Şimdi Ara

Her Gece kopan net (Modem ışıklari yaniyor ama net yok) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • abone no: 1163087 Seyit Ali Arslan

    Telefon: özelden yazdim



    Merhaba ben 2 aydır abonenizim D-Smart internetten geçiş yaptım size ilk günlerde 16 MB hızim vardı vae altyapisindaydim VDSL e geçiş talebinde bulundum sonra hızim 35 MB e çıkarıldı ardından 1 hafta sonra yapaya geçirdiniz beni haberim olmadan 5 gün internetim kesildi ve hızim maximum 16 MB e kadar olduğunu söylediniz yapada iken ardından tekrar talep oluşturdum vaeye altyapisina geçmek için 1 hafta daha internetimin kesilmesinden sonra vaeye geçişimi sağladınız 2 hafta daha kullandıktan sonra beni tekrar 2 gün önce yapaya geçirdiniz ve bu yüzden de 5 gün daha internetim kesildi tekrardan ve yapada kaldım şuan lütfen rica ediyorum beni Türktelekomun vae altyapisina geçirin ve bir daha altyapımla oynamayin 2 aydır abonenizim 2 hafta kullanamadim hizmetinizi gerçekten bunaldım usandım sizden rica ediyorum Yapa da kalmak istemiyorum böyle bir zorunluluğum yok vae altyapisinda 35 MB hız aldığım için vae de kalmak ve bir daha altyapımın haberim iznim olmadan 4. Kez değiştirilmesini istemiyorum yeter



    Vae altyapisina ait değerlerim
    Her Gece kopan net (Modem ışıklari yaniyor ama net yok)

    Yapa altyapısina ait değerlerim

    Her Gece kopan net (Modem ışıklari yaniyor ama net yok)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyital1 -- 16 Kasım 2018; 0:29:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, evet bazi bolgelerde Dinamik Ip sorunu yasiyorduk. Bu sorunu gun icerisinde detayli olarak inceledik ve gerekli islemlerimizi gerceklestirdik. Sizden ricam bu durumu bu gece bir kontrol etmeniz. Sorun yasansada yasanmasada(ki muhtemelen yasanmayacak) buradan yazar misiniz?
    Sorun halen devam etmekte. 1 hafta kadardır sorun yoktu tekrar başladı. Sırf bu sorun yüzünden modemin bozuk olduğunu düşünüp başka modem aldım ama sonuç aynı. Verdiğim parayla kaldım.
  • Bu şikayetlere benzer konu bende açtığım günlerde. Bir çok kullanıcıda kopma, ping vs gibi sorunlar mevcut demek ki. Ciddi bi forumda bile bizi iplememeleri garip. Sorun kendileri ile alakalımı TT ilemi onu belirtselerde bizde gerekli yerlere baskı yapsak. Gene mobil verideyim ya. Yok internet gidiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Modeminizin arayüzüne hangi ip ile giriyorsanız, DNS numarası olarak onu atayın.
  • modemin tüm ışıkları yanıyor ama internet yok. bunun sebebi ne olabilir ?

    bu arada modeme reset atsam bile tüm ışıkları yanıyor. kullanıcı adı şifre yerine ne yazarsam yazayım ışıklar geliyor fakat internet yok. türknetin verdiği kullanıcı adı şifreyi yazınca internete girmiyor.

    acaba modem mi bozuk ?

    Her Gece kopan net (Modem ışıklari yaniyor ama net yok)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byeblade -- 22 Ocak 2021; 4:17:46 >
  • byeblade kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan internet erişim sorunu statüsünde destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.