Şimdi Ara

Honda civic hb mi Rs mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba bu ay icinde honda civic rs veya honda civic hb almayi düşünüyorum. Rs icin 130000 tl gibi bir fiyat aldim hb icin se 124500 gibi bir fiyat aldim .honda civic hb i tasarim olarak cok beğeniyorum. Tek kafami karistiran sey yarin oburgun 2.el de sorun yasarmiyim.bu arada eksileri veya artilariyla 2 model ile alakali yorum yaparsanız cok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • dış tasarımına bakınca zaten gözün direkt hb'ye kayıyor, o yüzden kesinlikle hb almalısın. ikinci el konusuna gelince şimdiye kadar Honda alıp da eden çıkarmak isterken düşür fiyata satana birini görmedim. Honda'nın en büyük özelliği zaten 2. elinin de sıfırı kadar değerli olması.
  • aynı model gibi görünse de inanılmaz farklı 2 tasarım. ben de olsam Hb'yi seçerdim daha serseri bir görünüşü var ama rs'in de böyle elit bir karizması sanki. yazarken ben de ikileme düştüm su an resmen:)

    Ama ikinci elde asla fiyatı düşmez değer kaybetmez emin olabilirsin.
  • hb sport donanım sanırım. rs de ekstradan anahtarsız giriş, sunroof, deri koltuk donanımları var bildiğim kadarıyla.
    http://www.odd.org.tr/web_2837_1/neuralnetwork.aspx?type=73 adresinden bu seneki satış rakamlarına bakınca rs 516 hb 347 adet satmış bu sene. rs donanım olarak dolu. hb ise yeni donanım sport+ eklendi ve rs in donanımına ek olarak ayarlanan amortisör, kör nokta, çapraz trafik, kararan dikiz ayna, ön koltuk elektrikli bel desteği, kablosuz şarj, 11 hoparlöre sahip. bu donanım yeni geldi ve gelmesi beklenen bir donanım olduğu için ben kendi adıma sport danımın üstüne yukarıdaki rs le olan farklar dışında sunroof, deri koltuk, anahtarsız girişi ekleyince aradaki 11-12 bine değer bulduğumu belirtmek isterim. donanımlı olan araç da 2. elde benim kanaatim bir adım öndedir. kısacası rs ile hb sport donanım arasında rs'i; rs ile hb sport+ arasında da hb sport+'ı tercih ederdim. ayrıca rs için 130 bin çok iyi bir rakam gibi görünüyor. bende eco exe lpg var ve sport+ donanımların önümüzdeki senelerde 2. ele düşmesini bekleme ve aracı değiştirme niyetim var. Şimdiden hayırlısı olsun.
  • iki model arasında pek bir fark yok gibi neredeyse;
    Hb'de 1.5 litre benzinli VTEC Turbo motor,
    Rs'de 182 PS güç üreten 1.5 VTEC Turbo motor mevcut.
    Civic HB’in hızlanma süresi 8.2 iken, Civic RS’in hızlanma süresi 8.1.
    İkinci el konusunda endişe duyacak bir durum yaşayacağını sanmıyorum, Honda'ların 2. elleri de sıfırları kadar sağlam ve dayanıkldır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.