Şimdi Ara

Hoparlör Tamir Ettirmek isteyenler Dikkat...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
34.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İzmir'de yaşıyorum, bir Hi-Fi tutkunuyumdur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cecotto -- 2 Şubat 2013; 20:29:45 >



  • Gecmis olsun.

    Bence bu tur onarım islemlerinden uzak durun. Ne kadar kaliteli olursa olsun sardırıldıktan son o hoparlor artık bambaska ne oldugu belli olmayan bir hoparlorden baska bir sey degildir. Fabrika hassasiyetinden cok uzak bir iscilik ve malzeme kullanımı ile vasat bir hoparlorun otesine gecemez. Fabrikanın yaptıgı gibi bir is cıkarmalarıda imkansız gibi bir sey.
    Cıkarsalarda yenisine yakın ciddi bir para isterler. Tiz uniteleride yuksek titresimlere maruz kalan cok hassas urunlerdir. Daha bir özen isterler. Sarılmayla falan olacak bir is degildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 2 Kasım 2012; 16:40:02 >
  • Öncelikle geçmiş olsun. Ben de bundan iki sene önce kadar subwoofer tamiri için yine 1. onur'da alt katta biryere götürmüştüm. 20 TL gibi bir ücret alıp hiç bir düzelme olmadığını görmüştüm. Fakat ismi neydi tam hatırlamıyorum ama alt kata girdiğinizde sol taraflarda bir yerdeydi. Şimdi yine alt katta sağ tarafta oses elektronik'e hem subwoofer hem de fotoğraf makinası tamiri yaptırdığımda sonuç istediğim gibi oldu.
  • merhaba bende hoparlör tamircisiyim kendi internet sitemiz olan teknikhoparlor.com adresine girmek için googlda bu konuyu görüp dahil olmak istedim ve daha yeni üye oldum. Arkadaşlar hoparlör tamiri çok hassas bir konudur özellikle söylemek isterimki hf hoparlörler crosoverdaki kesim frekansına bağlı olarak 3500-4000hz arasında kesilir yani saniyede minimum 4000 kere titreşmesi gereken bir membranı çok özenli bir çalışmayla tamir etmek gerekir her türlü probleminize yardımcı olurum labaratuarımızıda ziyaret edebilirsiniz ve iddaa ediyorum orjinalinden hiç fark olmadan çalıştırırım görmek isteyenlerede labaratuarda orjinal olanıyla kıyaslarım saygılar.
  • Merhaba,

    Izmir'de kaliteli ses sitemlerini (subwoofer) tamir edecek, duzgun/ahlakli bir sirket tavsiye edebilir misiniz lutfen?

    Tesekkur...
  • bursada subwoofer tamer edebilecek yer varmı
  • mert16 M kullanıcısına yanıt
    Baykoz elektronik ile bir görüşün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmdogan

    Merhaba,

    Izmir'de kaliteli ses sitemlerini (subwoofer) tamir edecek, duzgun/ahlakli bir sirket tavsiye edebilir misiniz lutfen?

    Tesekkur...

    Yakın bir zamanda Gazi Bulvarı üzerinde bir elektronik parça satış mağazası (Radsan) ilgililerinin önerisi ile bit pazarı sokağı üzerinde Yetkin İşhanı bodrum katında (1363 Sok. No:14/B-2) Dizayn Hoparlör'e bir woofer tamir ettirdim. Memnun kaldım. Ciddi çalışan, titiz, prensip sahibi bir arkadaşa benziyor.
    http://www.dizaynhoparlor.com/
    Zeki Ersan
    0535 419 44 94
    0554 668 76 76
    0532 724 65 05

    Eski yıllarda Basmane PTT arkasındaki bazı yerlere giderdim. Son zamanlarda bir kaç kere Onur 1 bodrum katındaki (merdivenden inince sağda) hoparlör tamircisine gitmiş pek memnun kalmamıştım.
  • enerji78 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Merhaba öncelikle kötü tecrübenizden dolayı geçmiş olsun diyorum.
    Hoparlör tamiri woofer tamiri çok hassas bir konudur.

    Yanmış,yırtılmış,yıpranmış,patlamış her türlü hoparlör garantili olarak tamir edilir.

    hedefimiz %100 memnuniyet

    hoparlör ile ilgili aklınıza takılan ne varsa 7/24 whatsapp 0538 926 2790 olur web sitemiz üzerinden olur ulaşabilirsiniz.


    Teşekkürler

    Çağlar ElektromarketAdana Hoparlör Tamiri

     Hoparlör Tamir Ettirmek isteyenler Dikkat... Hoparlör Tamir Ettirmek isteyenler Dikkat...
  • Arkadaslar merhaba

    Karaköydeki Serdar NEC elektronik isimli hoparlör tamircisine sakına bir şey tamir ettirmeyin. Benim hoparlörleri bir daha düzelmeyecek şekilde berbat etti.
  • İstanbul Anadolu yakasında emektar JBL LX 400 hoparlörümün patlayan basını titizlikle tamir edebilecek bir yer arıyorum. Küçükyalı'daki Bolero maalesef emekli olup şehirden ayrılmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BZA -- 19 Ağustos 2021; 20:58:30 >
  • BZA B kullanıcısına yanıt

    Ben kendisi ile dükkanını kapatırken konuşmuştum. İşlerine İzmir'de, biraz da yoğunluğunu azaltarak devam edeceğini söylemişti. Bence konuşun kendisi ile, sürücüyü söküp güzelce paketleyip gönderin.

  • Orhun kullanıcısına yanıt

    Evet, mesajı yazdığım zaman da İzmir'in şirin bir ilçesine yerleştiğinin ve ara ara tamirat yaptığının farkındaydım. Öneriniz için teşekkür ederim ama bana uygun değil. O yüzden, ilk mesajımda da dediğim gibi, "İstanbul Anadolu yakasında emektar JBL LX 400 hoparlörümün patlayan basını titizlikle tamir edebilecek bir yer arıyorum."

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.