Şimdi Ara

Honeywell Akıllı Termostat İnceleme, Merak Edilenler (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.842
Cevap
66
Favori
110.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evohome gelmiş Türkiye ye.https://home.honeywell.com.tr/product-detail.php?id=48

    Ağ geçidine gerek kalmıyor. Direk bağlanıyor kombinin yanındaki cihaza. Bizimkilere uyumlumudur acaba?
  • Demirdokum Nitro Condense için Honeywell Cmt727 kablosuz modelini almayı düşünüyorum. Kullananlar yorumlarını ve yaptıkları tasarruf ve modladi açıklayabilir mi acaba telefon üzerinden ayarlanabiliyor ve dışarıdaki sıcaklık bilgilerine göre de kendi mod ayarlanabiliyor sanırım. 500 lira gözüküyor şuan daha uygun bulma imkanım veya n11 den alınca montaj ı nasıl yaptırıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • myctapha kullanıcısına yanıt
    Modulasyonlu kombi ile Modulasyonlu modeli kullanırsanız kazan sıcaklığına müdahale edemiyorsunuz. Termostat kendisi ayarlıyor kazan sıcaklığını . Siz sadece oda sıcaklığını ayarliyorsunuz gerisi kombi ve termostata kalmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :::xXx::: : kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun benim anlatmak istediğim başka, on off ot ile kullanırken kombi gayet sessiz pompa %50de çalışıyor hep, modülasyonu da ise 1 dk içinde %100den başlıyor %80e kadar düşüp geri %100e çıkıyor ısı talebi olan her dk böyle çalışıyor buda kombinin yüksek sesle calismasina neden oluyor
    Modülasyonu ot ler on off gibi çalışmaz aç kapa yapmaz alev boyunu düşürür çalışma ya devam eder mantığı benim kombide gercerli değil çünkü dk da bir kapatıp açıyor buda kombinin. Saatte 60 kere kapanıp açılması demek.
    Tasarruf olarak on off ile modülasyonu arasında çok fark göremedim ancak başka marka kombilerde nasıl çalıyor bilmiyorum ama benim kombide ki çalıştırma şekli modulasyonluda hoşuma gitmedi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • myctapha kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    Y87RF2008 oda termostatik ile günlük program yapabiliyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umith35 U kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Telefona indirilen uygulamasından(Total connect confort) yapılabiliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

    https://www.hepsiburada.com/honeywell-akilli-termostat-y87rfc2090-pm-HB0000023AIW

    Demirdöküm Nepto HK T 224 Kombime "Honeywell Akıllı Termostat Y87RFC2090"ı almak istiyorum. Son bir haftadır aramadığım yer kalmadı, honeywell'in resmi sitesine bile e-posta gönderdim ancak bu cihazın ücretsiz montajını İzmir'de kimin yapacağını hala öğrenemedim.

    Hakikaten pes doğrusu.
  • https://home.honeywell.com.tr/honeywell-bayileri



    Burdan izmir seçince çıkıyor montajcilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ism72 İ kullanıcısına yanıt
    Honeywell'in sitesindeki o bayii ve servislerin hepsini tek tek aramıştım zaten hocam. Bizim anlaşmamız bitti deyip ilgilenmiyor hiçbiri.
  • Buderus GB062 model kombim için Y87RFC2032 ürününü kullanıyorum. Kombimin uzun süre peteklerini çalıştırmayınca (yaz dönemi) ya da elektrik gidip geldiğinde petekler ısınmadan önce kombi sifon doldurma programı diye (15 dk 36 derece) bir işlem gerçekleştiriyor. Bu esnada termostat aç kapa yaptığı için 15 dk sürmesi gereken program yaklaşık 45 dk sürüyor.Bu sebeple 45 dk ısınma gerçekleşmiyor.Buna nasıl bir çözüm yolunuz var.Kombi kazan sıcaklığını 45 derece ayarladım. Bu sıcaklığı mı arttırmalıyım yoksa oda sıcaklığı ile istenilen sıcaklık arasındaki farkı yüksek mi tutmalıyım? Ayrıca programlama yaparken seçtiğimiz saatte ayarladığımız derecede mi oluyor ev yoksa seçilen saatten sonra mı ayarlanan dereceye getiriyor odayı termostat?
  • Merhaba

    Daikin D2CND024 Premix 24 Kw kombi ile kullanmak için, Honeywell Modülasyonlu Kablosuz Oda Termostatı Y87RF2008 satın alıp dün kendim monte ettim. Ağ geçidi ile kullanmıyorum. Yani sadece kablosuz olarak kullaniyorum. Termostat kombiyi çalıştırdı. Daha sonra, kombideki ayarlardan, ekranda sadece duş işareti görülecek şekilde, yani "sadece kullanma suyunu ısıtma, peteklere ısı vermeme modunda" ayarladım. Bu ayarda peteklere hiç sıcak su vermemesi gerekiyordu. Termostati bağlamadan önce aylarca bu şekilde kullandım. Ancak yarım saat sonra ev çok sıcak olup kontrol ettiğimde petekler sıcaktı ve kombi yanıyordu. Evin ısısı 25 derece olduğu için, deneme amaçlı termostati 28 dereceye ayarlamistim. Yani kombi ekranında sadece duş işareti olduğu halde kombi üzerindeki dugmelerden kombiyi kontrol edemeyip, oda termostatinin son komutunun geçerli olduğunu düşündüm. Oda termostati bağlı iken, sadece kullanma suyu modunda kullanamayacak mıyım? Bunun için termostat modülünü sökmek ya da kablosuz komut modülünden çok düşük (15 derece gibi) bir sıcaklık ayarı yapmak gibi kandırmaca dışında başka yöntem yok mu? Yoksa ben eksik ya da yanlış bir şey mi yaptım? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim?
    Ayrıca, bu termostat bildiğim kadarıyla 0,1 hassasiyette. Ancak bana tak çalıştır dediler. Ben de öyle yaptım. Bu hali ile 0,1 derece hassas yer ile mi çalışıyor? Bu ya da başka herhangi bir ayar yapabiliyor muyum? Tekrar belirteyim, ağ geçidi / internet olmadan kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umith35 -- 17 Ekim 2018; 12:34:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba Y87RF2008 Y87RF2090 arasında ki farklar neler acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extinct kullanıcısına yanıt
    2008 Modülasyonlu 2090 on off

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • myctapha kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umith35 U kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Yaşadığınız durum bir sorun değil Opentherm protokolü gereği kombinin kazan suyu sıcaklığını termostat ayarlıyor. Isıtmayı devre dışı bırakmak istiyorsanız, oda termostatını 5 derece sabitleyebilirsiniz.
  • ism72 İ kullanıcısına yanıt
    Ağ geçidine kıyasla çok pahalı bir ürün. Farklı amaçlı sanırım. 12 zone’u aynı anda kontrol edebiliyor. HR91, HR92 radyatör vanalar ile haberleşebiliyor. Ağ geçidi ile bunlar yapılabiliyor mu emin değilim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zfrs Z kullanıcısına yanıt
    Ürün satıldı mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • umith35 U kullanıcısına yanıt
    Merhaba oda termostatını 25 dereceye ayarladıysanız termostad evin iç sıcaklığını 25 dereceye getirene kadar kombiyi çalıştırır.Yani termostad üzerinden ev sıcaklığını 10 dereceye çekerseniz kombinin ısıtması duracaktır.Oda termostatı bağlandıktan sonra kombi üzerinden ısıtma kazan suyu sıcaklığını kapatsanız bile kombi oda termostatına göre çelışacaktır.
  • Herkese Selam.
    Aynı akıllı termostadtan bende de var taktım ama çalıştıramadım.(geçen sene almıştım ama bağlamamıştım bu sene takayım dedim ama olmadı)
    Honeywell 0 850 211 44 66 cevap vermiyor???
    Sorunuma gelince:
    Montajı kendim yaptım, daha önce kablosuz termostad kullandığım için kombi rölesi bağlamasını biliyorum. Tüm komponentleri anlatıldığı şekilde bağladım. hatta termostadtan (saat yönünde veya tersi çevirmek suretiyle) kombiye aç/kapa sinyalini ulaştırdım (röledeki led lambadan anlaşılıyor)
    İnternetteki üyelik ve MAC adresi tanılama işlemlerini de başarıyla tamamladım.
    Ancak telefonumdaki uygulamada ev içerisindeki sıcaklığı göremiyorum! sıcaklık değiştirme komutunu da gönderemiyorum. Sürekli bana bir hata oluştu diye mail geliyor.
    Nerde hata yapıyorum ya da honeywell servisi telefonu vb. bilgisi verebilecek olan var mı? Ankarada ikamet ediyorum.
    Saygılar.
  • knggizmo kullanıcısına yanıt
    AĞ GEÇİDİYLE TERMOSTATIN BAĞLANTISINI OLUŞTURDUNUZMU SANKİ SİZDE SORUN BU GİBİ BU SİMGE GÖRÜNÜYORMU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myctapha -- 30 Ekim 2018; 16:8:53 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.