Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.609
Cevap
29
Favori
123.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bende bu tableti aldim ;)
    Bu tabletin gerçek adı nedir yani ureticisi diyelim..amaç bilgi toplamak
    Tablete win 8.1 tekrar nasil yuklerim..flash bellek üzerinden vsvs gibi
  • arkadaslar merka ettigim konu örneklerinden birtanesi

    buna knight gibi online oyunlarda pazar kursak ekranı kapatsak actıgımızda yine bir problem olmadan pazarım orada dururmu bunu merak ediyorum islemler ekran kapalıykende deca edermi
  • İşletim sistemini duyar duymaz bu gün a101 den aldım 190 TL Performansı, Dokunmatiği. Görüntüsü kaliteli, Kamerası gündüz idare eder gece yüksek ışıkta işe yarıyor zaten kamera gereksiz
    Evdeki Leptop hesabını kullandım W8 işletim sistemi olduğu için wifi şifresi tarayıcı geçmişi twitere bile otomatik girdi sanki client gibi :):)
    dosya aktarımı da birazdan 32lik bir kart takıp deneyeceğim
  • @alper1059 windows 8.1 icinden sifirlama var yani ilk gunku gibi oluyor.

    @loses denemek icin.oyun yuklemedim. bir tana video actim sonra ekrani kilitledim video durdu.

    @Aquamp bencede guzel bir tercih olmus. sd carddan tablete 20-25mb/sn de kopyaladi. kendi icinden kendi icine 50mb/sn falan sanirim


    bnmki 5.40 dk da sarj oldu sizinki ?





    ARKADASLAR HERKES BURAYA NE KADAR SUREDE SARJ OLDU KAC SAATTE BİTTİGİNİ YAZARSA SEVİNİRİM. ALACAK OLANLAR BİLGİLENİR.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toshiba 4 clas 32gb taktım max 25mb/sn gayet iyi hafıza kartından videoda denedim sıkıntı yok takılmıyor
    Tableti alan bütün arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.
  • ben tam bittikten sonra şarja taktım iki bucuk saat şarda kaldı %82
    Pil uzun gitsin diye %100 dolum yapmıyorum.
  • Aquamp kullanıcısına yanıt
    bnmki niye o kadar fazla iade etsemmi ki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

    bnmki niye o kadar fazla iade etsemmi ki

    Ben tablet kapalıyken şarj ettim sen açıkken yaptıysan uzun sürmüş olabilir.
  • Bu cihazı projeksiyona bağlamak mümkün müdür?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bir tane ayırttım yarın almayı düşünüyorum ama ben pek emin olamadım şarj sorunu ve şarj süresi düşündürüyor beni.Kaç saat açık kalabiliyo cihaz yazarsanız benim gibi almayı düşünenlerde aydınlanmış olur.
  • Beyler tablete bluestacks yükleyen varmı en çok merak ettiğim şey o Windows tabletlerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala satıştamı bu tablet ?
  • Çatlıycam sinirden lütfen biri yardımcı olabilir mi. Dün aldım bu aleti annem için. İçine birkaç oyun yükleyeyim de öyle vereyim dedim. Yalnız ilk açılışta şifre, kullanıcı adı filan istiyor ya onları da girdik neyse. Aradan birkaç saat geçti bi bakmak istedim ekran kilitli ve şifre istiyor. Şifreyi giriyorum, olmuyor, doğru girdiğime de eminim.
    Fabrika ayarlarına döndürmek istedim. Kullanma kılavuzunun 32. sayfası demiş birisi ona da baktım ama oradaki tarifte ayarlar ekranına ulaşabilmek gerekiyor. Ben oraya gelebilsem zaten sorun kalmayacak. Bunun başka bir yolu yok mu?

    Gidip geri veresim var A101'e
  • çaylak365 Ç kullanıcısına yanıt
    Tuş kombinasyonu ile hard reset durumunu hiç bir yerde göremedim bende,cihazın kitapçıklarında ve kutunun altında teknik destek için telefon numaraları var oradan yardım alabilirsiniz.
  • Aquamp kullanıcısına yanıt
    belki bnmki sorunludur
    dün bi arkadaşla konuşyum o 3-4 saatte fullendi dedi. diger arkadaşlarda yazsa bilgilensek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

    bnmki niye o kadar fazla iade etsemmi ki

    Pil zamanla açılması lazım bir kaç şarjdan sonra olması gereken değerlere ulaşması lazım bir kaç deneme yaparak test edin ona göre iade düşünürsünüz..
  • Ben bu ürünü aldım gayet f/p ürünü gibi olmuş 189 tl 'lik bir aletten çok şey beklemeyelim.. Umduğumdan daha iyi çıktı.. Ben bir adet ölü piksel buldum orta kısımlar da bu Samsung telefonumda da var Asus Laptop 'um da da 1 er tane ölü piksel çıktı.. ve ekran kapalı ilen yaklaşık 20 kadar çizgi görülüyor ekran açık iken göremedim belli olmuyor aldığım da 1.5 cm lik uzun bir kılcal çizik vardı bunun için değiştirmenin bir anlamı yok dedim ve burada okuduklarımdan sonra ekranın üzerinde jelatinin olduğunu öğrendiğim iyi oldu jelatin almaya gerek kalmayacak artı çok iyi yapıştırmışlar.. Plastiği yani dış kasası orta üstü diyebilirim tuşlar iyi kullanılırsa uzun süre götürür.. Yeğenimde Polypad 2 gb ram li android 7" tablet vardı ve kamerası kaç bilmiyorum ama daha kötü çekiyordu bu aletin kamerası fena değil ve hızlı çalışıyor gece çekim yaptım siyah beyaz çıktı resim ultrason da bebek şeklini aramak gibi çıkıyor gece çekimde şarj etmedim daha açtığımda %94 'te idi şarjı 4000 mah pil olması ve 2A 'lik adaptör beni sevindirdi adaptör ise ağır boş bir alet gibi durmuyor artı bir adet sıfır otg kablosu çıktı wi-fi 'yi daha denemedim fakat şarj olayına gelince 4000 mah pil sviyesinde olan tabletlere bakın içinde hızlı şarj olan var mı sizce o yüzden makul gibi geliyor şarj süresi ama tabi bu süre çok uzun tableti sürekli şarj olan ve 3 lü bir usb otg almak şart fatih projesinde verilen general mobile 'nin pili kaç mah bilmiyorum ama şarj ettim 6 saate yakın sürdü o yüzden bu aletinde hızlı şarj etmemesini anlarım ama 2A olması hızlı şarj eder diye ummuştum.. Gelelim Teknosa 'da satılan 7" Reeder W7ic 'ye o mu bu mu derseniz ben Hometech derim ve bu fiyata çok iyi olmuş tek eksiği hdmi eğer bunu dert etmezseniz 7" çok küçük kalıyor hatta 8" bile çok küçük elime aldığımda win8 tablet için 10.1" şart olduğunu anladım.. Fiyat olarak dün akşam sabaha kadar 190 tl üstüne 100-200 versem ne alabilirim bu hometech 'ten daha iyi dedim hiç bir ürün bulamadım hızlı al 'daki 499 tl 'ye satılan ainol alınır ama onunda fiyatı çok artıyor 1.5 katı daha fazla para verip 2 gb ram 32gb hafıza olsun demenin bir anlamı kalmıyor sahibinden gittigidiyor sanalpazar gibi sitelerde araştırma yaptım 2. el 2gb ram li tabletlere baktım 425 tl 'ye dell xps 10 2gb ram li tablet buldum ama 2. el bir alet alıyoruz ve kullanan kişi pilin ömrünü azaltmış olabilir diye riske değmez deyip sabah bu alete karar vererek aldım ve % 80 alan kişi memnun kalır diye düşünüyorum..

    Şimdi artık arkadaşların paylaşımları ile 4 'lü usb otg kablo yurtdışından getirtip artı 64 gb micro sd 'de aldık mı canavar olur alet..

    Bir de burada harici hdd çalıştıramadım diyenlere önerim biz de arkadaşla başka android tablette bunu yaşadık ama çözümü denemedik şu olabilir mi mesela hem şarj eden hem de usb girişi olan otg kablo alalım tablete takalım kabloyu ve şarj olmaya başlasın sonra harici diski takalım o zaman hariciye yeteri kadar güç gelince çalışması lazım değil mi??

    Harici disk 2.5" 5 V istiyor diye tahmin ediyorum tablet 3.7 V 'la mı ne şarj oluyor o yüzden o kadar mı güç veriyor anlamadım ama çalışmaması bunndan oluyor diye düşündüm.. Ve bir arkadaşın dediği gibi 3.5" harici harddisklerde elektrik ayrı alıyor o yüzden öyle denenmesi halinde çalışacağı bana da mantıklı geldi deneyen olursa paylaşırsa seviniriz..

    Ha bu arada 3G modem çalıştıracağını düşünüyorum kutusunun üzerinde yazıyor çünkü ve 3G modemler kart takılabildiğinden usb bellek olarak kullanıldığından rahat bir şekilde çalıştırması lazım..

    Bir de tabletin aygıt yöneticisi bölümü üzerinde tanıtımında 32 bit işletim sistemi x64 tabanlı işlemci yazdığını gördüm exe çalıştırıyor mu diyen soranlara x86 lar sanırsam çalıştırıyor normal işletim sistemi oluyorsa biz deki x64 bana tuhaf geldi exe açma konusunda ama half-life 2 'yi kuran arkadaşı görünce rahatlamış oldum ben şimdi visual studio 2010 ve netliss netbians dos ortamındaki java programlarını çalıştıracak mı onu merak ediyorum almamdaki en önemli sebep bu idi..

    Dğer a101 konusuna yazmıştım buraya da yazayım birilerine bilgilendirme olması için..




  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.

    bugün de kullanacağım sonra larja koyacağım eger yine 6saat olursa iade edicem.

    ARKADAŞLAR LÜTFEN HERKES ŞARJ SÜRESİNİ YAZSIN
  • 1 saat wifi ile internet kullanımı %24 şarj götürdü. eve gelice bakacam 3-4 saatte biterse a101e gitcem iade edicem ordaki sıfır tableti alcam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

    1 saat wifi ile internet kullanımı %24 şarj götürdü. eve gelice bakacam 3-4 saatte biterse a101e gitcem iade edicem ordaki sıfır tableti alcam.

    kaldigini pek sanmiyorum varsa bende alacam bulamadim enistem de anca sabah siraya girerek kendine alabilmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.