Şimdi Ara

HONDA CR-V 1996-2001 MODEL ILK KASA KULLANICILARI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
15
Favori
59.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sesenn

    Tüm arkadaşlara merhaba,
    günlerdir forum geziyorum ama burada çok detaylı ve yararlı bilgiler buldum, emeğinize sağlık.
    bir kadın kullanıcı olarak hep kucuk arabaları tercih ediyordum ama bugün cr v 98 deneme sürüşü yaptım ilk defa, çok keyifliydi, biraz araştırıp öyle karar vermek istedim.
    baktığım araç 185 binde 32.750 den 31 bin e düştü sahibi, piyasası bu şekilde sanırım, yarın test e sokup
    bir iki ustaya baktırayım diye düşünüyorum, fikirleriniz nelerdir?

    1999-2001 arası olanların 147 bg, 1995-1998 olanların 128 bg olduğunu lütfen dikkate alınız.
  • Değişim=zaman+emek+para+SEVGİ :))))
     HONDA CR-V 1996-2001 MODEL  ILK KASA KULLANICILARI
     HONDA CR-V 1996-2001 MODEL  ILK KASA KULLANICILARI
     HONDA CR-V 1996-2001 MODEL  ILK KASA KULLANICILARI
     HONDA CR-V 1996-2001 MODEL  ILK KASA KULLANICILARI
     HONDA CR-V 1996-2001 MODEL  ILK KASA KULLANICILARI




  • S.a. Merhaba daha önceden açılan ve yazılan tüm konuları okudum cevaplar için teşekkür ederim şimdi sizlerden bir ricam var elimdeki imkanlar dahilinde alttakı lınktekı aracı almaya niyetim var.
    araç 240 küsür binde bu kmde araç alınır mı yada bu yaştakı araç alınır mı ? araç manuel sırf manuellere bakıyorum. araç lpg li lpg ye geçince biraz düşme yapıyormuş nedendir bakımsızmıdır bılmıyorum araç bana biraz uzak ben istanbuldayım araç bir sıkıntısı da ıstavrozlarda boşluk var dıye ıstavroz dagıtmış neden dagılır dogrumudur ve şu an arka şaft takılı dgl muhtemelen arka diferansıyelde sıkıntı var diferansıyel bulabılırmıyım çıkma falan nekadara mall olur
    birde bu araç lpg manuel 2.0 128 hp şehir içi şehir dışı ne kadar yakar lpg de 16 litre mi 18 litre mi ?
    araç baya sıkıntılı aracın motorunda ve önden buyuk bı kazası yoksa biraz daha fiyatta indirim olursa almaya nıyetım var çunku en duşuk araçlar bıle 28 den başlıyor kararsız bır aşamadayım akıl fıkır verırsenız sevınırım herkese teşekkür ederim.

    güncel yakıt tüketiminiz de benim için çok önmlı sonuçta şehiriçi agırlıklı kullanıcam manuel otomtık belirtitsenız svnrim


    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-persembeye-kadar-bu-fiyat-327382576/detay




  • Sayın Ümitaydın,
    Yakıt konusunda birhayli paylaşım var. Sanırım pek dikkat etmemişsiniz. 1998 model ve manuel araçlarlarla ilgili bir bilgim benim yok. Ancak; şaft ıstavrozlarının tamirinin ve tamir sonrası şaft balansının en az 300-350 Tl civarında tuttuğunu biliyorum. Diferansiyel için birşey söyleyemiyeceğim. Eğer ayna/mahruti sorunu varsa 1000 Tl'ye belki tamir ettirebilirsiniz, çıkmasını 3,000 Tl'ye de belki alamayabilirsiniz? Yani araştırmak lazım. Bu konuda ancak tamirciler/parçacılar/çıkmacılar size fiyat verebilir.
    Yakıt konusunda 128 bg olan araçların genelde daha fazla yakıt tüketimi olduğu konusunda bir söylenti var. Ne derece doğrudur bilmiyorum.
    Bir aracı alırken, daha sonra satmak istersem? sorusunu sormak aracın son sahibi olma riskini azaltır.
    Sorunlu bir araç alıp, sürpriz olmayan (bilinen) masraflara katlanmak için iyi hesap yapılmalıdır diye düşünmekteyim.

    Karşılaşabileceğiniz olası sorunlarla ilgili olarak ya da alırken nelere dikkat edilmesi konusunda forumda bulunan ''kontrol listesini'' birkez daha dikkatlice okumanızı öneririm.
    Hayırlısı olsun,




  • Merhabalar tekrardan cevap veren arkadaşa çok teşekkür ediyorum ilgisinden dolayı.
    Aracı aldım. Şu an bakım için hazırlıklarını yapıyorum forumu okudugumda diferansıyele hondanın kendı yagını kullanınız dıyordu bu yagı nerede bulabılırım tam adı nedır.
    birde aracın geçiçi belgesinde 4 kişilik yazıyor sizinkinde kaç kişilik yazıyor. RUhsat çıkmadan ona göre işlem yaptırıcam bilgi verirseniz çok zamanım yok çünkü ileride muayenede falan sorun yaşamak istemiyorum.
    Birde araca lastık almak istiyorum tavsıyenız ne olur A/T lastık almayı duşunuyorum ancak asfaltta çok ses ve başka bır sıkıntı yaşarmıyım öneriniz nedir sonuçta % 80 aslfaltta kullanılacak araç
    Aracın resimlerini en kısa sürede siteye atacagım
    teşekkürler.
  • Sayın Ümitaydın, yeni,eski aracınız size sevdiklerinize hayırlı olsun.
    Diferansiyel yağı için ruhsatınızla birlikte size en yakın Honda servisine giderseniz yardımcı olurlar. 1 kg. yağ konuluyor. 55-60 TL civarındaydı sanırım. Bazen serviste kampanya oluyor, serviste değiştiriseniz daha ucuza da gelebiliyor.
    Bizim ruhsatta 5 (şoför dahil) yazıyor. Zaten sizin ruhsatta değişiklik yapma şansınız yok, aracı üzerinize alırken trafik şubesinde düzeltme isteyin. Eskiden her araçta mutlaka bir şoför bulunmak zorunda zaten mantığıyla sadece yolcu sayısı yazıyordu. Bu durumda da muayenede sorun yaşanabiliyordu. Haır ruhsatınızı değiştiriken bunu da düzelttirmeniz iyi olur.
    Lastik konusunda bir bilgim yok, internetten araştırabilirsiniz. Nokian lastiklerin desibel olarak en az ses verdiğini biryerkerden okumuştum. Ama şu ana lastik değiştirecekseniz DÖRT MEVSİM lastik seçimi sanki daha ekonomik olur.
  • Mrb arkadaşlar bende katılayım aranıza Ayrıca crv ile ilgili forum eksikliğinden bende üzüntü duyduğum için facebookta Honda CR-V 1997-2001 adında grup açtım çok aktif olmasa da yabancı üyelerinde katılımıyla 93 kişi şu anda oradan da katılım sağlanıp fikir alışverişi yapılabilir.  HONDA CR-V 1996-2001 MODEL  ILK KASA KULLANICILARI




  • 99 model 147 beygir otomatik crvlerde arka frenler disk mi kampana mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 Model HRV'em var 2003 Model CRV almayı düşünüyorum 2. el ne diyorsunuz mantıklı mı değil mi ?
  • MERHABALAR ..1 aydır kullanıyorum ...
    bır cok sıtede arastırmalar yaparak karar vedım..
    meger bunca senedir araba bınmıyormusum desem yerıdır


    saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alis41 -- 28 Nisan 2018; 13:45:16 >
  • merhaba ...2000 model ( hayalim) crv ile aranızdayım arkadarlar....
    toplantı, yemek, sohbet vs bir organizasyon yapılıyormu??
    erentalya bey organize edebilir diye düşünüyorum:))
  • Merhaba arkadaşlar bende 1999 2001 arası crv almayı düşünüyorum. sizce alınır mı en fazla kaç Tl eder verilir.
  • lpg li cr-v lerin kronik hararet sorunu var

    açin forumlara bakın

    ömir törpüsü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Nerden biliyosun bende bu aracı 1 aydır kullanıyorum hareret sıkıntımda yok yayla yayla geziyrum banamısın demiyo arabaya iyi baktıktan sonra sizede hakkını verir aracım 2000 crv

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stepler53

    Nerden biliyosun bende bu aracı 1 aydır kullanıyorum hareret sıkıntımda yok yayla yayla geziyrum banamısın demiyo arabaya iyi baktıktan sonra sizede hakkını verir aracım 2000 crv
    Merhaba aracınızı ne kadara aldınız tavsiye eder misiniz?
  • yunus__48 Y kullanıcısına yanıt
    merhabalar. bende 2000 model var gerçekten çok farklı bir araç. özellikle 1999- 2001 arası alırsan daha güzel olur.müthiş keyif alacağın güvenli konforlu ve ince düşünülerek üretilmiş bir araç. bildiğim tek kronik problemi torpidodaki saat arızası.
  • alis41 A kullanıcısına yanıt
    merhabalar. forum a yeni üye oldum.çok güzel olmuş, emeği geçen herkezin eline sağlık. alis41 e katılıyorum, yakın zamanda bir organizasyon yapılırsa çok müthiş olur. heyecanla bekliyorum.
  • Merhabalar aranıza yeni katıldım 2000 model bej rengi benzinli düşük km aracımla katılıyorum,efsane bir araç anlatılmaz yaşanır...
  • Merhaba Arkadaslar. 1 haftadir 2000 Honda Crv kullanicisiyim. 3 sorum olacak bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.
    1 bu canavarın sis düğmesi nerede
    2 geçen gün rampada biraz hararet yaptı belliki zorladım kadran 3 çeyrek oldu. Otomatik viteste rampa da ne önerirsiniz.
    3 O D modunun bununla bi ilgisi varmı. Rampada koldan viteste bu tuşa mı basmalıyız. (Bazı arkadaşlar zor arazi şartlarında kullanılması gerektiğini söylüyorlar) şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet_0638_ M kullanıcısına yanıt
    merhaba.
    1. ön sis far düğmesi fabrika çıkışlı olanlarda far yükseklik ayar düğmesinin üstünde. arka sis düğmesi sol ön cama hava veren menfezin solunda.
    2.ALINTI---Overdrive benim 2000 model CR-v de de var. Normal kullanımda overdrive default olarak sürekli on konumundadır. Ve ekonomi anlamındadır. Ana felsefesi minimum devir ile maxımum hız felsefesine dayanır.Özellikle uzun yola bunu anlarsınız 100 km hız ile giderken deviri 1800 e kadar düşürebiliyor. Bu da ekonomi demektir. Honda mühendisliği işte..

    Ancak Butona basınca o/d kapanır ve "od off" sarı lambası yanar. Ve o/d yani ekonomi biter ..Sürekli devam eden Yokuşlarda ve sollamalarda kullanılır. Yokuşta od yi kapatmassanız devir iyice düşer daha çok yakarsınız.
    Normalde sürekli od/ on modundadır..El kitabı da aynı şeyi yazıyor. Ancak od yi kapat butonuna basınca anında devreye girmez 2-3 saniye sonra devir yükselir ve geç vites yükseltir.

    3.10 yıldır 9 farklı honda aracım oldu ve bu tecrübeme dayanarak yazıyorum.Normalde HONDA lar kolay hararet yapan araçlar değildir. hangi koşulda olursa olsun, eğer bir arıza yoksa hararet göstergesi çakılıp kalır.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.