Şimdi Ara

HP PAVILION 14-al107nt Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
7
Favori
25.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hp'nin iki tip ekranı var. Biri diğerine nazaran daha soluk renkli. Şu anda kullandığım başka bir model HP, Teknosa'da inceledim bu modeli de. İkisinin ekranı da soluk versiyon. Canlı renkli bir laptopla karşılaştırıldığında hemen fark ediliyor. Hp bazı modelleri soluk renkli yapmasının nedenini uzun süreki kullanımda gözü daha az yorduğu için gibi birşey okumuştum zamanında.
  • İlk oyun izlenimlerim şöyle , Cod 4 online 1 saat oynadım. Sıcaklıklar GPU 73 CORE 1-2 63 dereceyi gördü. Sıcaklık ekranın altında hoparlör ve fan çıkışında yoğunlaşıyor. Oyun oynarken kesinlikle soğutucu şart.
    Cod 4 benim için orta segment oyun bu sıcaklıklar bu kadar ince narin bir laptop için normal ama oyuna göre fazla.
    Yaz aylarında oyun oynanmaz bence.
    Fan sesi konusunda ise gerçekten fazla ancak oyunlarda kulaklık kullandığımdan benim için önemli değil.

    Günlük kullanım için mükemmel internet gezinmelerinde ısınma ve fan sesi neredeyse yok gayet iyi.
  • Bu arada kafaları karıştırmak istemem ama bende bir kartın güncellenmesi gerekli olmalı ki windows olay günlüklerinde whea hatası veriyordu. Aramaya olay yazıp windows sistem klasöründen bakabilirsiniz.

    Vatan bu gece 2299 a tekrar çekip gündüz ise 2924 ve genel bir zam yapmış.

    http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7559-b70d128w81c-i7-6700hq-8gb-1tb-128gb-ssd-4gb-gtx960m-156-windows-10-pmu353571
    Yukarıdakini alacaktım ağzını kırayım stokta bitmiş ve zamlanır mı acaba ?
    Biraz daha test edip iade etsem mi kararsız kaldım.




  • mastergee M kullanıcısına yanıt
    evet sabah ben de gördüm HP fiyatı 2900'lerdeydi ama şimdi düzelmiş 2599 TL olmuş. Almak isteyenler sanırım en geç Cuma gecesi gene indirime girer, takip edin. Mutlaka gece indiriminden alın. Ben ekran çözünürlüğüne taktığım için tereddütteyim. Ekran çözünürlüğü ve Type-C dışında oldukça iyi bir seçenek. İndirimli fiyattan bunlar görmezden gelinebilir

    Bu arada gece indiriminde Lenovo 700 ile birlikte en hızlı satılan üründü gördüğüm kadarıyla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 15 Kasım 2016; 9:52:20 >
  • Ben de uzun süredir bu cihazı takip etmekteyim. Özellikle pek çok 6. nesil i7 işlemci ile aynı skorlara sahipler. Mühendislik programları kullandığımızda işlemci çok zorlanacaktır. Ama yazılım geliştirmek için uygun bir cihaz mı onu merak ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45DD144D3 -- 15 Kasım 2016; 12:50:53 >
  • Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Hoparlör sesinde arada sesin azalıp artması sorunu sizde de var mı ? Bu durum sadece videolarda sahne atlatmada oluyor ben de.
  • Seyisulnam kullanıcısına yanıt
    Ram upgrade şansımız var mı? Anakart bilgilerinden ulaşabildiniz mi?
  • Tek slot diye biliyorum ama yanlış olabilir. 1x8 YAazıyor
  • Seyisulnam kullanıcısına yanıt
    Klavye kullanımı nasıl? Ram upgrade olsaydı şu an indirimdeyken alabilirdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45DD144D3 -- 16 Kasım 2016; 0:48:27 >
  • Çok rahat bir klavyesi var. Tabi fiyat aralığına göre diyorum. Numerik bölüm yok
  • Cihazın özelliklerini indirimli fiyata göre iyi buluyorum. Ama hiç bir Hp notebook için maximum ram kaç bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seyisulnam kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar bende sıkıntı olmadı ama biraz daha kullanıp denemek gerekli.
  • peaceb kullanıcısına yanıt
    Tabi ki . Email adresine e fatura gelicek . Onun ekran görüntüsünü yollamanız yeterli.
  • mastergee M kullanıcısına yanıt
    Sürekli bir durum değil hocam. İleri atlama özelliğini çok sık arka arkaya kullanınca seste takılma oluyor ve öyle kalıyor. Kulaklık takıp çıkarınca düzeliyor. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Güncelleme gelene kadar beklemedeyim :)
  • Muhtemelen tek slot 8gb Max kapasitesi. Ama benim tahminim boşta bir slot olabilir. Bir alt modeli için iki slot olduğu söyleniyordu.
  • peaceb kullanıcısına yanıt
    Sonuç ne oldu :)?Aldınız mı
  • peaceb kullanıcısına yanıt
    Yazık olmuş çok iyi fiyattı.
  • Bende bu cihazı almayı düşünüyorum, 7.nesil intel i5 işlemci segmentinde 4 cihaz var şuan, casper, dell, HP ve Lenovo, fakat NVİDİA ekran kartına sahip cihazlar arasında Casper, Dell ve HP mevcut. Casperda 940M (2 GB), DELL ve HP de ise 940MX (2 GB) ekran kartı bulunuyor. Bu seriye en iyi rakip Dell vostro 14 olmuş fakat saçma sapan bir fiyat politikasıyla girmiş ülkemize, klavye aydınlatması yok, numerik takımı yok (benim için sorun değil bu ama eksik diyenler olabilir, hakeza konudaki modelde de yok), 2800 TL ye alacağınız cihazda 4 GB RAM, 500 GB HDD var. Tek artısı, iyiden iyiye uyuz olduğum şu USB 2.0 portlarını tamamen kaldırıp 3 tane USB 3.0 slotunun bulunması, A.C desteğinin olması, Windows 10 PRO ile gelmesi ve sözde klavyenin sıvı temaslarına karşı dayanıklı olması. Batarya konusunda iddialı bir bilgisi de yok cihazın, ama DELL in kasa kalitesi var o ayrı. Bence aradaki fiyat farkına asla değmez. Bu cihaz tam olmuş kanaatindeyim, elbetde FULL HD olması bir ekrana sahip olması çok daha iyi olabilirdi, oyunlarda düzgün performans alamayabilirsiniz ama multimedyada özellikle film izlerken mükemmel olacağı görüşündeyim. Bu cihazın 2 alt bir üst sürümü mevcut, tek RAM slotu var, ekstradan RAM ekleme gibi bir opsiyonunuz yok, bir alt modelinde boş bir slot daha mevcut. 2800 TL ye satılan modelinde FULL HD ekran var oda 111NT ve 114NT olarak geçiyor ama SSD yok bu modellerde HDD var. Konudaki bu cihaza 2600 gibi bir rakam vermem ama gece indirimleriyle 2200 e kadar alınabilir. Keşke mağazalara getireceklerine toptancı ve bireysel satıcılara da verseler de, N11 den falan alabilsek çok daha uygun fiyata mal edilebilir olur.




  • Arkadaşlar sıkça sorulan sorular gelen sorular üzerine güncellendi. Ayrıca ürünle aynı kasaya sahip bir başka modelin açılış videosu eklendi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.