Şimdi Ara

Hdmi ve Av portunun sesi aynı anda çalışır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar arkadaşlar.

    Projeksiyon cihazımda tek hdmi portu var ve dolu, uydu alıcıyıda projeksiyona vga portundan bağlamak istiyorum hdmi-vga çevirici ile, kompozit videoyuda kalite kaybı nedeniyle kullanmak istemiyorum.Hdmi dan görüntü alırken av portundan rca kablonun sarı ucunu(video olanı) kullanmadan sadece stereo sesi aynı anda alabilmek mümkün mü, elimde test edebileceğim bir uydu alıcısı yok? varsa mini hd türünden pahalı olmayan cihaz önerilerinizi bekliyorum.



  • HDMI'dan görüntü alırken analog ses çıkışı verir uydu alıcı fakat sana önerim basit bir 2in1 out HDMI Switcher cihaz alman yönünde olur.Bu şekilde herhangi bir hdmi çıkışlı uydu alıcıyı kullanabilirsin.
  • Cevap için teşekkürler , hdmi switch baktım ama zaten 2-3 kumanda var bi tane daha istemiyorum açıkçası.Hdmi dan görüntü alırken her cihaz analog ses verir mi bu genel bişey mi yoksa bildiğiniz önerebileceğiniz modeller var mı?

    Bide Hdmi switch değilde , hdmi splitter deneyecem ilk başta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müntekim -- 13 Kasım 2018; 17:56:27 >
  • Ses görüntü işi yapıyorum şimdiye kadar digitürk dsmart cihazları dahil bir çok cihazdan hdmi dan görüntü scart veya rca ses çıkışları üzerinden ses aldım kaldı ki piyasadan alacağın hdmi to vga adaptörlerde de 3.5 mm ses çıkışı oluyor vga tarafında direk olarak onu bile kullanabilirsin analog ses olarak adaptör aynı zamanda audio de-embedder görevide görüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.