Şimdi Ara

2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
38.946
Cevap
305
Favori
2.222.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Makyajlı Honda Civic Sedan fiyat listesi


    2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

    2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]






    Honda, büyüyen boyutları ve keskşnleşen tasarımı ile dikkat çeken 10 nesil Civic hatchback modelinde yer vereceği motor alternatiflerini de duyurdu. Yeni Civic hatchback modelinde benzinli motorlara ağırlık ve öncelik verecek olan Japon üretici, aracı ilk olarak 1.0 ve 1.5 litrelik turbo benzinli motorlar ile sunacak. Çıkışını yeni Civic hatchback ile yapacak olan 1.0 litrelik turbo benzinli motor 130 hp güç ve 200 Nm tork değeri ile atmosferiik 1.6 litrelik ünitenin yerini alacak. Daha yükse güç isteyenler için sunulacak 1.5 litrelik turbo ünite ise 182 hp güç ve 260 Nm tork değeri sunacak. Her iki benzinli motor seçeneği de standart olarak 6 kademeli manuel şanzıman ile sunulacak. Otomatik şanzıman talep edenler için ise CVT teknolojisine sahip vites alternatifi de her iki motorda bulunacak.

    Yeni Honda Civic hatchback ile dizel motor düşünenler ise 2017'nin sonlarını beklemek zorunda kalacak. Yeni Civic hatchback'te 1.6 litrelik güncel dizelin, çıkış gücü, tüketim ve emisyon değerleri ciddi oranda elden geçirilmiş bir versiyonu görev almaya başlayacak. Araçtaki otomatik şanzıman sistemi ise henüz netlik kazanmamk ile birlikte yeni CR-V'de de sunulan 9 kademeli otomatik vites olacak.

    2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

    2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

    2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

    2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]



    Başlayalım:
    2016 Yeni Civic şuanda ABD'de satışa sunuldu veya sunulmak üzere, buradan yola çıkarak motor seçeneklerine baktığımızda yeni civicte 1.5 Turboşarjlı ve 2.0 atmosferik motorlar yer almakta. Ülkemize hangi motor seçenekleriyle geleceği ise henüz bilmiyoruz.

    Yeni Civic ile birlikte Honda Sensing özelliği adı altında bir takım donanımlar yer almakta bunlar; Şerit takip uyarı(sesle uyarıyor), Şerit takip destekleme(direksiyona etki ediyor), çarpışma önleyici(fren yapıyor), çarpışma uyarı sistemi(ilerideki aracı algılıyor). Bahsettiğim özellikler için bu adrestenhttps://automobiles.honda.com/sensing videolu bilgi alabilirsiniz.

    Honda Sensing Özellikleri
    *Şeritten Çıkma Uyarısı:https://automobiles.honda.com/sensingimages/videos/lane-departure-warning.mp4
    *Şerit Takip Yardım Sistemi:https://automobiles.honda.com/sensingimages/videos/lane-keeping-assist-system.mp4
    *Hız Azaltma (Aracı Yolda Tutma):https://automobiles.honda.com/sensingimages/videos/road-departure-mitigation.mp4
    *Adaptif Hız Kontrol (Öndeki Aracı Algılama):https://automobiles.honda.com/sensingimages/videos/adaptive-cruise-control.mp4
    *İleri Çarpışma Uyarısı:https://automobiles.honda.com/sensingimages/videos/forward-collision-warning.mp4
    *Çarpışma Hafifletici Fren Sistemi:https://automobiles.honda.com/sensingimages/videos/collision-mitigation-braking-system.mp4

    2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]
    Donanımlar: Uzaktan Motor Çalıştırma, Otomatik Fren Hold Elektrikli Park Freni, Yönergeleri ile Multi-Angle Dikiz Kamera, Bluetooth HandsFreeLink ve Streaming Audio, LED Gündüz Işıklar (DRL), Kapaksız Yakıt Doldurma, SMS, 5-inç Renkli LCD Ekran, Elektrostatik Dokunmatik Ekran 7-inç Ekran Ses, Start-Stop, Honda LaneWatch, Anahtarsız Çalıştırma, HondaLink, Iphone Bağlantı, Google Android, Çift bölgeli otomatik klima kontrol sistemi, 450-Watt Premium Ses Sistemi, Subwoofer, Kör Nokta Uyarı Sistemi

    *Yeni civic donanım tablosuna ulaşmak için:https://automobiles.honda.com/images/future-cars/2016-civic/2016-civic-sedan-feature-highlights.pdf

    *Donanımlara baktığımızda benim en ilgimi çeken ve hoşuma giden uzaktan motor çalıştırma. Gerçekten kış ayları için muhteşem olacağını düşünüyorum. Kışın soğunda sıcacık bir arabaya binmenin tadı başkadır. Ayrıca Yeni Civicle gelen çift bölgeli klimada iyi iş görecektir. Videolardan gördüğüm kadarıyla yeni civicte yer alan Honda LaneWatch (kör nokta uyarı sistemi) çok güzel çalışıyor. Orta ekranda sağ ve sol kameralardan aracı bile görebiliyorsunuz.


    Uzaktan çalıştırmanın yer aldığı anahtar
    2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

    2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]
    Motor seçenekleri(ABD):
    1.5L Turboşarjlı Benzinli (174 hp)
    2.0L Atmosferik Benzinli (158 hp)

    2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]
    Şanzıman: Araçlarda kullanılan otomatik şanzıman ise Cvt. Yani sürekli değişken iletimli, iki kasnak arasında kayış olan vites geçişi olmayan, sonsuz döngülü bir şanzıman. Bu şanzıman konforludur fakat bir o kadarda motor gürültüsüne sebeb olan türdendir. Sebebi araç seri hızlansın isterseniz, motor yüksek bir devir çevirirken araç hızlanmaya çalışır.

    Honda, Los Angelas’ta gerçekleştirdiği lansmanda onuncu nesil Civic’in tanıtımını gerçekleştirdi. Bir önceki Civic modelinden daha farklı bir görünüme sahip olan sedan otomobil, selefinden 5 cm daha geniş ve aks mesafesi de 3 cm daha uzun.

    Tasarımına bakıldığında bu yılın başında duyurulan Civic Coupe’den izler taşıyan, şişkin çamurlukları, LED farları ve yan aynalarıyla göze çarpan otomobilde ince tasarıma sahip spoiler yer alıyor. Tasarımda yapılan iyileştirmerlerle daha verimli bir otomobil olduğu belirtilen yeni Civic’in gövdesi selefine kıyasla 30 kilogram daha hafif.

    Yeni Honda Civic modelinin iki farklı motor seçeneğiniyle birlikte otomobil tutkunlarının beğenisine sunulacağı belirtiliyor. Otomobilin Amerika versiyonunda 1,5 litre ile 2 litre hacimli motor seçenekleri yer alıyor. 1,5 litre hacimli motora sahip modelin 173 beygir, 2 litre hacimli modelin ise 158 beygir güç üretebileceği ifade ediliyor. Her iki motor seçeneğine sahip modelin de 6 ileri vitesli manuel ve otomatik şanzıman (CVT) seçenekleriyle birlikte geleceği belirtiliyor.

    Otomobilin ana konsolunda yer alan 7 inçlik dokunmatik ekranın Apple’ın CarPlay ve Google’ın Android Auto sistemlerine de destek vereceği dile getiriliyor. Bu yılın sonbahar aylarında Amerika’da piyasaya sunulacak 2016 model Honda Civic’in satış fiyatları henüz açıklanmadı.


    Honda Civic Sedan Fabrikadan lpg'li (http://www.haberkat.com...eye-gelecek-h38806.html )

    15 Eylül 2015 tarihi itibariyle Honda Türkiye ve BRC arasında uygulamaya koyulan anlaşmayla birlikte Şekerpınar fabrikalarında Honda Civic sedan modelleri direk olarak LPG'li üretilecek.

    Fabrikadan bayiye LPG'li bir şekilde gelecek olan Honda Civic sedan modellerinin montaj kontrollerinin de Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği tarafından yapılacağı belirtiliyor.

    Fiyat: ABD fiyatlarından doğru tahmini hesaplama yaparsak; 19.000 dolar ile çıkış olursa ki zannetmiyorum 19.000x2,90=55.100 tl. Buna birde ötv ekleyelim yuvarlak hesap 56.000x1.45=81.000 tl. Baz paket 81.000 tl giriş fiyatı. Tabi bunlar tahmin bilginize..

    2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

    2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

    2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 19 Nisan 2023; 4:6:42 >



  • Golf 1.2 TSI BMT 110 PS DSG Midline Plus 67.900 TL ->
    - Araçta lpg yok, lpgye uyum da yok kısacası ekonomi yapmak mümkün değil (benzine para vermeye içi acımayan insan alabilir saygım sonsuz),
    - 68bin lira fiyat çekilen araçta bir çamaşır ipinin aracın içindeki herhangi bir nokta ile gaz pedalı arasında, gerekli basıncı sağlayacak düzeyde gerilmesiyle sağlanabilecek olan "hız sabitleme" sistemi bu kadar para verilen araçta maalesef bulunmuyor. Opsiyonel olarak dahi sunulmuyor.
    - Yine bu kadar para verilen bir araçta "Otomatik Klima" kullanıcının konforuna sunulmuyor. Opsiyonel olarak dahi sunulmuyor.
    - "Görsel Park Desteği" sanırım bunun adı "Geri görüş kamerası" olacak maalesef yok, yine arka ya da ön park sensörü denilen hizmet 68bin liralık araçta yok. Opsiyon olarak dahi sunulmuyor!
    - Çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi yok, yani direksiyon sadece deri, üzerinde tuş muş hak getire...
    - Jant desen bizim eski mahalledeki sütçünün beygir arabasındaki jant ebatında...

    Fiyat olarak Honda Civic otomatik premium'a en yakın bu araç, LPG'si de yok üstelik. 68 bin lira gibi makul bir fiyatı olan araçta (ben 65e aldım)
    - LPG mevcut (14-15 kuruş şehirdışı, 22-23 kuruş şehiriçi)
    - Yağmur sensörü, far sensörü
    - Hız sabitleyicisi (Tabi ki!)
    - Otomatik klima (Tabi ki!) (Bu arada otomatik klima ve manuel klima arasında ciddi sağlık problemleri yaratacak durumlar mevcut)
    - Geri görüş kamerası mevcut
    - Bluetooth kullanımına açık.
    - Jantlar 16" ve gayet şık, çamurlukla arasında göze hitapsızlık anlamında bir boşluk yok
    - Araç 1.2 değil, 1.6 motor

    Hatta 70 binlere çıkıp da Elegance modelini almaya kalkarsan (68'e anlaşanlar var) Koltuk Isıtma, Sunroof ve Mercekli Xenon far da mevcut.

    Herhangi markaya çöp demek bence yakışık değil. İnsanlar parası yettiğince kendine ve zevkine uygun aracı alıyorlar.

    68 bin lira için yukarıdaki Golf tam bir fiyaskodur, rezalettir, çöptür, hatta Vw'nin bu arabayı üretimden kaldırması gerekir ki bundan utanmaması ayrı bir rezilliktir. Hız sabitleyicisi gibi konforlu ve ekonomik bir donanımın, Vw markası altındaki herhangi bir araçta bulunmamasını ben gerçekten kavrayamıyorum.

    Golf 1.4 TSI BMT 125 PS DSG Comfortline 75.300 TL

    Aslında motor gücü bakımından kıyaslanması en uygun model bu sanırım,
    - 16 Jant gelmiş
    - Otomatik klima gelmiş (Allah'a şükür)

    O da ne Hız sabitleyici yine yok 75.300 liralık araçta yine hız sabitleyicisi yok ama bir dakika hemen hiddetlenmeyelim, 1520 TL gibi bir fiyat ödeyerek Hız sabitleyicisi, Park sensörleri alabiliyoruz. Bir de "Çöp" olarak nitelendirilen Civic'in donanımına erişmek için 460 Tl (Çingeneliğe bakar mısınız? Kardeşim kaç milyarlık araç satıyorsun 460 TL peşine mi düştün, yapsana şunu standar donanım? Yok, illa çingenelik)

    Neyse 1.4 Motorlu, LPG'siz (yani ekonomik olmayan) olsa da donanım olarak honda civic'i yakalamış olan aracımız 77 280 liraya hazır. Bir de hondanın lpg'ye eklediği fiyatı ekleyelim de en azından tam olarak fiyat kıyaslaması olsun 3000 + 77 280 = 80.280 TL eder...

    80 000 - 68 000 = 12 000 ise, ki aracı kredi ile aldığımızı varsayarsak bu 12 000 liralık fark ekstradan 2000 tl faiz farkı olarak da geri dönebilir, hadi peşin aldık diyelim 50 000 - 70 000 bandında araç almak isteyecek insan için 12 000 TL ciddi bir rakamdır.

    Bu sebeple piyasadaki herhangi bir aracı değerlendirirken "Çöp" ibaresini kullanmak doğru değildir.

    Vw çok iyi ve çok kaliteli araçlar üretiyor ve kendi alıcısına hitap ediyor... Tıpkı Honda'nın da kendi alıcısına hitap ettiği gibi.

    Paradan yana derdim olmasa, dizel motorun getireceği ekonomi ile Golf 1.6 TDI BMT 110 PS DSG Highline 95.800 TL düşünebilirdim, ama o fiyatlara çıkınca da Passat mı Golf mü diye de aklımdan geçirirdim...

    Edit: yazım yanlışı ve fiyat düzeltme
    100 kere yazmışımdır, 100 kere daha yazarım. kendimi tekrar ettiğim için, yazdıklarımı tekrar tekrar okumak zorunda kalan arkadaşlardan özür dilerim..

    araç fiyatını 'bu arabaların piyasası artık 100bin civarında' diyen zihniyet belirler. vergi-döviz-donanımlar yalandır. tabii ki hepsinin etkisi var, ama şöyle örneklerle açıklayayım:

    1) vergi: devletin soygunculuk seviyesinde vergi aldığı doğrudur. ancak özellikle yurtdışından gelen ithal araçları inceleyin. passat 120 hp 1.6 dizel aracın vergisiz fiyatı, 150 hp 2.0 dizel'den daha pahalı. benzer şekilde audi a4 1.6 benzinli araçlar 2.0 dizel aracın vergisiz fiyatı arasında 300 euro fark var. mercedes 1.6 156 beygir e180'in vergisiz fiyatı 116bin lirayken, 2.0 211 hp e250 109bin küsürlerde.
    demek ki tek suçlu vergi sistemi değilmiş. vergi dilimleri değiştikçe, araç satabilmek için daha iyi motorları daha ucuz fiyata satabiliyormuş otomobil firmaları.

    2) döviz: bir ülkede ticaret yapan şirket o ülkenin koşullarına göre hareket eder. dolar yarın 2 liraya indiğinde araba fiyatları %33 indirime girmeyeceğine göre, dolar 2den 3e çıktığında 1.5 katına çıkmaz. kaldı ki bir arkadaş da söylemişti, bütün dünyada petrol/emtia fiyatları 3 yıl öncesine göre yarı fiyatında. bu da birşey üretirken gerekli olan malzemenin maliyetinin yarıya düşmesi gerek. döviz fiyatını göz önüne alırken emtia fiyatlarına bakmamak, işine geldiği gibi yorum yapmaktır. (kaldı ki opsiyonlar kullanarak kur dalgalanmalarına karşı önlem alındığı gibi, kur farkı zararını da tamamen olmasa da vergiden düşüyorlar...)

    3) donanım: üstte yazdığım maddelere kıyasla, en saçma olan bahane yeni eklenen donanımdır. yıllardır samsung, iphone gibi firmalar yeni özellikli olan telefonlarını çıkarır, birbiriyle yarışır. iphone 4 satılırken, şu anki ürünle kıyaslanmayacak donanımları varken ekranı 3.5 inch'ken 650 dolara satıyordu. sene 2016'da yeni özellikleriyle 4.7 inch ekranıyla iphone 6s yine 650 dolar. bir allahın kulu çıkıp da, ekranı 2 kat büyüdü, o kadar özellik geldi, fiyatı artmalı demedi. aksine, iphone 6s satışları kötü gittiği için, yakın özelliklerde 4 inch lik model olan iphone SE'yi 400 dolar gibi bir fiyattan satabiliyorlar.

    amacım honda'yı eleştirmek değil. sadece bizim insanımızda anlayamadığım, parasını verip aldığı şeyin pahalı olmasını açıklamaya çalışan zihniyeti eleştiriyorum. daha önce de yazdım. yeni honda civic 50bin liradan çıksa, satın almaya gittiğimizde 48'e 49'a olmaz mı diye pazarlık yaparız. müşterinin amacı cebinden az para çıkmasıdır. satıcının kar edip etmemesiyle ilgilenilmez, o onun problemi. bakın türkiyede üretilip, üretim işgücü ve nakliye masrafı gibi konularda dövizden tamamen bağımsız firmaları hesabın içine bile koymadım

    ford'a bakıp honda'nın fiyatlarını makul, honda'ya bakarak toyota'nın fiyatlarını normal görürsek daha çok kazık yeriz. yahu bu ülkede 2009 yılında ötv indirimi yapıldığında fiyatını artıran firmalar vardı, hala vergi diyorsunuz döviz diyorsunuz.

    insanlar kendi alım gücüne göre düşünüp, hesap yapacağına kendi durumu hariç tüm dış faktörleri inceleyip alacağı aracın fiyatının yüksek olduğunu ama bunun normal olduğuna kendini ikna ediyor, çok ilginç.. ama tüm bunlara rağmen. dolar arttı, led far geldi vs. diyerek c sınıfı araçların 100-110 aralığında satılmasını mantıklı buluyorsanız, 2şer 3er tane almanızı tavsiye ediyorum :)
    Efsane kasa diye bişey yok ya abartmayın şöyle. Tam tersi apaçinin elinde rezil olmuş, böyle abartıldığı için de ikinci el fiyatları uçmuş bir araba. Ayrıca hiçbir binek otomovil devrimsel yenilikler getirmediği sürece efsabe olamaz. Honda Civicin fd6 kasasında çıktığı zaman ne yenilik vardı? Bırak yeniliği, adamlar hala ısrar ediyorlar bazı şeyleri geliştirmemekte. Bi tesla veya zamanındaki bir ds değil ki efsane olsun. Bizim millet abartmayı amma da seviyor.
    En en dolu, dopdolu, full dolu, gırtlak dolu, dalak dolu diye sunulan eksikyutiv araba, amerikadaki touring modelin yarısı kadar dolu değil.

    Şu donanımla amerikada çıksa, oradaki en boşun bi üstü olur.

    Peki motor?

    Allahım sana geliyorum..cillop gibi arabayı al sen git benzinlikte şahinlerin arkasında tüp pompasında sıraya gir..

    Eüzibilla..

    Peki fiyat?

    Amerikada en dolu olan touring turbodan dolar bazında daha fazla..

    Kimse vergi mergi harç, haraç, komisyon, emisyon demesin.

    Kocaeli başka bi ülke değil. Türkiyenin bi ili. Fabrika orada..

    Bu ayıptır.

    Bu saygısızlıktır.

    Görelim bakalım seni honda. Bu arabayı avrupaya da ihraç edeceksin. Görelim bakalım hangi motor hangi donanımla göndereceksin bu arabayı oralara.

    Amerikada en boş donanımlı aracı isterlerse turbolu alabiliyor müşteri.

    Burda turbo arabayı tek seçenekle sunmak neyin nesi. Alenen kötü niyet ararım ben bunda.

    Opeli vw si, seatı, skoda sı her donanımda turbo motorlu araç satabiliyor da sen niye turboyu sanki sen yeni keşfetmişsin gibi ayrı bir araç olarak çok yüksek bi fiyattan satıyorsun.

    Ayıp ediyorsun.

    Serbest piyasa tabii ki. Sen istediğin fiyatı koymakta, biz de almamakta özgürüz.

    By canım.
    Torku verdiği devir aralığını incelemenizi öneririm;

    The 1.5 litre turbocharged unit, meanwhile, puts out 174 hp at 5,500 rpm and 220 Nm of torque from 1,800 to 5,000 rpm.

    Honda nın yeni motoruna ilişkin açıklamadan da anlaşıalcağı üzere beygir gücü zaten yüksek 174 bg 5500 devirde elde ediliyor ve 220 nm torku 1800-5000 devir aralığında alıyor!!!

    O bayıldığınız vw 14. 150 hp act için; 5000-6000 devirde 150 bg, 250 nm torkun verildiği aralık; 1500-3500...

    Yani siz Honda mühendislerinden daha iyi anlamanıza rağmen!!! ben gene de biraz bilgi vereyim, Honda nın yeni motorunda maksimum torku çok geniş bir aralıkta ve 5000 devre kadar alabiliyorunuz bu da 174 bg gücü her an kullanabilmeniz anlamına gelmekte. Ayrıca 0-100 verisinin 7.2 saniye olduğunu da sanırım bilmiyorsunuz. Honda d abir felsefe vardır; if it work use it, yani çalışıyorsa kullan, doğru ya da yanlış bundna sebep hala atmosferik kullandı çünkü piyasanın en iyi atmosferik motoruydu... Honda da bir teknolojiye geçilecekse iyi denenmeden ve emin olunmadan geçilmez. Vw turboya fsi felaketi ile girmiş, ilk tsi lar 1.4 olmasına rağmen 9 litre yakmış, sonrakilerde kısmen toparlamış 10 yıla yakın zaman sonunda act ile makul değere gelmiştir.

    Bir firmaya sallamadan önce briaz araştırıp incelemenizi öneririm...
    Daha önce hiç bi aracımda kullanmadım. Ama konu Honda olunca bu şart. Boya kalitesi iyi olsa da incedir Honda'nın boyası korumakta fayda var.
    5-10 yıkamaya yok olmaması için PH Nötr oto şampuanı kullanmalısınız. Divortex'in 4 litrelik bidonlarda olanı var 69 TL
    Bir de benim gibi tembel bir kullanıcıysanız Koch PW cilası var kolay uygulanır. Youtube'da videoları var. O'nu öneriyorlar. Ondan aldım
    1 Litresi 160 tl ama sanırım 50 katı ile sulandırılıyor. Konsantre bir ürün. Öyle olunca gayet uygun.
    Yol sesi konusunda iyileştirme yapıldığı söylendi ama eğer rahatsız ederse alta silikon ses yalıtımı yaptıracağım. Ondan sonra da bi 5 sene binmeyi planlıyorum. Ama 2020 Skoda Octavia'lar geldiğinde eminim aklım onlarda kalacak. İlk Honda'm olacak ama memnun etmezse satar Octavia Dizel Otomatiğe geçerim.
  • Ön taraf neyse de umarım arka öyle ucube olmaz. Motorlar zaten iyi. Hele 9 zf ile süper birliktelik.
  • aracın görüntüsünü geçtim de bu motor ve şanzımanlı aracı honda tr artık 100 kağıttan başlatır en az gibi geliyor (crv fiyatlandırmasını gördükten sonra)..
  • 160lık otomatiği olursa en az 100bini var.

    120lik olursa biraz daha makul olabilir.

    Benzinlide sadece turbo mu olacak, yokmu atmosferik?

    Ben turbocuyum ama Japonsa atmosferik olacak hacı.
  • Bu araç şu anki piyasaya göre, en full donanım maksimum 90.000 civarı olmalı muadilleri jetta, focus Corolla yı göz önüne alırsak, daha da pahalı olamaz

    Mantıklı fiyat, Motor + otomatik zf şanzımanla mükemmel bir araç olur
  • oyuncak plastiğinden yapılan konsola sahip olan bi arabaya para vermem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çek 85 bin sat peynir ekmek gibi
    Bu arada Opel de geliyor 160 lık Astra gelmeden gelmesi gerek

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZF9'u nasıl sığdıracaklar acaba Civic'e hacim olarak büyük bir şanzıman
  • Tasarım konusunda bence sınıfta kalmış. fluencenın elden geçmiş hali gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnurD7

    ZF9'u nasıl sığdıracaklar acaba Civic'e hacim olarak büyük bir şanzıman

    Zf 9hp honda gibi enlemesine motor kullanan araçlar için geliştirildi zaten zaten. Bkz doblo ve 500x e bile sığdı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurozer -- 23 Haziran 2015; 15:24:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ön taraf iyi ama arkası gene felaket
  • Tasarımını napayım. 160 lık dizel ve 9zf ile gelsin fiyatı da makul olsun yeter.

    Dışı Tata gibi de olabilir. Sıkıntı yok.
  • Honda'nın fiyatları zaten çılgın yüksek bir de dizel gelirse ne olur bilmiyorum artık :) Honda dizel motoru rakiplerinden ucuza getirirse satışlarını güzel artırır yok VW ve Ford gibi 90 küsür lira isterse millet gider 1.6 benzinli alıp tüp taktırır.

    LPG müşterisi 10 küsür bin fazladan verip kolay kolay dizele geçmez bence. Dizel, LPG sevmeyenlere gelecek yani diğer rakiplerinin müşterilerini çalmaya gelecek bu durumda da çok rakiplerinden çok üstün ya da uygun fiyatlı olması lazımki millet marka değiştirip Honda'ya geçsin.



    Bir de Honda bu aracı getirene kadar ölme eşeğim ölme. Bu kasa ne zaman satışa çıkacak?
  • Niye bu kadar strese giriyorsunuz ki yapılmışı var:Mazda 3


    2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

    2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan3156 -- 23 Haziran 2015; 15:57:06 >
  • 2016 sonudur o cok net soyliyim.

    Ben accord u bekliyorum 9 ileri zf 160 lik ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni civic 100 bin olursa eski civic sahiplerine gun dogar.

    Apaci kasa 2000-2001ler bile 30 binden asagi satilmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120 olanı gelmesin.

    Sadece 160ps olan manuel ve otomatik gelsin.

    Premium donanimla 65000TL manuel, 67000TL de otomatik olanı satilsin.

    Elegance olanı da 3000TL pahalı olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araç Türkiye'ye 2016 sonunda gelecek. Accord'a koyulması gerekiyor aslında bu motor ve şanzımanın. Özellikle 160'lık satışları çok artırır ama Accord Avrupa pazarından çekildi malesef.
  • güzel görünüyor. ama bu tasarım sadece bir fikir, gerçeği nasıl olacak belli değil, daha çok var...
  • 1.7 motorlu gelse daha ıyı
    1.6 egolu bayılerın bıryerlerı kalkar şimdi...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.