Şimdi Ara

***HONOR 8X ANA KONU***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
16.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TASARIM
    İşletim Sistemi: Android 8.1 (Oreo) – EMUI 8.2 Arayüzü
    Uzunluk: 160.4 mm (6.31 inç)
    Genişlik: 76.6 mm (3.02 inç)
    Kalınlık: 7.8 mm (0.31 inç)
    Ağırlık: 175 gram
    Kasa: Ön/Arka cam, Alüminyum çerçeve
    Tuşlar: Sanal
    Renk Seçenekleri: Siyah, Mavi, Kırmızı, Pembe


    EKRAN
    Ekran ölçüleri: 6.5 inç, 103.7 cm2
    Çözünürlük: 1080×2340 piksel (1080p+), 19.5:9 oranı
    Piksel yoğunluğu: 396 ppi
    Ekran/Kasa oranı: %84.4
    Ekran tipi: IPS LCD
    Ekran Koruması:


    KAMERA
    Çözünürlük (arka): 20MP+2MP çift kamera
    Flaş: LED Flaş
    Özellikleri: Faz algılamalı otofokus, 20MP(f/1.8 diyafram, RGB), 2MP(derinlik sensörü), panorama, HDR
    Video Özellikler: 1080p@30fps, 720p@30fps
    Ön Kamera: 16 Megapiksel, f/2.0 diyafram, HDR, 1080p@30fps


    DONANIM
    Yonga Seti: Huawei Hisilicon Kirin 710
    İşlemci (CPU): 8-çekirdekli (4×2.2 GHz Cortex-A73 & 4×1.7 GHz Cortex-A53)
    Grafik İşlemcisi (GPU): Mali-G51 MP4
    Sistem Belleği (RAM): 4 GB / 6 GB RAM
    Dahili Hafıza: 64 GB / 128 GB
    Arttırılabilir Hafıza: mikroSD 256 GB


    BATARYA
    Kapasite: 3750 mAh ,Li-Po
    Değiştirilebilir: Hayır


    BAĞLANTI
    Bluetooth: 4.2, A2DP, LE, aptX
    Wi-Fi: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi Direct, hotspot
    Konumlandırma: GPS, A-GPS, GLONASS, BDS
    USB: mikroUSB 2.0, USB OTG
    Diğer: Parmak izi okuyucu, aktif gürültü engelleyici

    Evet arkadaşlar telefonu yeni aldım Şu an için resmi satış yok. İsterseniz bu telefonu Facebook daki gruplardan satın alabilirsiniz.
    Telefon ile ilgili bütün deneyimlerimi mümkün olduğunca objektif olarak sizlere yazmaya çalışacağım.

    Telefon konusunda yorumlara başlayayım.
    Arkadaşlar telefonda benim önem verdiğim en önemli şey batarya. Hiç kirin işlemci kullanmadigim, ekranı baya büyük olduğu ve ips ekran olduğu için batarya konusunda biraz cekincelerim vardı.
    Lakin batarya performansı mükemmel. Gün boyu bekleme süresi, durmadan uygulama indirme ve telefonu kurmak ile işlemciyi boş yormama rağmen,otomatik parlaklıkda %20 kalan şarjım var 8 saat ekran süresi oldu bile. Redmi note 5 ile günlük kullanımda (batarya 250 mah büyük ve ekran %7 küçük) günlük 9 saat civarı ekran süresi alırdım.(kullanımlarım genelde hergün aynı olur) Bu telefon ile aynı kullanımda daha iyi süreler alacağım gibi duruyor.

    Telefonun ön kamera biraz zayıf, arka kamera fiyatına göre güzel.

    Telefonda ki eksikliklerden biri kişiselleştirme imkanı pek yok. Mesela ben xiaomide farklı uygulamalara farklı bildirim sesleri atayabiliyordum bunda o özellik yok maalesef.

    Diğer bir eksi noktası kulaklık çıkışı diğer telefonuma göre bir tık kısık. Ses kalitesi güzel ama yükseklik olarak bangır bangır müzik dinlemeyi seven kişileri biraz üzer.

    Bunun dışında birde ben bütün telefonlarima nova launcher yüklerim ama bu telefona maalesef yükleme mümkün değil. (Yurt dışından alınan cihazlar için geçerli) Kendi launcherini kullanmak zorunda alanda kişi. Güncelleme ile değişebilir (aslında çoğu kişi için pek önemli değil)

    Parmak izi ve yüz tanıma gayet iyi ve kararlı çalışıyor.

    Ekran konusunda şunu söyleyebilirim. Bundan önce ki telefonum Redmi note 5 aynı bu telefon gibi ips ekran kullanıyordu ama bunun ekranı ondan bariz şekilde kaliteli. Çok daha canlı renklere sahip. Redmi note 5 yanında bariz soluk kalıyor.

    Tasarım konusunda söylenecek söz yok, harika . Çentikli telefonlar ilk çıktığında ön yargılıydim ama çentik kısmı küçük olduğu için çok hoş duruyor.

    Performans ve hız konusunda hiç kullanmadığım kirin işlemci olduğu için baya tedirgindim ama gerçekten çok güzel performans gösteriyor telefon.
    Takılma,ısınma gibi birşey ile hiç karşılaşmadim. Gayet akıcı telefon. 1 saat 50 dakikada tam şarj oluyor. Şarj olurken ısınma yok.

    Batarya ile ilgili ekran görüntülerini paylaşacağım kullandıkça.


    ***HONOR 8X ANA KONU***

    ***HONOR 8X ANA KONU***

    ***HONOR 8X ANA KONU***
    ***HONOR 8X ANA KONU***



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 1 Aralık 2018; 13:26:21 >



  • Yaklaşık bir ay önce elime geçen Honor 8x ile ilgili tecrübelerimi sizlere aktarmaya çalışacağım. Sözü fazla uzatmadan yazıya geçeyim lakin biraz uzunca bir deneyim oldu.

    Tasarım

    Öncelikle tasarım konusunun öznel bir konu olduğunu belirterek, ne kadar tarafsız olarak incelemeye çalışsam da tasarım konusunda kendi düşüncelerimin de bulunduğunu hatırlatmak isterim. Honor 8x daha kutudan çıkar çıkmaz tasarımıyla dikkat çeken bir cihaz olduğunu görüyoruz. 6.5 inçlik kavisli ekran oldukça canlı renkler ile gözlerinizi yormadan sizi içine çekiyor. Üst kısımda bulunan kamera ahize ve çeşitli sensörlerin aynı ölçüde yuvarlak tasarımı ve küçük denilebilecek bir çentiğin içine sığdırılmış olması göze hoş görünüyor. Yanlarda kavis kısımlarında çok ince bir çerçeve yer alırken, alt kısımda ise nispeten yanlara göre biraz daha geniş bir çerçeve yer alıyor.

    Honor 8x, yan yüzeylerinin oval tasarımı sayesinde ele tam olarak oturuyor. Elde tutuşu kolaylaştıran bu tasarım aynı zamanda uzun süre elinizde tutsanız dahi elinizin yorulmamasını sağlıyor. Arka kısımda ise cam olarak lanse edilen parlak bir yüzeye sahip. Kamera kısmından aşağı doğru inen nispeten daha koyu bir renk kullanılan alanla çift tonlu bir tasarım detayıyla cihaz arka yüzeyde de şıklığını koruyor. Yine kavisli hatlara sahip arka yüzeyde kapağın yan çerçevelerin üzerine binen bir yapıya sahip olmasından kaynaklandığını düşündüğüm bir nedenle, cam kapak ara sıra elde hissedilerek rahatsız edebiliyor.

    Cam yüzey kılıfsız kullanımda fazlasıyla parmak izi tutuyor ve görüntü kirliliği nedeniyle temizlenmesi gerekebiliyor. Neredeyse 2 haftadır kılıfsız olarak kullandığım cihazda kılcal bir çizilme dahi oluşmamış olması da benim dikkatimi çeken bir diğer unsur oldu. (Not: Bize teslim edilen cihazın ekranında ekran çerçevelerine kadar kaplayan bir nano koruyucu bulunmaktaydı.) Genel olarak tasarım konusunda, girdiğim hemen her ortamda insanların dikkatini çeken bir cihaz olduğunu söyleyebilirim.

    Ekran

    6.5 inçlik fazlasıyla büyük bir ekrana sahip Honor 8x buna rağmen neredeyse çerçevesiz tasarımı sayesinde elde kullanımda çok fazla zorluğa neden olmuyor. Arayüze eklenen tek elde kullanım özellikleri de kullanımı kolaylaştıran diğer unsurlar olmuş. Ekranın alt köşelerinden yapılan çapraz kaydırma hareketiyle veya sanal gezinti tuşu üzerindeki sağa veya sola kaydırma hareketiyle ekran küçülüp tek elle kullanıma hazır hale geliyor.

    Bunun dışında oldukça geniş ekran oyun, video izleme ve kamera kullanımlarında olduğu gibi sosyal medya ve e-kitap gibi uzun metinler bulunduran ortamlarda fazlasıyla kullanımı kolaylaştırıyor. Ancak burada eklememiz gereken bir nokta var ki her ne kadar geniş ekranlı mobil cihazlar yaygınlaşmış olsa da online ortamlarda 18:9 veya 19.5:9 gibi en/boy oranlarına sahip videolar bulmak oldukça zor durumda. Bu nedenle çoğu ortamda oynatıcı üzerinde görüntü kenarlarında boşluklar kalıyor. Varsa oynatıcı üzerinden görüntüyü genişletmek zorunda kalınabiliyor. Bu da ne yazık ki üst ve alt kenarlarda kırpma yapılmasına veya görüntünün bozulmasına neden oluyor.

    Ekranın dar çerçevelere sahip olması aynı zamanda elde tutarken istemeden de olsa ekrana elin temas etmesine neden olabiliyor. Özellikle oyun oynarken bu temaslar kontrol kayıplarına neden olabiliyor. Popüler oyunlardan Pubg Mobile ve Fifa 19 gibi fazlasıyla hareketli olunması gereken oyunlarda bu durumla fazlasıyla karşılaştığımı söyleyebilirim.

    Ekranda bahsetmem gereken bir diğer unsur ise ekran canlılığı ve parlaklığıyla ilgili. Ekran birçok ortamda canlılığıyla sizi içine çektiğinden bahsetmiştim. Görüntü oldukça canlı. Ekran çözünürlüğünü HD+ ‘a düşürseniz dahi ekran canlılığını fazla kaybetmiyor. Görüntülerin fazlasıyla net olduğunu görebiliyorsunuz. Parlaklık yönünde ise birçok cihazda ben geceleri göz konforu modunu aktif ederken Honor 8x’te bu özelliği hiç açmadım ve gözlerimi ekran ışığı hiç rahatsız etmedi. Güneş ışığı altında ise ekranı görmekte hiç zorlanmadığımı da belirtebilirim.

    İşlemci – RAM – Depolama

    Huawei’nin yeni orta segment çipseti Kirin 710 ile piyasaya sunulan cihaz, performans anlamında beni tatmin eden ilk orta segment cihaz oldu. Kirin henüz orta segmentte lider bir yonga seti üretememiş olsa da Kirin 710’un orta segment kullanıcılarını üzmeyecek bir işlemci ve grafik birimi barındırdığını söyleyebilirim. Kirin 710, selefi modeline göre hem işlem hızı, hem grafik, hem de optimizasyon yönünden çok daha başarılı.

    Günlük kullanımda çok iyi işler çıkaran cihaz, yoğun işlem gücü ve grafik barındıran oyunlarda dahi oldukça iyi sonuçlar ortaya çıkarıyor. Denemelerimde oynadığım Fifa 19, NBA 2K19, Asphalt 9 Legends gibi oyunlarda yüksek grafiklerde fazlasıyla stabil bir performans ortaya koyarken PUBG Mobile de ise HD çözünürlük ve yüksek diğer grafik ayarlarında oldukça akıcı bir performans ortaya koydu. Hemen her online oyunda Mobil veride oynarken ilk 15 dakikadan itibaren bir miktar ısınmaya başlayan cihazda oyunların devamında daha fazla ısınmaması ve performans kaybına neden olmaması da mobil oyun oynayanlar için sevindirici bir unsur olacaktır.

    64GB dahili depolama alanıyla gelen cihazda çift sim ile beraber kullanılabilen sd kart yuvası ile hafızanın daha fazla genişletilebilmesi de cihazı sevdiren bie diğer unsur oldu. Bu yönüyle Honor 8x, daha fazla depolama alanına ihtiyaç duyanlar ve cihazında aynı zamanda çift sim kullanmak isteyenler için ideal bir cihaz olacaktır.

    Kamera

    Teknik bilgilere fazla girmeden cihazın kamerası hakkında tecrübelerimden bahsetmek istiyorum. EMUI 8.2 arayüzünde bulunan Huawei kamera uygulamasıyla gelen cihazda kamera arayüzünü kullanmak oldukça kolay. Birçok işlevi elinizin altında kullanıma koyan arayüzde ayrıca ayarlar ile cihazın ses tuşları ve parmak izi tarayıcısına işlevler eklenerek kullanım daha da kolaylaştırılabiliyor.

    AI Fotoğraf (Yakın çekim)

    https://i.hizliresim.com/5akD65.jpg

    Gündüz 20mp ile oldukça net fotoğraflar çeken Honor 8x yapay zeka destekli fotoğraf moduyla renklerle oldukça güzel oynayarak çoğu zaman güzel sonuçlar ortaya çıkarabiliyor. Çoğu zaman dedim çünkü yapay zeka nadiren de olsa nesneleri karıştırabiliyor bu da bazen renklerle yeterinden fazla veya az değişiklik yapmasına neden olabiliyor.

    AI Fotoğraf

    https://i.hizliresim.com/mMz2y8.jpg

    Günümüzde birçok cihaz gün ışığında oldukça güzel sonuçlar veriyor ancak belirleyici olarak cihazların gece ve yetersiz ışık bulunan ortamlardaki performanslarına dikkat etmek gerekebiliyor. Honor 8x bu ortamlarda da eski nesle göre fazlasıyla öne çıkıyor. F/1.8 diyafram aralığı sayesinde yetersiz ışıklı ortamlarda gayet güzel sonuçlar veren cihaz Gece Modunda Huawei P20 serisinde ilk olarak kullanılan “Tripod kullanmadan Elde sabit pozlama” özelliğini barındırmasıyla dikkat çekici fotoğraflar çekebilmenize olanak sağlıyor.

    Elde Gece Modu (Uzun Pozlama)

    https://i.hizliresim.com/v6Lj7v.jpg

    Gece Yapay Zekalı çekim

    https://i.hizliresim.com/QLlV0Z.jpg

    Tamamen otomatik şekilde ortam ışığına göre pozlama süresi ve ISO değerini ayarlayan cihaz bir süre sabit kalarak elde oluşan titreşimlerin fotoğrafa yansımasını önlüyor ve gayet net fotoğraflar elde etmenizi sağlıyor. Burada bir noktaya değinmek gerekiyor ki o da gece çekimlerinde çözünürlüğün 8 mp’e düşmesi ve uzak nesne çekimlerinde fotoğrafta netlik kaybına neden olması. Yakın çekimlerde çok sorun olmazken manzara çekimlerinde netlik kaybı kendini fazlasıyla hissettirebiliyor.

    Bokeh efektli çekim

    https://i.hizliresim.com/V9LrGZ.jpg

    Ön kamera – Portre

    https://i.hizliresim.com/WqZ7P8.jpg

    Ana kamera – Portre

    https://i.hizliresim.com/grAOg5.jpg

    Video çekimi konusunda ise cihazda EIS ve OIS gibi herhangi bir görüntü sabitleyici bulunmamasının etkisi hissedilebiliyor. Hareketli çekim yapılırken ön kamerada biraz daha fazla olmak üzere her iki kamerada da sarsıntı hissedilebiliyor. Arka kamerada fazla olmasa da cihazın video kaydı yapanlara yönelik olmadığını söyleyebiliriz. Ara sıra eğlence amaçlı kullananlar bu konuda çok fazla üzülmeyeceklerdir.

    Video örnekleri:

    Ana Kamera

    https://youtu.be/LhGzSGyRcpA

    Ön kamera

    https://youtu.be/rjkPFvgSkmo

    Batarya


    Sosyal medya kamera online video şeklinde normal kullanım

    3750 mAh değerinde büyük bir bataryadan güç alan cihaz batarya konusunda gerek günlük kullanımda gerekse yoğun kullanımda kullanıcılarını memnun edecek bir cihaz. Sabah şarjdan alıp gün boyu yoğun bir şekilde kullandıktan sonra akşam eve döndüğünüzde %50’nin üzerinde bir şarjla karşılaşabilirsiniz.


    Oyun online video sosyal medya kamera şeklinde yoğun kullanım

    Sürekli oyun oynanan bir kullanımda da cihaz 7 saat ile 15 saate kadar kullanım ömrü sunabiliyor. Ekran açık kalma süresini merak edenler için ise 7 saat ile 10 saate kadar cihazdan ekran açık kalma süresi alınabiliyor. Ayrıca 5V-2A’den 9V-2A’e kadar hızlı şarj ile şarj olabilen cihaz 75 - 90 dakika arasında tam şarj olabiliyor.

    Sonuç

    Deneyimlediğimiz kadarıyla Honor 8x fiyat segmentinde alınabilecek cihazlar içerisinde gerek tasarımıyla gerekse donanımıyla öne çıkan bir model olarak dikkat çekiyor.
  • Hayırlı olsun. Hangi versiyonu kullanıyorsunuz? F/p olarak yorumunuz nedir? Tşkler. Arkadaşım yurtdışından gelecek 6/128 versiyonu almayı düşünüyorum ama kirinden çekiniyorum biraz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SertyAdams

    Hayırlı olsun. Hangi versiyonu kullanıyorsunuz? F/p olarak yorumunuz nedir? Tşkler. Arkadaşım yurtdışından gelecek 6/128 versiyonu almayı düşünüyorum ama kirinden çekiniyorum biraz.
    4/64 aldım. Şu an da uygulamaları kurmak ve telefonu çözmek ile meşgulüm. Bugünden itibaren ufak ufak gördüğüm her şeyi ilk mesaja yazacağım. Bende ilk defa kirin işlemci kullanıyorum ve benim de cekincelerim vardı ama şimdiden işlemci, hız ve özellikle batarya konusunda çok ama çok memnun edeceği çok belli.
    Redmi note 5 gibi batarya konusunda çok memnun eden bir cihazdan geçtiğim için batarya konusunda cekincelerim vardı. Şunu söyleyeyim batarya performansı resmen şok ettik beni.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 18 Ekim 2018; 21:11:24 >
  • Bir buçuk aydır her gün honor 8x diye aratıyorum Türkiye'ye geldi mi diye mesajlar mailler hiç cevap alamadım

    Ekran 6.5 inç çok büyük duruyor mu film izlemesi falan nasıl ?

    Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TahaGursoy

    Bir buçuk aydır her gün honor 8x diye aratıyorum Türkiye'ye geldi mi diye mesajlar mailler hiç cevap alamadım

    Ekran 6.5 inç çok büyük duruyor mu film izlemesi falan nasıl ?

    Teşekkürler
    Ben Facebook grubundan aldım. Tek elle kullanmasını köşelere ulaşırken zor oluyor ama korktuğum gibi çıkmadı büyüklük olarak. Elimden hiç tasmiyor desem yeridir.
    Çerçeveler az olduğu için bir önceki telefonum Redmi note 5 den tutuş olarak pek fark hissetmedim.

    Video konusunda telefon 19.9 ekran olduğu için tam ekran video bulmak zor. Şu anda internet ve YouTube daki videolar hep 16/9 olduğu için 18/9 19/9 videolar yaygınlaşması gerekiyor. Videoları yaklaştırıp tam ekran yapıyorum ama çok az da olsa görüntü kaybı oluşuyor. YouTube da 18/9 yapılmış videolar var onları izlemek çok keyifli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 18 Ekim 2018; 21:43:20 >
  • Telefon Türkiyede resmi olarak satışa çıktı. Fiyat biraz yüksek, 2000 TL olsa bu kur ile çok iyi olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 7 Kasım 2018; 11:51:26 >
  • Telefonu alacak olan arkadaşlara bu kılıfı tavsiye ediyorum. (mavi alacak olanlara) 1 mm daha ince olsa çok daha iyi olurmuş ama telefon acayip şekil oldu bu kılıf ile. Kılıfın kenarları mavi olduğu için üstten, yandan, alttan her taraf mavi görünüyor.

    Kesinlikle alın derim.

    Şeffaf Yumuşak TPU silikon kılıf Huawei Nova 3 Için 2 P9 artı P10 Lite Artı Onur 8X8 10 Lite v9 V10 Kaplama Telefon Kılıfı

    https://s.click.aliexpress.com/e/LtoR2aG



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 7 Kasım 2018; 12:9:54 >
  • Oyun performansı nasıl acaba? PUBG'de kasma donma vs var mı? 1 saatlik PUBG ardından yüzde kaç şarj tüketiyor? Launcher çalıştırmaması benide üzdü bende nova'dan başka kullanamıyorum maalesef..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

    Oyun performansı nasıl acaba? PUBG'de kasma donma vs var mı? 1 saatlik PUBG ardından yüzde kaç şarj tüketiyor? Launcher çalıştırmaması benide üzdü bende nova'dan başka kullanamıyorum maalesef..
    Pubg hiç oynamadım birşey diyemem, YouTube da çok video var oradan öğrenilebilir.

    Launcher yurt dışından alınanlarda değişmiyor, yurt içi alınan global romlularda değişiyor.
  • yurtdışından alanlar için imei kopyalama konusunda çözüm varmı arkadaşlar bir bilen?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nnexium

    yurtdışından alanlar için imei kopyalama konusunda çözüm varmı arkadaşlar bir bilen?
    Çözen var ama ilk çözen olduğu ve pasaport fiyatı arttığı için ne tutturursam diye yüksek fiyat istiyor. Birkac hafta veya aya kada bu işi yapan herkes repair yapmaya başlayınca piyasa normal fiyata döner.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 26 Kasım 2018; 12:25:3 >
  • yav olsunda bende çinden aldırdım bu hafta gelecek, 4-5 ay beklerim artık o zamana kadar nekadara olursa şansımıza bekleriz, hükümette tam zamanında çıkardı, yıl başında çıkarsaydı en azından şu pasaport işini, sendemi halen yaptırmadın kardeşim kaydı? telefondan herhangi şikayetin var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nnexium

    yav olsunda bende çinden aldırdım bu hafta gelecek, 4-5 ay beklerim artık o zamana kadar nekadara olursa şansımıza bekleriz, hükümette tam zamanında çıkardı, yıl başında çıkarsaydı en azından şu pasaport işini, sendemi halen yaptırmadın kardeşim kaydı? telefondan herhangi şikayetin var mı ?
    Yok yaptırmadım. 7 ayim daha var çift sim olduğu için..

    Telefondan çok memnunum şahsen.
    İmei işi yeterki çözülmüş olsun önemli olan o. Çözüldüğünu öğrendim sadece fiyat düşmesinin bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 26 Kasım 2018; 13:1:29 >
  • Nova launcher kullanabiliyorum ben
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mateach

    Nova launcher kullanabiliyorum ben
    Yurt dışı cihazlarda kullanılamıyor maalesef sizin ki yurt içi anladığım.
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Evet acil telefon lazımdı.A101 den satın aldım...
  • Hızlı sarj var mı cihazda? Şu cihaza neden type c koyulmaz yav
  • quote:

    Orijinalden alıntı: japon karınca

    Hızlı sarj var mı cihazda? Şu cihaza neden type c koyulmaz yav
    Type c yok ama hızlı şarj var sayılır. 115-120 dk arasında doluyor.

    45 dakikada falan %50 doluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

    Type c yok ama hızlı şarj var sayılır. 115-120 dk arasında doluyor.

    45 dakikada falan %50 doluyor.

    Alıntıları Göster
    Gayet iyi hocam.
  • honor 8x mi honor 10 mu alinir? yeni cikacak telefon varsa huawei ya da honor o mu beklenir yoksa?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.