Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.759
Cevap
72
Favori
674.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]


    Tür: Card Collecting Game
    Dağıtımcı: Blizzard
    Yapımcı: Team 5
    Platform: PC (IOS, Android)
    Çıkış Tarihi: 6 Mart 2014
    Fiyat: Free To Play
    Resmi Site: https://playhearthstone.com/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Oyuna başlayalı sanırım 1 sene olmuş. Elimdeki kartlara ve eksiklerime şöyle bir bakayım derken kendimi hesabın içinde buldum. Oturdum tüm kartlardaki eksiklerimi hesapladım. Tüm bu hesapları yaparken golden kartları hesaba katmadım. Şu an için 230 kart eksiğim var. (Naxı tamamladım) Bu arada oyunda sahip olabileceğimiz 532 kart olduğunu hesapladım. Bilmiyorum bir yanlışlık var mı? Elimdeki eksik kartlardan 46 tanesi legendary, 89 tanesi epic, 80 tanesi rare ve 15 tanesi common kartlar. Bu kartları toz ile oluşturmak istesem 117.800 toz gerekiyor. Daha önce açtığım paketleri göz önüne alarak (açtığım paketten çıkan kartlar 35 toz getiriyor diyelim) bu tozları elde etmek için ortalama 3365 paket açmam gerektiğini hesapladım. Oyunu genelde ipad üzerinden oynuyorum. Sanırım ipad ile pc arasında kart satın alma işleminde ücret farkı var. Şu an kartlarımı tamamlamak istesem almam gereken 3365 paket için yuvarlak hesap 8925 lira harcama yapmam gerekiyor. Eğer açtığım paketlerde şansım yaver gider ve craftlamam gereken kartlar çıkarsa ya da bende mevcut bulunan rare ve legendary kartlar çıkarsa bu ücret en iyi ihtimalle yarı yarıya iniyor. Bu şansıma güvenerek açmam gereken paket sayısını 1680'e indirdim. Günde en az 100 altın kazanıyorum. Bu hesapla 4 yıl sonra tüm kartlarımı tamamlayabiliyorum. (4 yıl içinde gelecek kartlar da hesaba katılmamıştır)
    Rezil, iğrenç Priest'ler hiç mi insanlık yok sizde he? Nedir bunlar he nedir? Nasıl kullanırsınız Shadow Word:Death'i Ragnaros'uma,nasıl kendi deckinize alırsınız en güçlü kartımı Entomb ile? Onlar bir elcik olsun face'e vurmak istiyor,bir el olsun boardda kalmak istiyor. Onlara müsade edeceğinize , utanmadan sıkılmadan dalga geçer gibi yok ediyor,kendi deckinize alıyorsunuz. Asıl yok edilicek biri varsa o da sizlersiniz , hiç bir işe yaramayan hırsızlıktan yolsuzluktan geçinen sizler! Utanacağınızı bilsem 1 hp ile bırakırım sizi ama ondan da anlamazsınız siz next turn 30 yaparsınız onu.

    Bak Priest sana iki çift lafım daha var.Koskoca din adamısın.Shadow Word:Pain-Death'in var,Entomb'un var.Onlarca minyon,spell çalışıyor emrinde.Yakışırmı sana ufacık Violet Teacher'ımla uğraşmak?Yakışır mı bunca günahsızı ladderda madara etmek.Ama nasıl yakışmaz!Sen değil misin zamanında kendi minyonlarına bile acımadan Light Bomb atan.Anlamıyor musun beyim bu Ironbark Protector'de bir kez face'e vurmak istiyor.Ama ben boşuna anlatıyorum , diğer classların halini anlamayana anlatmaya çalışıyorum.Sen büyük Priest,din adamı,heal babası,tonla yolsuzluk yapmış Priest bey.Sen mi büyüksün?HAYIR Ben büyüğüm ben Druid , sen benim yanımda bir hiçsin bir hiç!Yanımda bir Wisp kadar değerin yok.Ama yenemeyeceksin bizi çünkü biz birbirimize vahşi doğa ile bağlıyız.Biz güzel bir aileyiz.Bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun?Dokunma artık Ragnaros'uma, dokunma Ancient of War'uma, dokunma Deathwing'ime. Eğer onların kılına zarar gelirse ben ömrümde bir karıncıya bile incitmemiş,içi doğa sevgisi ile dolu olan ben Druid hiç düşünmeden çeker atarım 30/30 C'Thun'umu anlıyor musun? Atarım ve dönüp arkama bakmam bile!
    Beyim anlıyoruz zenginsin ama benim gibi fakirlerin dostu murlocklara şerefsiz diyemezsin. Bizim sizinki gibi 20k dustlu destelerimiz yok ama hiçbir zaman bizi yarı yolda bırakmamış dostlarımız var. Onlar belki küçükler belki tek başlarına çelimsiz sıska işe yaramaz olabilirler ama birlikte hepinizin hakkından gelirler. Bu zengin düzenin karşısında dimdik ayakta duran murloclarıma hakaret ettirtmem.
    7 senedir oynuyorum oyunu. Ara vermeden en uzun sure oynadigim online oyun olabilir. Hatta kucukken gameboyda pokemon u felan saymazsak en uzun sure oynadigim oyun hearthstone diyebilirim.

    Yaklasik GvG'den itibaren hesap kendini amorti etmeye basladi ve hic para yatirmadan her expansion basinda biriktirdigim gold ile 40-50 pack acabildim ve diger butun adventurelari gold ile aldim.

    Yani yaklasik bir 5 senedir bu oyuna hic para yatirmadan istedigim meta desteyle standard veya wild farketmezsin oynayabiliyorum her expansion.

    Buyuk ihtimalle bu yeni gelecek battle pass sistemi ile bu sistem artik tarih olacak. Baya bir arastirma yaptim, toplam gelecek olan gold miktarini degistirmicez actiginiz pack sayinizi degistirmicez demis developerlar. Ama gold biriktirip expansion basinda toplu pack acabilecez mi sorularina hep sessiz kalmislar.

    50 packin hepsini expansion un ilk gunu acmak ile 50 packi expansion boyunca her hafta azar azar acmak arasinda daglar kadar fark var. Eger boyle bir sistem gelirse malesef ben de severek oynadigim bu oyunu birakicam
    Nerede uyduruk işe yaramaz quest var hepsine sahibim çok şükür. Az önce açtığım pack den hunter quest çıktı. Warrior, Rogue, Shaman ve Druid quest hariç hepsi çıkmış oldu ki şu an en anlamlı olan çıkmayan bu son ikisi.

    Bu kadar dengesiz qust yaptıkları için de Blizzard ı ayrıca tebrik ederim. Druid hiç bir şey yapmasa 4. turda, Paladin ortalama 6. turda, Shaman da yine 6. turda çok kuvvetli hero powerlara kavuşurken, Mage en iyi ihtimalle 12 tur sonra yine işi RNG ye kalmış bir herpowera, Hunter ise neredeyse tüm kartları tüketmişken. çok kırılgan bir heropowera kavuşabiliyor.
    Şunları dengeli yapabilmek bu kadar mı zor.
  • Güzel inceleme olmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denn1s33

    Güzel inceleme olmuş

    Teşekkürler Deniz
  • Konusu vardı zaten demek için geldim fakat daha iyi bir konu olmuş. GJ
  • aynı konudan iki tane oldu. tek farkı kimsenin görmeyeceği ilk mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

    aynı konudan iki tane oldu. tek farkı kimsenin görmeyeceği ilk mesaj



    @Illidán Stormrage
    Teşekkürler. Tutmayacak gibi ama
  • " Oyun toplam 300 karta sahip. Oyuncular 5
    karttan oluşan bir paketle oyuna başlıyor.
    Mağazada her kart 1$ seviyesinden satılacak."

    Düzeltilir misin şurayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtlar1971 -- 19 Aralık 2013; 20:25:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Final Sürümü yıl sonunda gelmesi mümkün değil, henüz open beta bile gelmedi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk mesaj dahada büyütülebilir planların vardır zaten ..
  • @Pend0s
    Evet daha da genişleteceğim.

    @kurtlar1971
    Tabi ki de eklerim. Teşekkürler. Ben yazıyı donanımhaber incelemesinden almıştım eksik ve yanlış olanları kısımları mevcut.
  • Ben o zaman bir soru sorayım.Bu açtığımız decklerden benim kullanmadığım classların kartları çıkıyor onları satabiliyor muyuz ? Craft modu var ama orda mavi bir şey karşılığında 1 kart yaktım galiba ama bir daha yapamadım nasıl oluyor orayı bi detaylı anlatır mısın ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pend0s

    Ben o zaman bir soru sorayım.Bu açtığımız decklerden benim kullanmadığım classların kartları çıkıyor onları satabiliyor muyuz ? Craft modu var ama orda mavi bir şey karşılığında 1 kart yaktım galiba ama bir daha yapamadım nasıl oluyor orayı bi detaylı anlatır mısın ?

    Tabi ki de.

    Her karakterin belli özel kartları mevcut. Oyuna ilk adım attığınızda size belli birkaç tanesini veriyor(yaklaşık 10 tane). Siz seviye atladığınızda geri kalan 10 tane kartı açıyorsunuz. Bu kartlar sınıfın özel kartları olduğu için bu kartları toza çevirmeniz mümkün değil. Kısaca ilk başta seviye alarak elde ettiğiniz kartları toza çeviremiyorsunuz. Paket açarak veya Arena sonunda kazandığınız kartları; My Collection>Crafting Mode yolunu izleyin ve daha sonra kartı beğenmiyorsanız yada fazla ise veya gereksiz bir kart ise o kartı seçip "disenchant" denemeniz kartı mavi toza çevirecektir. Mavi tozlar ile gerekli olan kartı oluşturabilirsiniz. Ayrıca bu tozları hem kartları yakarak hemde Arena' da oynayarak kazanabilirsiniz.




  • ibrahimuner#2305 b.tag
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Westside26

    ibrahimuner#2305 b.tag

    Ekledim listeye.
  • DH nicklerini de ekleyebilirsin listeye kim kimi eklediğini bilsin
  • Yeni patch de yazdığına göre rank her ay sıfırlanacakmış değil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkEternal

    Yeni patch de yazdığına göre rank her ay sıfırlanacakmış değil mi?

    Evet her ay sonu ranklar sıfırlanacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokg

    DH nicklerini de ekleyebilirsin listeye kim kimi eklediğini bilsin

    Tabi ki de ekliyorum hemen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battle Tag: MusMetaLci#2927

    Beni de eklersen sevinirim, yeni başlayacağım.
  • Entaroadun#2941 battle tag. Deste oluşturmak konusunda hâlâ sıkıntılarım var. Bir türlü neyi alacağıma karar veremiyorum ya da bir türlü yeterince iyi olmuyor. Mage hariç hiçbirini beceremedim daha.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.