Şimdi Ara

Hero Online Turkey Tekrar Açılıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
9.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yukarıda şiddetle atıp tutanları okudum, öykünün başından sonuna en yakın takipçilerinden PALADYANPORTOS olarak sizleri aydınlatmaya çalışayım.
    Oyunumuzun ilk açıldığı seneler güzel destek alıp keyifli zamanlar geçiriyorduk, bu meyenda isimlerini vermeye gerek duymadığım bazı eski yöneticiler edit item yapıp, oyunun adına leke sürdüler. bahsi geçen karapropaganda için ismi kullanılan FLAMEDRAGON oyuna bunlardan sonra GM olarak atandı, yaklaşık 3 yıl kimse ne hırsızlık nede edit yapabildi, çünki FLAME sertti, takipçiydi, yapanın canını yakıyordu. Bu durumu beğenmeyen yardımcı GM birkaç bağlantıyla bağlı bulunan üst makama FLAME nın çok sert oldugunu, gereksiz bloklar yaptıgını anlatan bir yazı dizisiyle empoze etti. Nihayetinde yardımcı GM olarak işe başlayan arkadaş amacına ulaşmıştı. artık kendisi HeadGM olmuştu. malum ekibi tarafından alkışlanıyor ve zafernin tadına varıyordu. Bunlar olurken bazılarımız olanı biteni anladı, bazılarımızsa anlamayıp kurugürültüye devam etti. Bu kadroyla çalışamayacağımı beyan edip, oyunda kendi isteği ile GA lığı bırakan ilk kişi olarak oyun tarihine geçtim. Yine takip eden süreçte Yeni HeadGM kendisine yardımcı GM buldu, kendi güzel kadrosunu kurdu ve yoluna devam etti. Yaklaşık 1 yılın sonunda kendisini arayıp bu oyunda benim hesabımla 400 bıo para var bana bunu lütfen izah edin dedim. araştıracağını söyledi ve beklemeye başladım, takip eden süreçte birden fazla kendisini arayıp konuştum. Bana bu paranın tam rakkamı itiraf edilmedi, bunun yerine buna yakın bir miktarın oyunda bulunduğu izah edildi ve illegal bir durumun olmadığı anlatıldı.

    Bilindiği üzre Hero onlineTr ingiltere ve kore odaklı ıkı fırmanın bir iştirakıydı, iki firmanın uzlaşma sorunları yukarıda anlatılanlara tuz biber olmaya başladı, neden sonra hata yaptıklarını anladılar ve FLAME yi değim yerindeyse gel buraya oyun elden gidiyor diye göreve çağırdılar. geldi gelmesine fakat köprünün altından çok sular geçmişti. Göreve başladığı anda kendisine oyundaki gold mıktarını sordum, aylarca incelenip bana söylenemeyen gold miktarını telefondayken bulup söyledi tam 423 bio gold vardı oyunda. Bununla beraber oyunda bir geri sarım yapılmıştı, Rollback denilen uygulama data kopyalanarak yapılır fakat bu böyle yapılmamış ve birçok oyuncu madur edilmişti, bunların araştırılması geriye dönük çalışma mumkun olmadığı için yapılamamıştı, malum GM tayfasının yaptığı hatayı JUJUJUJUJUJU yan zırhlar sd basılı mızraklar vererek tolere edeceğini ne ben nede FLAME ön görememiştik. kendisi kaldığı yerden göreve başladı laıkn gazozun gazı kaçmıştı artık, ıkı şirketin kavgalarından dolayı gelmeyen yamalar oyunu zayıflattı, içeride bulduğumuz sıradışı ıtemler kendini bilmezlerin ekmegıne yağ sürdü ve zaman içerisinde dış firmalardan birisi ortaklıktan ayrılacağını söyleyince sonun başlangıcına gelinmiş oldu.

    Kalan süreçte çelişkili haberler geliyordu, tek firma ile yola devam edilebileceği, kapanabileceği, başka servere baglanabileceği vs. tabi bu meyanda dükkan işliyordu maaş, sgk, kira, elk vs. ödenek gelmedikçe bunlar çoğalıyor ve çoğalıyordu bu doğrultuda yetebildiği kadar FLAME kendi cebinden harcadı. yetemediği gün geldi ve bayrağı kaldırdı, zaten sürecin sonuna gelinmiş ve yapımcıdan destekte alamamaya başlamıştık. sonunda oyun kapandı.

    Yıl 2014 bana bir telefon geldi koreden, hattın dıger ucunda FLAME oyunun hakkını aldığını söyledi beraberce sevindik, yeni oluşumda olabileceğimi sordu belirli şartlar doğrultusunda olabileceğini söyledim. Kendisiyle müzakeremiz yaklaşık 15 gün sürdü ve Hero nun artık eski halinden eser kalmadıgına ıkna olunca teklifini kabul ettim. 2015 yılında Plus1games şirketinde sizlere HeadGM olarak hizmet vereceğim.

    Bu meyanda edit sinek bile olamayacağını açık yüreklilikle beyan ederim.
    Bazılarınız beni ketum ve sert tavrımdan dolayı sevmez, us serverınde Tr oyuncularının nıye sevılmedıgını bilenler, benim neden bu tutumda olmak zorunda olduğumu bilirler. gevşersen tepene çıkarlar ve yönetemezsin.
    Eskiden hatırladığınız bireysel etkınlıkler olmayacak 46 adet otomatık etkınlıgımız var ve resmen etkınlıkten sıkılacaksınız.
    Destek sistemi 24 saat içinde geri dönüş yapacak, yapmazsa ben yaparım.
    küfür, kıyamet olurmu orasına siz cevap verin oyun içerisinde beni BlackDragon olarak göreceksiniz.
    Oyun için 3 yıl anlaşma ımzalandı ve sonraki süreçte ilk söz sahibi Plus1games tir, oyuna sarılırsak 3-6-9 olması kuvvetle muhtemeldir.

    yukarıdaki goygoyculara atfen şunu söylemek isterim.

    bende ordayım, oyunda orada isteyen oynar keyif alır. istemeyen mazisinde yaşar HeroOnline tadından mahrum kalır.

    Saygılar.

    Not: faux77 çok atıp tutmuşsun lakin, oyuna şimdiden kaydını yaptırmayıda ihmal etmemişsin. sorarım sana yazdılarındanmı utanmazsın ? bu kadar yazıp oyunu tekrar oynamaktanmı utanmazsın ?




  • OYUNUN NE ZAMAN AÇILACAĞI HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİR MİSİNİZ
  • https://www.facebook.com/groups/438482652846499/
    https://forum.plus1games.net

    bu linklerden takip edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basmacı -- 24 Mart 2015; 14:19:25 >
  • basmacı B kullanıcısına yanıt
    Arkadaş boş beleş demagoji yapmaya çalışmış, masal anlatıyor. Sadece Flamedragon(Cem) adlı şahsın keyfine adam banlıyor olması dahi bu oyundan uzak durmak içi yeterli bir sebep
  • Bilgiyi verelim CBT 16 nisan , OBT 28 nisan
  • Yeni açılacak olan resmi türk serverına sakın başlamayın. Resmi facebook sayfalarında bile şuanda cem ve engin basmacı terör estiriyorlar. Cemin zaten diktatör oldugunu biliyorduk ancak engin ondanda beter çıktı. Bu yönetim ile açıldığı sürece aklı olan başlamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byjackal911

    Yeni açılacak olan resmi türk serverına sakın başlamayın. Resmi facebook sayfalarında bile şuanda cem ve engin basmacı terör estiriyorlar. Cemin zaten diktatör oldugunu biliyorduk ancak engin ondanda beter çıktı. Bu yönetim ile açıldığı sürece aklı olan başlamaz.

    Kesinlikle.
  • Şöyle bir oyun sitesi ve facebook yorumlarını inceleyeyim dedim. yok. aynı tas aynı hamam malesef
  • quote:

    Orijinalden alıntı: basmacı


    Oyun için 3 yıl anlaşma ımzalandı ve sonraki süreçte ilk söz sahibi Plus1games tir, oyuna sarılırsak 3-6-9 olması muhtemeldir.








  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.