Şimdi Ara

Hey gidi KO Genel :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Vay be +6 woe yi bulunca +8 yarı paper set i basarken tek tek intventory dekileri sıkılmadan yaktıgım günler bile ne biçim değerlendi amk sınırsız paranız olsa o zevki alamazsınız
  • Oyun eskisinden iyi bence GM'ler aktif item çeşitliliği daha fazla turnuvalar falan yapılıyor.
    K2 Network zamanından daha düzgün piyasa koxp olayı için yokta denebilir.
    +30 Reb itemler silinmiş (K2 Network, Ntt game'e devredetmeye yakın oyuna +30 reb item satmaya başlamıştı el altından o dönem oynayanlar anlamıştır.)
    +10 itemlerin sayısında ciddi bir azalma var.

    P2win konusunda da WoW dışındaki oyunların neredeyse hepsi p2win yada b2win. Yani cepten her türlü bir mevla çıkacak tercih sizin.

    Hack olayları tamamen son bulmuş. OTP denilen tek kullanımlık şifre yolluyor cep telefonunuza ayrıca VIP Depo diye bir olayda var orayada koyabilirsiniz. Orayı açmak içinde personel kod istiyor vs..

  • Naber abi
  • hort :) eski defterleri açma vakti geldi...
  • Yokmu şöyle güzel pk pvp server ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ko genelin konu dışı gibi hareketli olduğu zamanlardı o zamanlar ey gidi . Basit basit şeyleri yazdığımız tartıştığını zamanlar .. 30-31 görevi 40-41 kobold görevi 50-51 anahtar görevi sword breaker mi iyi kukry mi iyi ...



    Buralarda saf temiz insanlar kaynıyordu belki cocuktuk liseli bile değildik ama büyüklerimiz ile nasıl konuşulması gerektiğini biliyorduk. Moradona ticareti ölücü ticaret değil de al sat ile 20-30 m kastigimiz zamanlar. Hayatta unutulmaz o günler hayatta ..



    Hele ki internet cafede izlediğimiz zaman bı hevesle kısayol u CD ye atıp evde açmaya çalıştığımız zamanlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • https://forum.donanimhaber.com/80-lwl-warrior-ionia-istanbul-150-tl--44249411

    gecemi gündüzümü verdim kastım ve tam da burada bıraktım

    özlüyorum gerçekten.
  • Yaş ilerledikçe olaylara bakış açısı değişiyor insanın ara sıra giriyorum eski tadı tuzu yok her yer ölücü ve dolandırıcı kaynıyor oyunda. Bide alternatif mmorpg oyun çok fazla artık. K2 network mahvetti bıraktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knight Empire zamanlarında oynuyordum. Bu oyun hayatımı biçti, kötü lise ve kötü üniversite :( O yıllara geri dönsem yine oynarım, bende böyle bi manyağım.

    O zamanlar oynarken çok eğleniyordum. Gerçi kesinlikle değmedi. Şimdi bi girip bakayım dedim, oyun çok değişmiş. Moradon çok farklı olmuş. Kanat filan takıyolar. 3 saatte 70 oluyorlar. Biz 1 yılda zar zor 60 oluyoduk. Arkadaş spike skilini açtı diye tüm cafeye kola ısmarlamıştı.
  • Dün oyunu tekrar yükledim, bir bakayım diye.
  • 1 hafta once diezde mage actim kasiyorum :D
  • bu ay yeni server gelecek diyorlar ne dersiniz başlanabilir bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna o kadar etkinlik koyarsan,her yerden item akitirsan +9 lu 50-100 milyarlık carlarin borusu otmeye başlar.Pk mı atacaksın full +3 +9 yoksa işiniz zor.pwp serverlerden hallice olmuş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu konuya mesaj atanların çoğusunu bilirim benim de forumla tanışmam knight online sayesinde olmuştu:) 2008 de başlamıştım oyuna o zamanlar oyunla ilgili yaşadığımız ilginç şeyleri burada paylaşır sayfalarca mesaj atıp tartışırdık. Oyun dc verdiğinde foruma girip f5 yaptığımda direk 3-5 tane dc? Başlıklı konu görürdüm güzel günlerdi belki de o zamanlar çocuk olduğum için o günlerin tadı ayrı geliyor.



    Yeni server gelebilir diye bir söylenti var 2 yıl ara vermistim son 1-2 aydır ara ara oyuna girip çıksam da pek oynamadım suan da 83 char alıp oynayasım var ama bu server söylentilerinden dolayı arada kaldım. Yeni server da oynamayı düşünenler varsa birlikte clan kurup oynamayı isterim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 de başlayıp kaç yıl oynadım bilmiyorum aradayoutube yayıncılara bakıyorum telaffuz edilen tl cinsinden paralara falan inanılır gibi değil.Halen oynamak geçiyor içimden ama evli çocuklu tam zamanlı çalışan insanlar için artık uygun değil bu oyun.SabAH BF gece cr farm pazar pk falan zor öyle tek başıma başlayıp domuzlarda keyfe keder takılayıp değil.Sağlam ekip ve ytl istiyor.200bin tl char mı olur ? Adam bu daggeri 5500 tl ye satıyor sen de harpyden md düşürüp de basacak diye bus ara
  • oyun fazla pahalılaşmış, rosetta’da charlarım var baktım orası baya kalabalık ama para yatırmak gerekiyor. bu 16’sındaki dalga neyse ona göre baslayabilirim ben de yeni sw açılacaksa.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.