?
  • ++++ Konuda bilgili olan abiler ablalar bekleniyor 1tb çöp olacak. ssd ve harici harddisk bakmaya başladım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.