Şimdi Ara

Hız Sorunu ve kopma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar.

    Binadaki ankastre kutusunun değiştirilmesi sonrası yaşadığım ve 1 aydır sürekli devam eden bir sorun. Bina girişindeki kutunun değiştikten sonra eski kabloların yerine de cat5 kablolar çekildi. Bir elektrikçi çağırarak eve çekilen kablo ile ankastre kablosu arasında bağlantı sağlandı. Fakat tüm bunlardan sonra download hızım ve upload 70% oranında düştü. Ve çok gariptir apartman girişindeki kapının açılıp kapanmasıyla internette kopmalar yaşıyorum ve aynısını yaşadığım dairemin kapısının açılıp kapanmasında da yaşıyorum.

    Sadede geleyim.. Gerek ankastredeki bağlantılar gerekse dairemin girişindeki kablo bağlantıları açık yani bantlı değil. Yaşadığım sıkıntının sebebi bu olabilir mi? Elektrikçi bağlantıyı yaptım dedi ve kullandığım internet firmaasını aramamı söyledi vs... Türknet kullanıyorum bu arada malum saha ekipleri yok ve ttnetin para karşılığında da saha ekiplerini yolladığı yok.







  • Merhabalar,

    sorun uçların açık olması da olabilir bir birine değdiğinde kısa devreye neden olabilir. Bina ankastre sinin yenilenmesi eski tesisat zamanla içten çürür ve devre iletimini yavaşlatır. hangi firmadan alıyorsun bilmiyorum ama ev içinden cihaz ile ölçüm aldır eğer evde istediğin hızı almıyorsan ankastre den bir ölçüm aldır. eğer ankastrede iyi hız alıyorsan sorun yeni kabloda dır. firma gerekli bütün çalışmaları yapar. seni bilgilendirir.
  • ebemuvase E kullanıcısına yanıt
    teşekkürler değerli cevabın için. ankastre kutusuna ulaşmada sıkıntı çektiğim için uçlarına bir şey yapamamıştım fakat şu an uçlarını bantladım. ancak sorun hala devam ediyor. turknet kullanıyorum. onlar sıkıntı yok diyor uzaktan fakat bu ankastre kutusu değiştiğinden beridir sürekli hızı yavaşlaya ve devam kopan bir internetle karşı karşıyayım. malum saha ekipleri yok turknetin çok yüklenmiyorum fakat en azından turktelekomun ücretlide olsa destek vermesi gerekirdi. elektrikçide anlamıyor çünkü sıkıntıyı. turktelekom tam bir baş belası en azından yaşadığım bölgede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.