Şimdi Ara

Help me!! Helikopteri takip bölümünü geçemiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben oyunda (GTA4) helikopterli takip olan bölümde takıldım kaldım. Helikopteri kullanmak çok zor. Özellikle gökdelenlerin arasından çarpmadan geçmek gerekiyor.
    Başka görevleri yaptım ama kaç ay geçti defalarca denedim, bir türlü bu bölümü geçemiyorum.

    Helikopter o kadar hızlı uçuyorki ben kalkıncaya kadar adamlar ortadan toz oluyorlar! Sadece bir defa gökdelenlerin oraya kadar takip ettim ama orayı geçemedim.

    save dosyası falan varsa verirmisiniz lütfen!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 17 Ocak 2009; 21:47:36 >







  • Geçemediğim görev şuymuş: U.L. Paper arıyor görevi verdiği yere gidiyorum orda bi helikopter var içinde 'Little Jacob'var. Biniyorum havalanıyorum biraz ilerliyorum ilerde bi helikopter karşıma çıkıyor takip ederken görev failed oluyor. Bir türlü helikoptere yetişemiyorum, kullanması çok zor. Numpad den kullan deniyor ama beceremedim bir türlü.. :(

    Burada öndeki helikoptere yaklaşıp Little Jacop'un roketatar ile helikopteri düşürmesi gerekiyor ama oraya gelemiyorum birtürlü!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 17 Ocak 2009; 22:08:36 >
  • w ile yükseltiyosun s ile alçaltıyosun helikopteri.dönerken a+4 yada d+6 kombinasyonunu kullanabilirsin.bunu dışında elini mausedan kesinlikle çek.8 ile ileri-6ile geri hareket ediyosun.bölüm kolay aslında.ben bitek köprünün altından geçerken bikere düşmüştüm.ama diger save de adamın ne yapıcagını bildigim için bi adım öndeydim.neyse.kolay aslında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 17 Ocak 2009; 23:50:43 >
  • bende çok zorlanmştm o bölümde helikoptere ateş atmaya çalşma sadece takip et yeterli w ye basıp çek taktiği ile mouse hep ileri it dikkat et dengeyi bozma takip et yeterli bir süre sonra video girio
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.