Şimdi Ara

HITMAN 2 (2018) [PC ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
3
Favori
8.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • claudecan kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunda üç farklı zorluk seviyesi var ve göreve başlarken istediğiniz tercihte başlayabiliyorsunuz.Casual-Professional ve Master zorluk seviyelerinden en zoru olan Masterda oynarsanız bahsettiğiniz düzeyde bir zorluk oluşuyor ve en ufak bir eylemde hemen farkediliyorsunuz.Bu seviyede hiçbir ipucu bulunmuyor ve hedeflere giden yolları tamamen siz keşfediyorsunuz.Tek kayıt hakkı var ve npcler daha akıllıca hareket ediyorlar.
  • Bazı haberler geldi, bu kadar erken olacağını beklemiyordum.

    Yazık oldu firmaya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cryptdlg

    Bazı haberler geldi, bu kadar erken olacağını beklemiyordum.

    Yazık oldu firmaya.
    Ne oldu ki hocam?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anti Fanboy A kullanıcısına yanıt
    ilacı çıktı
  • Garip birşey oldu şimdi. Gece oyunun indirmesi bitmiş, bu sabah biraz deneyeyim dedim. Neyse Miami bölümünü geçip oyundan çıktım birde ne göreyim 30 gb güncelleme gelmiş ve 3 gb indirmiş bile. Oyundayken indirmeler/güncellemeler de kapalı. İlginç şeyler oluyor. :) Şimdi güncellemeyi yapmadan oyuna da giremiyorum. :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 11 Kasım 2018; 13:7:15 >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyordum sagolun o halde satın alayim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam işe yaramıyor muhtemelen benim monitör çağ dışından kalma olduğu için böyle sıkıntı çıkarıyor. Neyse böyle oynacağız artık şuan monitör de alamam.
  • Hdmi girişli bir tv de kasayi baglasaniz en azindan monitörden mi yoksa ekran kartından mi belli olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyun cidden mükemmel. Kürekli versiyon kullanmayın basın parayı alın. Level design olsun, npc yoğunluğu olsun harika bir iş çıkarmışlar. Tüm mekanikler korunmuş üstüne yenileri eklenmiş. 144 lira komik bir ücret bu oyun için (gold sürüm tabiki[ayrıca gold sürüm hitman 1i de kapsıyor])

    pro zorlukta sa/so olarak bitirdim oyunu. şimdi challagelar easter eggler derken elusive target gelir, onla uğraşırken de ilk escalationlar yayınlanır falan derken oyun minimum 500 saat oynanış sunuyor.

    Kaçırmayın derim.
  • 1 saat kadar oynadım.Yine güzel bir oyun olmuş.Kısa sürede beğenmemi sağlayan faktörler mevcut.Bakalım ilerledikçe neler göreceğiz.
  • Dayanamadım aldım,atmosfer harika aynı bölümü defalarca oynanir.Bi sürü yol ve okadar da seçimler var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karekterin süt oğlanı olmadı dışında mükemmel. Şu karektere niye mod yapılmadı? Sanırım oyun motoru desteklemiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunla ilgili ciddi sıkıntım var. Önceki mesajımda belirttiğim 30 gb güncelleme gelmişti oyundayken. Neyse onu indirdim, sabah işe gitmeden tekrar deneyeyim dedim oyuna girdim menüde sadece yazılar var. arka planda resim vs yok. Neyse tekrar çıktım oyundan bir 30 gb güncelleme daha geldiğini gördüm. Güncellemeyi iptal edip oyunu sildim, tekrar indirmeye çalıştığımda 64 gb civarı indirme yapacağını gördüm. Umarım bu sondur. :)
  • Şunu merak ediyorum.Gold edition almadıkmı kaçıracağımız çok şey varmıdır?
    Birinci oyunun tüm bölümlerine zaten sahibim.Bu saatten sonra erken erişiminde bana bir faydası yok.Sizce hangi paket daha makul benim için?
    Episode 1 ve 2 in olayı nedir merak ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmreDFace

    Şunu merak ediyorum.Gold edition almadıkmı kaçıracağımız çok şey varmıdır?
    Birinci oyunun tüm bölümlerine zaten sahibim.Bu saatten sonra erken erişiminde bana bir faydası yok.Sizce hangi paket daha makul benim için?
    Episode 1 ve 2 in olayı nedir merak ediyorum.
    Hocam bu ek paketler eşantiyon gibi birşey, normal versiyonda tüm normal bölümler var ve daha önceki H2016 içeriğini versiyon faketmeksizin bedavaya elde edeceksiniz ,GOTY yoksa sadece yükseltme bedeli olarak 10 dolar (tr fiyatı çok daha düşüktür ama ben bilmiyorum) öderseniz GOTY versiyona yükseltirsiniz.



    Silver birkaç ek skin ile Expansionlardan sadece (ki hikaye ile alakası olmayan expasnionların her biri yeni bir lokasyon, yeni ekipmanlar, yeni silahlar ve yeni görevler içeriyor) ilkini veriyorken Gold ise iki Expansionu da ve 9 Kasım'da erişime imkan veriyor (gerçi bugün 12 kasım ama neyse).



    Tavsiyem tabiiki gold alın ama standart versiyonu alırsanız Hitman 2 deneyiminden hiç birşey kaybetmezsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anti Fanboy A kullanıcısına yanıt
    Dostum teşekkür ediyorum cevabın için.

    Bende aynı şeyi düşünüyorum ya .Ekstra içerik filan çok önemli değil şuan benim için.Erken erişiminde bir esprisi kalmadı düz alıp geçeceğim bende heralde.

    Bu arada oyunun bir hikaye akışı var değilmi bir önceki oyun gibi birşey görmek istemiyorum açıkcası.O konuda Absolution beni çok tatmin etmişti.
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Hocam hikaye dediğin kişisel zevk beğenirmisin bilmem ama H2016'daki gibi ayrı ayrı değil tek seferde geliyor tüm bölümler.

    Edit: Hikaye olarak Hitman(2016)'dan sonrasını anlatıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti Fanboy -- 12 Kasım 2018; 14:22:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anti Fanboy A kullanıcısına yanıt
    Sağolasın bilgilendirme için.
  • Hocam eyvallah cevaplar için oyunu almayı düşünüyorum. Vakti zamanında 1. oyuna çok gömdüm ama şimdi tekrar bir oynamaya başladım pro seviyede. Fena değil. Bir Blood Money kadar olmasa da Hitman havasını verebilmişler. Yalnız benim hikayeyle alakalı bir sorum var. Malum oyun bölüm bölüm çıktığı için benim oyun deneyimim de bölük pörçük oldu. Hikayesini tam kavrayamadım. Sorum şu genel olarak seriyi eskiden beri takip edenlere de soruyorum. Hitman(2016) seride kronolojik olarak hangi dönemini konu alıyor 47'nin. Gördüğüm kadarıyla bizim kel daha genç. 25-26 larında falan.Yani benim anladığım kadarıyla Hitman Contracttan sonrası. Romanyadaki mevzulardan sonra. Eğer öyleyse ciddi mantıksızlıklar var senaryoda. Beni bir aydınlatın şu konuda.
  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    Bu yeni seri 2019'da geçiyor, tüm oyunlardan sonrasını konu alıyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.