Şimdi Ara

Hotpoint'ten Yeni Beyaz Eşyalar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
13.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @CAN@ kullanıcısına yanıt
    Bosch ve Arçelik-Beko markalarından tavsiye edebileceğiniz bir model yokmudur, eşim Ariston marka istemez.
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    PM attım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @CAN@

    PM attım
    Pm alabilir miyim aynı konuyla ilgili.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, Whirlpool şok bir karar ile Türkiye pazarından çıkma kararı aldı. Türkiye’de Hotpoint ve İndesit markaları ile satış yapmaktaydılar. Henüz tarihi tam olmamak ile birlikte sanırım 2019 başına kadar ürün satmaya devam edecekler.

    Kaynak:https://tr.sputniknews.com/ekonomi/201810301035913384-abdli-beyaz-esya-ureticisi-whirlpool-turkiyedeki-satis-operasyonundan-cikiyor/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye’deki fabrikalarını da İtalya’ya taşıyacaklarmış diye duydum. Çekilmesine üzülmedim açıkçası, birkaç kalem ürünü (Ankastre fırın vb) dışında oldukça kalitesiz bir markaydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye pazarından çıkıyorlar, fakat fabrika kalıyor yurtdışına üretime devam edecekler.
    %1 in altına inince pazar payları böyle bir karar almışlar. Mantıklımı bence evet, zaten hiç yatırım yapmayıp pazarlamacıları da kapının önüne koydular. Fiyatları aldı başını gitti nasıl satacak adamlar bu malı.
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Fabrika sanırım üretime devam edecek ama iç pazara satış olmayacak. Hotpoint üretimi beyaz eşyalar gerçekten kalitesizlerdi, pişirme ürünleri hariç tercih edilebilecek bir ürünü de yoktu. Ama Whirlpool satın aldıktan sonra, Whirlpool tarafından üretilen ürünler oldukça kaliteli. Üstelik fiyat olarakta özelliklerine göre oldukça uygunlar. O fiyat aralığına başka hiç bir markada o seviye üst donanım yok. Hatta Whirlpool üretimi Hotpoint buzdolabı ve çamaşır makinesini bir yakınıma da tavsiye etmiştim. Yakından da kullanma fırsatı bulduğum, fiyatlarına göre oldukça kaliteli ürünler. Özellikle çamaşır makineleri sessizlik konusunda rakipsiz. Hotpoint markasının kalite algısını yükseltebilecek ürünler. Ama Hotpoint Türkiye bu konuda çok suçlu, asla çalışmadılar ve tembellik ettiler. Web siteleri bile düzgün değildi, yakın zamanda güncellemişlerdi. Alınabilecek 3-5 modeli de olsa alternatiflerdi bence. Pazardan eksilen her marka biz tüketiciler için kayıp. İleride belki Whirlpool markası ile tekrar giriş yaparlar. Kendileri Türkiye pazarına bir kaç kere giriş yapmayı denemişti. En son Vestel ile giriş yapmışlardı ama bir türlü başarılı olamadılar.
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Pazar payının o kadar düşük olduğunu bilmiyordum. En azından Hotpoint üretimi, uygun fiyatlı ürünleriyle idare ediyorlardır diye düşünüyordum hep. Bir de röportajlarında Türkiye'ye güvenimiz tam, yatırımlarımız hızla devam edecek diyorlardı. İlginç. Fiyat konusunda her marka gibi bir artış oldu ama ne Electrolux grubu ne de BSH grubu kadar fahiş fiyatlara satmadılar ürünlerini. Pazarlama konusunda size katılıyorum, tembelliklerinin sonucu oldu bu.
  • @CAN@ kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun diyelim. Türkiyede satış yapan markalar belli. B/S/H grubu. Koç Arçelik Beko grubu. Zorlu Vestel grubu. Bu 3 firma piyasayı alıp götürüyor. Hotpoint Ariston genelde marketlerde spot ürünleri olarak satıldı. Yurdum insanı gider Arçelik bayisine Bosch bayisine beyaz eşya alır ama bu açıda kimse Hotpoint Aristonu bilmiyor alanlar da kipa gibi mağazalardan almışlardır.



    Whirlpool da Türkiye pazarında neredeyse yok. Yurt dışında olduğu gibi kendi giriş yapıp ürünlerini tanıtsa başarılı olacağına ınanıyorum. Fakat hep başka markalarla giriş yaptı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @CAN@

    PM attım
    ben de aynı konuyla ilgili PM alabilir miyim, bizde de ariston istenmeme durumu var :)
  • @CAN@ kullanıcısına yanıt
    Oradan ayrılıp başka şirkete geçen bir pazarlamacı arkadaşın birebir söyledikleri bu şekilde.
    Üretime allahtandevam ediyorlar fabrikada çalışan bir ton insan işsiz kalmamış oldu en azından.
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Evet, işçileri yarı yolda bırakmamaları sevindirici. Bilgiler için teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün yeni Whirlpool üretimi 10 kg çamaşır makinesini MediaMarkt’ta inceledim. Malzeme kalitesi çok iyiydi. Programları kullanışlı. Tambur baya büyük gözüküyor en az 65 lt olduğunu tahmin ediyorum. Açıkçası Hotpoint için değil yeni Whirlpool üretimi cihazların satış desteği kesileceği için üzülüyorum. İyi ürünlerdi alternatif olmuştu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt
    Evet, böyle kaliteli bir alternatifin ulaşılamaz olması biz tüketiciler için kayıptır maalesef.
  • Hotpoint F102281 FCPR 10431 modeli alıcam arkadaşlar ilerde sıkıntı yaşarmıyım kararsız kaldım model çok iyi çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    Türkiye’deki fabrikalarını da İtalya’ya taşıyacaklarmış diye duydum. Çekilmesine üzülmedim açıkçası, birkaç kalem ürünü (Ankastre fırın vb) dışında oldukça kalitesiz bir markaydı.
    Bir rakibiniz daha eksildi nede olsa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seven618

    Hotpoint F102281 FCPR 10431 modeli alıcam arkadaşlar ilerde sıkıntı yaşarmıyım kararsız kaldım model çok iyi çünkü.
    Ürün gerçekten kaliteli bir ürün. Yaklaşık 1-1,5 yıldır kullanan tanıdığım çok memnun. Şimdi Whirlpool Türkiye’den çekileceği için servis sorunu olabilir. Ama yasal olarak 10 yıl parça sağlamak zorunda, son sattığı ürüne dek. Uygun fiyata bulursanız düşünülebilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hotpoint marka ankastre bulaşık makinesi ve fırın kullanıyorum, çok memnunum.Tanıdığım kişi gitti siemens'e iki katı para ödeyerek aldı iyi yıkamıyor, kurutmuyor diyor. Bizim makine müthiş çıkarıyor bulaşıkları. Hatta alırkende bizimkilerle baya kavga etmiştik, illa bosch,siemens alalım diye ısrar ettikleri halde bunu almıştım. Ama üretim yerleri Türkiye'de değil sanırım, Made in Italy yazıyor makinelerde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwinwin -- 18 Kasım 2018; 22:58:28 >
  • Can hocam merhaba,

    Derin dondurucu alacağımda Uh8 F1C ile Uh6 F1C arasında fark nedir ? yardımcı olabilirsen sevinirim. Sen Uh6 F1C 2017'de paylşamışsın şimdi piyasada Uh8 F1C var görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.