Şimdi Ara

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.589
Cevap
101
Favori
777.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu konu başlığının ömrü kısa olur. Siz inanıyormusunuz HTC nin ince çerçeveli telefon çıkaracağına ? Bunlar hikaye, HTC A9 un devamını çıkaracak ,Biraz sağdan soldan değişiklik yapacak, en az 2800 tl de fiyat biçecek ve piyasaya sürecek... Ama hayal kurmak , umutlanmak güzel şeyler, Taki hayaller suya düşene kadar .... Kalın sağlıcakla.
  • Ben de parmak izi okuyucu olacak diye okudum bir yerde.. Huawei gibi arka tarafa alsa keske diyecegim ama muhtemelen a9 ve m9 plus daki gibi onde olacak ve bu htc ye hic yakisan bir tasarim degil.. Benim de su dagin ardinda son bir umudum var ama sanki yine olmayacakmis gibime geliyor.. Bu arada cihaz subat ayinda degil mart ayinda htc nin kendi etkinliginde tanitilacakmis.. Son olarak m7 deki gibi bir phablet turevi de cikacak dedikodulari var ki ben asil bununla ilgileniyorum.. Iki ay var bekleyelim gorelim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aydan sızıntılar gelmeye başlar. m9 22 şubatta sızmış. 28 şubatta da tanıtılmış.
  • htc m7 ile devam ederken bir umut m10 düzgün birşey çıkar diye bekliyorum.Eğer m10 da da şeytanın bacağını kıramazsa yeni batarya ile komple kasa sipariş eder bi iki sene daha devam ederim. demekki m7 yi çıkarmasalar şimdiye batmışlardı.

    Htc yi sırasıyla

    wildfire s - incredible s- one x ve one m7 olarak kullandım. her iki one serisinde de sıkıntı yaşadım.(one x anakart değişti zaten sonra randıman tutmadı) (one m7 de kamera değişti kasa açıklığı oluştu )yani her geçen seride mutlaka bi sıkıntı çıktı karşıma.

    yeni telefon alıyosun ama deşilmedik yeri kalmıyo.

    htc benim açımdan son kozunu M10 olarak kullanacak. bakalım bekleyelim görelim
  • A9 a benzeyecegi söyleniyordu en son.
    Eğer A9 gibi tuhaf birşey çikarsa m9 alirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC one M9 S810 la metal kasayla 2800 lira fiyatla. Ekran konusunda bana göre en iyi çünkü beklentilerimi karşılıyor. Zaten 'en iyi kriteri' neye göredir ki? K ekranlar daha mı iyi? Belki en iyi ama batarya performansını olumsuz etkiliyorsa en iyi olsa ne yazar.

    M9 kamera konusunda en iyi değildi, bunun için bir iddia da bulunmadı, hatta telefona OIS bile koymadı. Akıllı telefon denince ztn kamera neden bir kriter olur ben anlayamadım. Zira elimdeki cihazın 1. özelliği telefon, akıllı olması da, benim bir laptop, tablet, pc. ye ihtiyaç duymadan, işlemlerimi yapabilmek. Aslında burada da değinmek istediğim yine en iyi kriteri. benim için kamera ztn akıllı telefonda kamera bir kriter değilse, sadece stabil bir şekilde çalışması yeterli.

    Ancak M9'un batarya konusunda en iyisi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Yukarıda değindiğim konularla, telefonu kullanım tarzım hakkında az buçuk ipucu vermiştim. Detaylandırmak gerekirse, yoğun mailleşme, maalesef whatsapp, chorome dan arama, bankacılık uygulamaları, telefon görüşmeleri. mesaide temponun düşmesiyle birlikte, haber portalları uygulamaları, spotify, ufak kaçamak molalarda oyun, mesai bitimiyle birlikte yoğun olmayacak şekilde yine oyuna, whattsappa, telefon görüşmesine, haber portlallarına devam.

    Telefonu şarjdan alıp Sabah saat 08:00 de başlayan maraton gece saat 01:00 sularında %15 seviyelerinde yine şarja takılarak noktalanıyor. Ve Galaxy S6 İphone 6 veya 6S yada G4 - ki şu an diğer çalışma arkadaşlarımın kullandığı telefonlardır, M9 un batarya performansına yaklaşamamakta. Ben kendime HTC nin powerbank ini almıştım, S6 kullanan arkadaşım benden fazla kullanıyor PB'i

    Bunun yanında metal kasa ile birlikte sunduğu sağlamlığı eklemek gerekir ki, G4 düşüp ekran çatlattı, Ip 6 yamuldu. ki benim en iyi kriterlerimde sağlamlık önemlidir.

    Yani azizim en iyi konusu görecilidir. Ama HTC m9 bana göre en iyi telefondu geldi 2800 TL meblağ ile aldım. Cihaz stabil. Belki S810 en iyi işlemci değil, ama uygulamalarda diğer arkadaşlarımın, maalesef durduruldu uyarısı aldığı zaman M9 çat diye açıp, erişim sağlayabiliyordu. Ekranı belki bir K değil veya güneş altı performansı başarısız, ancak ekran - Batarya endeksinde işlersen, otomatik parlaklıkta ekranın, batarya süresine bir sıkıntı teşkil etmediğini söyleyebilirim. Bununla birlikte batraya performansı bana göre diğerlerinin en iyisi, bizzat 9 ay boyunca bir fiil kullanmış olarak.

    Ayrıca benim açımdan en önemli kriterlerden birisi olan sağlamlık konusunda da metal kasa ile rakipsiz, ayrıca ses performansını da atlamamak gerekir, M8 gelişen boomsound teknolojisine dolby eklenmiş ve harika bir ses performansına sahip, hele ki iyi bir kulak içi kulaklıkla (ki ben sennheiser momentum in-air tercih ettim) ses performansı hem müzikte hem video da bence yine rakiplerinin önünde.

    Son olarak ben 2800 TL yi kamera'ya ekrana, vs ye değil. Cihazın bütün bileşenlerinin, uyumlu, sorunsuz, stabil bir şekilde, her daim aynı performansta, ahenkle çalışması, sağlamlığına verdim. ve Bu firmanın da politikası rakipleriyle sidik yarıştırmak değil, stabil ve sağlam cihaz üretmek olduğu için bence çok iyi bir iş çıkarmışlar ve parayı son kuruşuna kadar hak ediyorlar.

    Umarım M10 la da bunu devam ettirirler.




  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    Android tarafında iki marka arayüz, stabil çalışma konusunda iyi, Sony ve HTC. Şimdi dediklerine gelirsek en iyi kavramı belli otoriteler karşılaştırır editörler kullananlar vs buna göre bir iyi belirlenir sonuçta göz var nizam var. IPS ekran olarak G4 ekranı çok daha iyi. Renk üretimi olsun canlılık daha doğruya yakın renkler olsun. 2k olduğundan dolayı değil yanlış anlaşılmasın. Pil ömrü olarakta Sony telefonları M9 kadar performansı rahatlıkla verebilir misal Z3, Z3+, Z5, Z5C vs. Çok uzatmak istemiyorum telefondan memnunsan sıkıntı yok ama güle güle kullan amma velakin firmanın gittiği yol yol değil ki bunu satış rakamlarından da anlayabiliyoruz. Umarım tekrar yükselişe geçerler ama kafalarının dikine gitmeyi bırakmaları gerekiyor.

    Bu arada telefon alırken hangi öncelikle aldığın önemlidir ki buda illa ki en iyi telefona sahip olmayı gerektirmez
  • M10 yeni özellikler sızmış, 2160p 5.1" amoled ekran, önde parmakizi okuyucu olacakmış. Ön ve arka kamerada OIS (süper) arka kamera 12 Ultrapixel, lazer otofokus, Kötü haber ise önde artık stereo hoparlörler olmayacakmış, umarım telefonun tepesine ve tabanına koysalar bari de stereodan vazgeçmeseler.
  • O olmaz iste öndeki cift hoparlorlerden vazgecmemeliler. Muzik donanimi olarak daha da ileri gitmeliler. Dap player niyetine aliyoruz zaten one m serilerini. Ayrica ekran da fhd olmali 2k lar cok gereksiz kucuk ekranlar icin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 29 Ocak 2016; 23:49:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M8 den m9 a geçmeye değmezdi,Bakalım m10 çıksın ona göre düşünürüz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M8 kullaniyorum...m9 daki hatalari tekrar ederse...%100 batar ya 2500 un uzerinde bir fiyar cikarirsa zaten kimse almicak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son kursunu at bakalim htc :))) htc m10 da olmasa inan batar. A9 m9 rezaletlerinden sonra.
    M10 da kullanicilari dinlemezse m10 onlara girer :)))) m11 olur :))))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizci535 kullanıcısına yanıt
    M10 da 3000mah batarya soylentileri var bakalim...QHD ekrana 3k mah batarya ne kadar dayanacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trcix01

    M10 da 3000mah batarya soylentileri var bakalim...QHD ekrana 3k mah batarya ne kadar dayanacak

    Yolu hazir niye boyle yapiyorlar hd ekran koy 3000mah koy 12ultra piksel koy htc m7 kasasi ol sanal tusu kaldir bu kadar yav. Sana dunyayi basytan yarat demioz:))))))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mrb. Bir konuda ikilemdeyim yardımcı olurmusunuz. Şimdi nice zamandır htc alma arzusundayım mantikende Htc M10 bekliyorum. Bir tarafdan da iphone 6s plus alayım diyorum. Benim için hiz performans stabilite önemli.Acaba iphone alsam android de arayacağım özellikler olurmu. Keske androiddeki şu ozelliklerde olsa dediğim olurmu. Sizce hangisi daha mantikli ne dersiniz bi görüşlerinizi alabilirmiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizci535

    Ultra piksel 7up la gelsin almazsam serefsizim. M7 deki video foto keskinligini baska tellerde yakalayamadim.

    Aynı kafadayız hocam bende telefon alırken hangisine baktıysam m7 daha iyi çekiyor dedim.Abartmış gibi olacam ama iphone 6 bile buna dahil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen önde parmak izi okuyucu olmasın lütfen.. Ama tüm paylaşımlar olacağı yönünde.. :(
  • Parmak izi okuyucu hic olmamali. Benim akilli telefonlardan beklentim, estetik bir kasa ve cok iyi kamera ve ses kalitesi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.Soylu kullanıcısına yanıt
    Yazarken uzun uzun ayrıntıya girmiştim ama, ya iyi anlatamamışım veya bu kadar detay kafa karşıklığına sebebiyet vermiş,

    LG g4 2K ekranla çok iyi bir ekran performansı verebilir, ama o ekran performansının G4 te pil perfomansına yansıması için aynı iyi uyumu söyleyemeyiz. Zira iyi bir optimizasyon yok maalesef, ztn omasını da bekleyemeyiz zira basit mantıkta, ekran iyi performans vermesi için bataryadan yiyor ve neyi ne kadar optimize etmeye çalışsakta batarya ömrü kısa olacak.

    Sony Z2 den itibaren, akıllı telefonda batarya konusuna hassasiyet gösterip, günlük kullanımı uzun ömürlü bir cihaz yaratmaya çalışıyor, hem batarya kapasitesi hemde cihazın optimizasyonu buna endekslemişler.

    Ancak Sony'nin yaptığı durum, çok fazla kendi uygulaması olması, kendi ara yüzüyle birlikte bu uygulamalar Android yazılımla entegre olması konusunda bariz sıkıntı var ki buda cihazın optimizasyonuna dolayısıyla, stabilitisini olumsuz etkiliyor, telefon kullanırken ağırlaşıyor, uygulama çökme hatasıyla kapanıyor, yani özetle telefon stabil çalışmıyor.

    Şimdi bu 2 nokta doğrultusunda HTC nin yaptığı şey, hem batarya süresi yüksek, hem stabil, hem de sağlam bir cihaz yapmış, burada firmanın hangi gittiği yol yanlış.

    Fanboy ağızıyla konusuyor gibi anlaşılabilirim, ancak durum şu. Bu noktada HTC nin yaptığı strateji normal iken, yani sınırlarını bilen, ne ürettiğinin farkında, yapması gerektiği gibi yaparken. Bence satış rakamlarında geride kalmasının tek bir durumu var, insanların doyumsuz, aç gözlü, aşağlık kompleksli olmaları.

    Sadce Türkiye için söylemiyorum, genelde böyle. X kişide Iphone var bende de olsun, şunda 4K ekran var onu alayım, oooo bu çok ince ve hafifmiş, bu olsun yada bak xx ünlü bunu kullanıyormuş bende ondan alayım diye telefon aldıkça bu insan oğlu

    Yada bir başka deyişle tüketim çılgınlığıyla; tatminsizlikle, ve elindeki cihazı, bir alet olarak görmekten çok bir aksesuar gibi gördükçe, HTC ztn satış rakamları açısından rakiplerinin daha çoooook gerisinde kalır.

    Bu tabi tercih meselisidir, kimisi sadece elmaya para verir, kimisi telefonun ekranlarının kıvrımlı olmasına, kimiside deri kaplı arka kapağa.

    Sonra gelirler, ekranın altındaki HTC yazısına laf atar işte ztn olayda o

    O 3 tane harf batarken insanlara, elindeki cihaz en ihtiyacı olduğunda stabiliteyi kaybedip, uygulama hatasyıla çökme yada cihazın bir işlevini kullanamdığı zaman ortada kalır, yada bataryası biter elinde şarj aletiyle priz arar.

    yada o anda kaldığında '' telefonunu kullanabilirmiyim diye'' rica ettiğinde eline aldığı cihaz muhtemelen bir HTC olur.

    Benim bu sıkça karşılaştığım bir durum oldu ki sadece bu haz bile yetio bana




  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    Yazdığı çoğu şeye katılıyorum fakat katılmadığım tek şey Sony telefonlar stabil çalışmıyor kısmı. Ben yaklaşık 6 ay Z3 Compact kullandım ondan sonrada İOS daha önce hiç kullanmadığım ve merak ettiğim için 5S aldım ve şunu açık ve net olarak söylebilirim ki Z3C stabilite ve hız olarak daha iyiydi. Sony arayüzü Sense arayüzüne kıyasla daha fazla uygulama yüklü olarak gelebilir fakat yinede arayüzü gerçekten iyi çalışıyor ve ben 6 aylık süre zarfında bi sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum. Zaten Samsung, LG, Sony vs gibi markaları ele aldığımızda iki telefon markasının arayüzleri stabil ve hızlı çalışıyor. Biri HTC biri de Sony. He ben şu yada bu daha hızlı diyemem HTC çok kullanma fırsatım olmadı fakat Sense arayüzünü de eski sürümlerinden beri severim.

    HTC'nin yaptığı hata bence fiyat. Tek hatası budur benim için ve çoğu kullanıcı için. Bir kere ne olursa olsun şuanda Samsung ve LG'den marka algısı olarak gerideler. Senin ne yapıp edip kar marjını en minimum seviyeye çekip daha ucuza ama kalitesini koruyarak piyasaya telefon sürmesi lazım. Kimse herşeyin en mükemmelini koysun ve daha ucuz olsun diye beklemiyor tabi ki. Ama misal malzeme kalitesini bir tık düşürüp maliyeti düşürebilir yada ses konusunda şuan ki performansı bile çok yeterli bunun yerine birazda kameraya ağırlık verebilir. Sonuçta piyasada bir çok metal kasalı telefon var ve bu metallerin hepsi aynı kalitede değil. Tabi bu benim görüşüm herkesin farklı görüşü vardır tepe yöneticilerininde bir bildiği vardır diye düşünüyorum fakat pek öyle görünmüyor işte :) Umarım düzelirler ve daha uygun fiyata daha çok kesime hitap ederlerde bizde kullanma fırsatı buluruz




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.