Şimdi Ara

Honda civic ile kaza yaptım..Resim var.(izmir için 10 numara kaportacı tavsiyesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar herkeze merhaba,

    Bugun öğlen ne yazıkki aracımla arka arkaya giderken bi araca carptım.Aracımın kaskosu var ama ben bozulmasın diye cebimden yaptırıcam sadece tampon oldugu için.

    Arac konusunda kılım ve hassasım.izmirde bu işi en iyi kim yapar kime goturmeliyim lutfen yardımcı olurmusunuz.Numarada olursa cok iyi olur.

    Şimdiden teşekkür ediyorum.
    Honda civic ile kaza yaptım..Resim var.(izmir için 10 numara kaportacı tavsiyesi)Honda civic ile kaza yaptım..Resim var.(izmir için 10 numara kaportacı tavsiyesi)Honda civic ile kaza yaptım..Resim var.(izmir için 10 numara kaportacı tavsiyesi)Honda civic ile kaza yaptım..Resim var.(izmir için 10 numara kaportacı tavsiyesi)







  • Tamponu kaskodan değiştirebilir veya yaptırabilirsiniz satarkende zaten plastik olduğu için boyaya bakılmıyor pek sorun teşkil etmez keşke sorununuz sadece tampon olsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Columbia-

    Tamponu kaskodan değiştirebilir veya yaptırabilirsiniz satarkende zaten plastik olduğu için boyaya bakılmıyor pek sorun teşkil etmez keşke sorununuz sadece tampon olsa

    cevabınız için teşekkür ederim.kaskodan tampon değişse veya tamir olsa bile sonuc da hasarkaydı görünücek doğrumu,yoksa ben mi yanlış biliyorum...

    Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: subzero_eren


    quote:

    Orijinalden alıntı: -Columbia-

    Tamponu kaskodan değiştirebilir veya yaptırabilirsiniz satarkende zaten plastik olduğu için boyaya bakılmıyor pek sorun teşkil etmez keşke sorununuz sadece tampon olsa

    cevabınız için teşekkür ederim.kaskodan tampon değişse veya tamir olsa bile sonuc da hasarkaydı görünücek doğrumu,yoksa ben mi yanlış biliyorum...

    Kolay gelsin.

    Evet görünür, hem hasarsızlığınız da bozulur ileriki sene tampon parasını prime eklersiniz hemen hemen.




  • yaptır kaskodan gitsin anlamıorum bn neden cebinden 1000-1500 tl veresin ki
  • Plastik aksam zaten hasar kaydı olarak görünse nolacak adam 1 mesaj daha atar orda değişen parça felan herşey çıkar. Anlamımıyorum kasko neden yaptırılır madem cebinden yaptıracaksın kasko yaptırma hasarsızlık diyorsan pek birşey olmuyor mebla düşük oldugu için en fazla %5-10 arası hasarsızlık indirimin azalır. Bende 1.5 sene önce geri geri gelirken kaza yapmıştım 3500Tl lik hasar kaydı işledi serviste yaptırdım kaskodan yaptırdım diger sene 170Tl fazla ödedim sadece.
  • Ne kadar takıntılı bir millet olduk. Yaptırın gitsin kaskodan. Yarın bir gün daha büyük kaza yapmayacağınız ne malum.

    Hasar kaydı görünse de görünmese de alan adam exper yaptırınca oranın boyalı olduğunu öğrenecek.
  • Hasar kaydının ne önemi var ki ? Satarken bu resmi gösterirsiniz. Milletçe takıntılıyız boyaya ,değişene felan ama bu yollarda en çok takılmamız gereken şey motor ,yürüyen aksam vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece tampon hasarıysa 150TL iyi bir plastik kaynakçıda işi var, 300tl de iyi bir boyacı. sökme takma dahil 450tl ye çıkması lazım. 450tl yi elde yaptırmak daha mantıklı.
  • Boran oto var benim sol ön tekerde göçük vardı boyasız düzelttiler.
    Tavsiye edebilirim.

    https://www.facebook.com/Boran-Oto-Dogrultma-139155779574616/
  • hocam arabanın tamponunun kırık yerini içerden kaynak yaparlar baglantı yerindeki dişlerde kırık varsa yaparlar vericegin 100 lira plastik kaynakçıya macunu astarı boyası tamponun 150 bence max doğan görseler sanayide 100 e yaparlar pahalı araba görünce 300-500 çekerler tamponu herhangi boyacıda boyatabilirsin çamurluk kapı kaput boyatmıyorsun çok önemli degil hepsi aynı işi yapıcak en ucuzuna yaptır ve arabadaki plastik aksamların hiçbiri expertizde bakılmaz. bu hasar için kasko hasarsızlıgı bozmayada degmez. sigorta piriminde kasko paranda yapıcagın masraftan fazla yükselir ve hasar kaydı üstüne artısı olur. geçmiş olsun.
  • Bu kadarcık hasar için hasar kaydı oluşturulmaz, kasko bozulmaz. Siz doğru yoldasınız. Kaskoyu basit hasarlar için bence bozdurmayın. Hem de satarken bir ton dil dökmeye gerek kalmaz.
  • Aman kardeşim sakın burada yazanları dinleme.

    Git aracını cebinden paran ile yaptır.

    Hasar kaydı çıkmasın.

    Sonra arabanı satacağım zaman ölü eşşek muamelesi yapılıyor.

    Satacağım diye aylarca uğraşıyorsun.
  • Arkadaşlar herkeze yaptıgı yorumlar için tesekkur ediyorum.

    Bazı arkadaşlar kaskodan yaptır neden kasko yaptırıyosun gibi kelimeler kullanmış belki kendince haklıdırlar ama özellikle bizim milletimizde aracı satarken yapmış oldugu yorumlar can sıkıyor.fazla uzatmiyim sonuc olarak;

    Bugun honda servisi terakki ye gittim tampon onarım için 1000 tl,değişim için 2000 tl para istediler.
    izmirde 2.sanayiye gittim orda turgay kaporta diye yere götürdüm adam hersey dahil 350 tl fiyat verdi :)

    350 tl için hem kaskonun bozulması hemde hasar kaydı için cebinden yaptırmak daha mantıklı.Araç yarın cıkıcak resimleri koyarım.

    Hayırlı günler.
  • Eren bey aynı sorun bende de var( 2017 honda civic parkta tampona vurulmuş).Aracınız nasıl tamir oldu memnun kaldı iseniz ustanın telefonunu veya adresini alabilir miyim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.