Şimdi Ara

Hatsan Mod 125 Sniper Vortex Havalı Tüfek (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
3
Favori
55.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende almaya niyetliyim, baya arastirdim bu urunu. Hocam banada bir pm at.
  • Hocam size PM atdim. Olumlu veya Olumsuz sizden cevab bekliyorum PM den. saygilar SEZER
     Hatsan Mod 125 Sniper Vortex Havalı Tüfek
  • Arkadaşlar forumlara bakıyorum da bu hatsan mod 125 için istikrarlı diyen pek yok. hatta biri tüfek sehpasına bağladım, üç atış arasında bile bariz farklar var diyor..

    Atıcıdan kaynaklanmayan sebeplerle tüfek bir sağa bir sola bir aşağı bir yukarı filan atıyorsa bu çok çok kötü bir durum. yani eğer böyleyse istediği kadar hızlı atsın menzili çok olsun, güçlü tüfek olsun beş para etmez.. tüfek imalattan kaynaklanan sebeplerle mesela atması gereken yerin sol üstüne atıyorsa ama hep sol üste atıyorsa bu sorun değildir, gezi filan ona göre ayarlar sıfırlamış oluruz. ama bir sola bir aşağı filan sürekli değişkenlik gösteriyorsa bu atıcıyı rezil eder..

    Öncelikle hatsanın istikrarlı olmadığı görüşüne katılıyor musunuz? Bir de tavsiye edebileceğiniz 500 -600 TL en istikrarlı havalı tüfek hangisidir? Bir tüfek alacağız altı üstü aylardır o mu bu mu uğraşıyoruz...
  • Hocam o dediginiz problem tum tufeklerde olabilecek problemdir sonucda cnc makinada namluya ayar veriliyor pc nin basinda vatandasin dikatsizligi sonucu hersey olabilir ama bu garanti kapsamindadir. Hic bir firma adini lekelemek istemez bana inanin. Benim hatsandan veya asilden veya torundan veya eserden hicbir cikarimda yok menfaatimde yok. Ama bu saydigim firmalar havali tufek imalatcisidir ve iclerinden malina sahip cikan musterisini uzmeyen HATSAN dir. Mod 125 sniperdan ben hic problem isitmedim cikarsada fabrika garanti kapsaminda herturlu kolayligi gosteriyor. Size ozeldende yazmistim vortex alin veya sniper alin diye. Tufekler garantili faturali daha ne diyeyim bilmiyorum. Forumdan volkoff 07 ve rambomert62 ye tufek satdik hatsan aldilar gayetde memnunlar. Referanslarimizda var. Su guvensizliginizi atin derim ve aticiligin keyfini cikarin.
     Hatsan Mod 125 Sniper Vortex Havalı Tüfek
  • Hatsanın ürünlerinin arkasında durduğunu çok kişi söylüyor, bu açıdan insan rahat ediyor. imalat hatasından kaynaklı istikrarsız atışlara lafım yok, fabrika alır bakar eğer doğruysa namluyu değiştirir veya silahı değiştirir onda sıkıntı yok. garantili faturalı olması buraya kadar işe yarar ama yok bu silahlar böyle atış yapıyor bu normal derlerse o zaman sorun işte.. o para çöpe gitmiş olur. Anca 20 metrelerden şişe kırıp eğlendirir.. Bana 100 metrede istikrarlı atış yapabilmesi lazım.

    Ya biri Allah rızası için, şu vortex pistonlu olan mod 125 sniperı bir sehpaya sabitleyip 100 metredeki bir hedefe üç beş atış yapıp görselini burada paylaşabilir mi??
  • hocam bi sorum olacak..
    eski yaylı mod125 sniper tipeğe yeni vortex gaz piston bağlanabiliyor mu?
  • Hocam malesef hatsan gaz piston sistemini (VORTEX) ayraten satmiyor. Normalde mumkun ufak bir tamirat ile.
     Hatsan Mod 125 Sniper Vortex Havalı Tüfek
  • hatsanın fabrikasına göndersek onlar değiştirebiliyorlar mı yurtdışı bir sitede satılıyordu değişmesi kolaysa alıp biz değiştirelim var mı bilgisi olan...
  • Hocam degistirmiyorlar.
     Hatsan Mod 125 Sniper Vortex Havalı Tüfek
  • Adam degistirmez tabi, ozaman yeni tüfekleri kime satacak ya da yeni tüfek fiyatina yakın bedelle değiştirir o zaman da insanlar sifirini alirim daha iyi der...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatsan gercekten ARGE ye cok para harcayan bir firma bununda bedeli var. Hatsan Pompalilari Pakistan Polisine satiyor.
     Hatsan Mod 125 Sniper Vortex Havalı Tüfek
  • o zaman yurtdışı internet üzerinden satan yer varsa ordan alalım...
  • Gumrugu filan ugrastirir!
     Hatsan Mod 125 Sniper Vortex Havalı Tüfek
  • http://www.youtube.com/watch?v=lH13RPfTrkw#t=725

    bende burda paylasayim dedim hazir yutub faaliyete gecmisken
     Hatsan Mod 125 Sniper Vortex Havalı Tüfek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEZERAV -- 5 Haziran 2014; 18:38:04 >
  • Vortexin gümrüge takılma ihtimali bence yoktur yeterki bulalımda gümrük sorun olsun
  • Denemekden zarar olmaz
     Hatsan Mod 125 Sniper Vortex Havalı Tüfek
  • Mod 125 sniper vortex tufegimiz aksesuarları ile birlikte geldi. Durbunun posetinin içinden 3 voltluk pil çıktı. O pili Durbunun neresine takacagimi bulamadım. Sağını solunu evirip çevirip ayar bozmak da istemiyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Bir de neye yarayacağını kestiremedigim dikdörtgen bir lastik parçası var onun da hikmeti hakkında bilgi veren olursa sevinirim. Şu an iç ışığı (artıkılın ışığı) yanıyor sanırım pil yedek olarak gönderilmiş ama yine de nereye takılacağını bilsek iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müverrih -- 1 Temmuz 2014; 10:12:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tufegimiz geldi çok şükür. Biraz ağır ve oldukça güçlü bir tüfek, normal standartlarda bir bayan muhtemelen kuramaz. Geri tepmesi de ateşli silahlardan geri kalır değil. Dürbün iş görür gibime geldi, artı kılın gece modu (aydinlatmasi) güzel ve netligi iyi. Sağ sol ayarını yapmayı da ogrenirsem gayet güzel olacak. Yirmi kadar atış yaptıktan sonra dürbün civatalari gevşedi birkaç atışta bir elle sikiligi kontrol etmek lazım.

    Tüfek gayet istikrarlı atış yapıyor, ilk iki destekli atisim hemen hemen aynı noktaya oldu üçüncüyü bir cm saptirdim. Gücü ve etkisi gayet iyi geldi bana, eski bir mangalin yarım mm kalınlığındaki sacini delip arkasındaki yarım cm lik mdf yi de delip geçti (10 m) bunları ince mehmet saçma ile yaptık. Daha kaliteli sacmalarda durum daha da iyi olabilir.

    Kullandıkça tecrübe paylasiriz inşallah. Kullanan diğer arkadaşların tavsiye ve yorumlarini da bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu vortex modellere de dampa ayak şart mı? Dürbün ayarı bozuluyor yada kırılıyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !MeVZuDeRiN! -- 21 Ağustos 2014; 20:44:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam durbunu en az 75 atis yaptikdan sonra tufege sabitletin durbun lenslerine zarar veriyor tufek. Dampa ayak kullansaniz bile 75 atisdan once durbunu takmayin tufege.
     Hatsan Mod 125 Sniper Vortex Havalı Tüfek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.