Şimdi Ara

hız düşümü/fiyat arttırımı/telefonun çalışmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • turknet iyice bozmaya başladı
    -75mb olan hızım 50mb'a düşürülmüş.
    -59tl olan fiyatr 65tl olmuş.
    -telefonda çevir sesi yok



  • Modem arayüzünden hat değerlerinizi atar mısınız?

    Değerlerde sıkıntı varsa mecburen düşürmüş olabilirler.

    Ayrıca fiyat artışı geleli çok oluyor. 2 Nisan'dan itibaren yeni aboneler için, 1 Temmuz'dan itibaren ise mevcut aboneler için 5 TL fiyat artışı yapıldı. Bunun karşılığında upload hızları bir tık arttırıldı. Fiyat artışının sebepleri de bence gayet mantıklıydı. Doların yükselmesi, enflasyonun artması, iletişim vergisinin artması vs. Onların masrafları artınca mecburen paket fiyatı arttı.

    Bir müşteri olarak bende tabii ki fiyatın artmasını istemezdim ama ülkemizin bulunduğu ekonomik ortam malum. Yapacak bir şey yok...
  • daha geçen gün baktım ulaşıbilir hız 100mb civarındaydı bu gün ulaşılabilir hız ile normal hazı aynı yapmışlar :) bir gün de nasıl yarıya indi düşündürücü
    ayrıca telefondan çevir sesi gelmiyor bir gariplik var destek kaydı açtım bakalım ne olacak.
    hız düşümü/fiyat arttırımı/telefonun çalışmaması
  • turknetten gelen cevap
    quote:

    Merhaba, yaptığımız incelemelerde bağlantınızda yaşadığınız sorunun altyapıdan kaynaklanan fiziksel bir arızadan kaynaklandığını tespit ettik. Sorunun çözümü için altyapı sağlayıcı firma olan Türk Telekoma bildirimde bulunduk. Türk Telekom ekipleri sahadaki soruna yerinde müdahale ettikten sonra yapılan işlemler konusunda size bilgilendireceğiz.

    hız düşümü/fiyat arttırımı/telefonun çalışmaması
    turktelekomun oyunları mı yoksa turknet yokluyor mu insanın aklına her türlü şey geliyor :)
  • Arıza olmuştur bakır altyapı sonuçta.
  • sorun düzeldi diye telefondan aradılar ancak ne hızım düzeldi nede telefonum düzeldi btk ya şikayet açtım düzelmez ise vodafone kapı önüne kadar fiber çekti ona geçebilirim 2019 da akn kalkınca turknetin bir avantajı kalmayacak
  • Telefonnun çalışmaması türknet'te yaygın görülen bi durum. Bu bilindiği halde müşteriye aptal muamelesi yapılıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metalyalist

    Telefonnun çalışmaması türknet'te yaygın görülen bi durum. Bu bilindiği halde müşteriye aptal muamelesi yapılıyor.
    bana attıkları mesajlar güya sorunu halletmişler
    "Bildirmiş olduğunuz arıza kaydını Türk Telekom saha ekiplerine bildirdik sorun ile çalışmalarımız başlamıştır. En kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanılacaktır. İyi günler dileriz. "
    "Telefon hizmetinizin aktif olduğunuz ilettik . İnternet hızını günceledik . Bir sorun yaşamanız durumunda bizlere online işlem merkezinde veya sesli yanıt sisteminden ulaşabilirsiniz . İyi günler dileriz ."
  • belli ki hattınıza bişe olmuş. Bunun tt/turknet tarafından yapılmış olması gerekmiyor. Dün telefon prizini oynattım diye 89mbit ulaşılabilir 32'ye düştü. Kablolar un gibi olmuş, kaç yıllık. Hat kaldırmayınca da kaldıracağı kadar hız veriyorlar. Çevir sesi yine aynı sebeptendir (tahmin). Yeni müşteriler mart'tan beri 65 veriyor.
  • Tamam turknet ile zaman zaman sorunlar yaşanıyor ama bunun en can sıkıntı tarafı karşınızda bir muhatap olmaması. üst katıma yeni bir komşu taşındı t.telekom ekibi gelip internet hattı çekmi çekerkenden benim hattın (13mbps'den 4'mbps'e düşmüştü ve ne kadar kayıt açsakta düzelmemişşti, sonra gelen bir ekip sorunu anladı atrak bağlantı yapılmış dedi kutudan bir şeyler yaptı düzeldi.) içine etmişler düzelttirene kadar ne çektik, şimdi burada turknetin hiç bir suçu yok zira alt yapıya tt bakıyor.

    Aynı şekilde sizinde tt ekibinin bir hatasından kaynaklanan hız düşümü vs. olabilir.
  • Ben de TTnet adsl kullanıyorum ve özellikle son 2-3 haftadır hız konusunda sorun yaşıyorum. Hızım 16 mb olmasına rağmen genellikle 3 mb ile indirme yapabiliyorum. Şikayet kaydım problem yok diye kapatıldı. Türk Telekomun içinde bulunduğu finansal durumdan kıllanıyorum. Hızlı internet derken bu adamlar bizi borçlu/suçlu çıkarmasa bari! Bu ülkede artık hiçbirşeye şaşırmıyorum...
  • Hattınıza TT tarafından müdahale edilmiş, telefon portunuz başkasına verilmiş olabilir. kendi ev numaranızı arayıp kime bağladıklarını öğrenin, bu arada çevir sesi yok bildirimi bırakın, telekom ekipleri arayıp çevir sesini sorarsa SNR düşüklüğünü de söyleyip zorla düzelttirin.
  • btk ya şikayete 2 hafta sonra döndüler çevir sesi geldi ama hız düşük hala vodafone fibere geçmeyi düşünüyorum
  • çevir sesi bir gün sonra yine gitti internet yine yavaş :) işin garip tarafı adamların sallayıp geri dönüş yapmaması turknetten beklemezdim açıkçası vodafone fiberim açılsın hemen iptal dilekçesini vereceğim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sosisvesalam

    çevir sesi bir gün sonra yine gitti internet yine yavaş :) işin garip tarafı adamların sallayıp geri dönüş yapmaması turknetten beklemezdim açıkçası vodafone fiberim açılsın hemen iptal dilekçesini vereceğim :)
    O zaman problem TT nin telefon hattınızı elinizden alması demektir, BTK ya tekrar yazın Vodafone geçince de aynısı olabilir çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.