Şimdi Ara

HİÇ GALANT KULANNAN YOKMU ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
15.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ben de bir galant almak istiyorum yardım eder misiniz lütfen, hatta bir kaç tane buldum ama henüz görüşme yapmadım, nelere dikkat etmeliyim, bütün galantlar hidrolik direksiyon mudur? bir de özellikle otomatik almak istiyorum, otomatikler hakkında lütfen bilgilendirir misiniz?
  • bende bir yıldır galant kullanıcısıyım.
    ilk arabam kendileri.
    1986 mitsubishi galan 1.6 gls
    türkiyede çok az bu arabadan malesef ve piyasası hiç yok diyebilirim.
    ancak ilk arabamın mitsubishi galant olmasından o kadar memnunim ki.
    gazantep ısparta, zonguldak ısparta arası ailemle komple yolculuk yaptık ve inaın 10 12 saatlik bu yolculuklarda gram rahatsız etemdi.
    türkiyede kıymeti bilinmemiş nadir araçlardan.
    ancak iki ay önce kaza yaptım ve far arıyorum araca. bu yıl bitmeden komple kaporta motor bakımı yapıp satmayı düşünüyorum malesef.
    aracın farını sintalini bulmamda yardımcı olabilecek olan var mı?
  • bilmiyorum hala galant kullanıyor musunuz? 1990 model otomatik vites 1.8 deri döşeme bir galantım var. 1 yıl olmadı alalı. 145 binde aldım şuan 155 binde. Zonguldak-Ankara, Zonguldak-İzmir, Zonguldak-İstanbul (4 kez) yaptım hiç bir sorunum yok. motor üst kapak sorunu yaşıyorsan eğer yan sanayi alma derim, aynı sorunu yine yapıyor. baya araştırdıktan sonra motorun komple conta takımlarını buldum. üst kapak contasını ve keçesini buldum. Siparişi pay-pal sebebi ile veremedim ama 1-2 güne halledeceğim. Elimden geldikçe yardımcı olurum size. yalnız dolar yüzüne gerçekten pahalı.
  • BayLethe B kullanıcısına yanıt
    merhaba BayLethe , aracı satmayı düşünür müsünüz?
  • bayess B kullanıcısına yanıt

    Çok üzgünüm 1 sene olmuş mesajınızı şimdi gördüm. Maalesef satmayı düşünmüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan aracım 207.000 oldu. Yolda taş geldi far camım kırıldı ve bulmakta zorlanıyorum. Fara ciddi para istiyorlar ve bulmak zaten zor.

    Antalya, Kuşadası, Zonguldak arasında yapıldı bu yolşar hep. 2 gün önce Zonguldak tan Kuşadası na gidip döndüm araç hiç sorun çıkarmadı, işte far camı kırıldı maalesef.

    Aslında bakımları düzgün yapıldığında masrafsız bir araç çünkü parçalara hiç bir şey olmuyor. Fren disklerini, şanzıman filtresini, benzin otomatiğini ve şanzıman yağı ile motor yağını değiştim (luqui marka en iyisidir, pahalıdır) toplam 1500 tutmadı. Renould bile fazla tutar.

    Ben parça buldukça topluyorum mesela, amartisör, rotlar, arka far, hava filtreleri, contaları derken sanırım şuan elimde 3 bin TL lik parçası var aracın.

    Keyifli ve konforlu bir araç almayı düşünene iyi bakılmış bulmaları halinde tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün parçaları var elimde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1985 1991 arası mitsubishi galant bütün orjinal yedek parçaları elimde mevcut sıfır ve ikinci el bulunur tüm illere anlaşmalı kargo ile gönderilir 0541 255 56 68 den ulaşabilirsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.