Şimdi Ara

HTC One, ülkemizde peşin fiyatına 1999 TL'den satışa sunulacak (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
4.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ederi var ama ülke şartlarına göre elbette pahalı

    inşallah samsung agresif bir fiyat politikası izler geçen sene gibi

  • Arkadasim ulkeye giren her telefon, kisacasi disaridan dolar/euro ile aldigimiz her urun ulkenin cari aciginin artmasina neden oluyor. Amerikaya maliyeti 0.4dolar olan 100dolari, degerli katip onunla alisveris yapiyoruz. Hazinemizde 1milyar dolar var diyelim. disaridan her alinan urunun parasi buradan cikiyor. TL dunyada gecmiyor ne yapalim. Bu nedenle ulkemiz kasada dolar eksilince temin etmek zorunda kaliyor ve bunu amerikaya TL vererek yapamiyoruz. Bu nedenle her urunde cari acik artiyor. Bunu da vergiler ile kapatmaya calisiyorlar. Bence dogrusu bu. Benzin icin de boyle elektronik esyalar icin de. Bir dusunun. Olaylara biraz obur taraftan bakmaya calisin. Zamaninda uluslararasi icaretler altin ile yapilirdi. Ama oynanan oyunlardan sonra durum bu oldu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhmtlf

    quote:

    Orijinalden alıntı: frkn3d

    Bir daha asla HTC almam, EVO ya olan desteğini gördük, bir yıl sonra sizi tanımaz hale geliyor...

    Onu hatırlatmasaydın iyiydi

    Bu HTC gerçeği, sizi kendilerine bağımlı yapmaya çalışıyorlar, şimdi bir düşünün HTC one daki tüm yazılımsal özellikler evo da olsa ben evo dan bıkmış hale gelirmiydim? Burada yazılım desteğini en uzun süre sürdüren bir kaç firma var, birçoğu da yazılım ile oynadığı için yavaş çalışıyor. Geriye iki telefon kalıyor nexus ve iphone, iphone da birkaç özelliği kısıyor ama genede uzun süre yazılım veriyor.




  • Bir de htc deneyip telefon sektörüne nokta koyucam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakıyorumda cihazın eleştirecek bir tarafını bulamayan insanlar fiyat üzerinden saldırmaya başlamış.

  • Fiyatlar butun cep telefonlari icin pahali ne yazikki.Bu ONE a ozel bir durum degil.Olmasi gereken bence s4 1800tl , one 1600tl , Z ise 1400TL olmaliydi.ip5 ise 1500TL civari oda stabilite ve yazilimdan dolayi.Ama one 2000 olacaksa bu kotu bir durum cunku s4 de buna bakip 2200 civarinda fiyatla cikabilir piyasaya.Tabi bunda ip5 gibi kotu bir telin 2000tl ye peynir ekmek gibi satiliyor olmasininda etkisi buyuk.Nihayetinde s4 ve ONE , ip5 i katliyor neden pahali yapmayalim diye dusunuyorlar.Eger s4 2000 den cikarsa , ONE fiyatini 1800 lere , Z ise 1600 civarina dusureceklerdir.
  • 1999 tl sınır oldu artik s4 de bu fiyata gelecektir . s3 de bu fiyattan girmisti sanirim
    note 2250 ile gelmisti iphone harici hatirladigim en uc fiyat note 2 de girisi 1899 tl ye cekmisti
  • bunu alıcağıma bi oyuncu laptobu alırım bakarım keyfıme
  • Iphone belki alınabilir o fiyattan ama android cihazlar alınmaz, nedeni ise şu, 2000'e aldığınız cihaz 2 ay sonra 1650 ondan da 1 aya 1550-1500 civarlarına gelecek.
    Iphone 5 ise 16gb'ı bile hala 2000 civarında seyrediyor kaç ay geçmesine rağmen. İşte bu yüzden android cihazlar acele edip alınmaz, 3-4 ayda baya fiyat kırarak
    başta satın alanları malesef keriz yerine koyuyorlar. Iphone5 ile başabaş fiyattan çıktı ama 3-4 aya iphone 4s'den ucuz olur.
  • Lan iyice ...kunu cikardilar.



    Iphone 2000 TL ye demir atti

    S3 milyonlar satti fiyatlar dustu anladik.

    Ne yani HTC ONE in PREMIUM HAVASI bu parayi hakediyor mu ki gider ya iphone ya da s4 alirim.

  • Gerçekten ilginç tipler var
  • bugun avea da şans eseri htc çalışanı birisiyle karşılaşdım ve elinde htc one vardı, bolca inceleme fırsatım oldu, yeni arayüzü çok iyi olmuş bi defa bütün sosyal ağları tek ekranda görebiliyorsunuz, sesi mükemmel beats kalitesini hissediyorsunuz, benim iphone 5'e takla atdırır ve son olarak kasasını çok begendim alümünyum kasa işini apple dan sonra ilk kez bir markada gördüm ve çok şık, gerçekten samsung lar yanında çok sönük kalıyor, sonuç bu telefon alınır
  • üstüne biraz daha koyar tüplü şahin alırım cepte de 3310 yeterde artar bile
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dnzakr

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gurk?n

    Turkiyeden telefon mu alinir allah icin ya???? yok mu akrabaniz tanidiginiz flan? iPhone 5S ciktiginda yurt disi akar, aldim mi 32 gb alirim TRde fiyati 2600 TL civari olur amerikada sabittir 1400 TL bizimkiler kazanacagina onlarin tabiriyle gavurlar kazansin daha iyi haydi bakalim hodri meydani , vergi mi demistiniz?


    Adamların vergiyi fazla yapmalarının sebebi çok fazla para gidiyor dışarıya bu telefonlar ve diğer teknoloji ürünleri yüzünden,pahalı olursa en azından az satılır diye böyle yapıyorlar.Fiyatlar düşük olsa,her heves eden böyle bir telefon alsa ülkenin bütçesi ne hale gelir hiç düşündün mü?İnşallah en yakın zamanda Türk markalarını birşeyler üretirken görürüz.Yeter sömürüldüğümüz.

    tabi dünyada bitek üretmeyen biziz ya romanyası polonyası,çek cumhuriyeti,bulgaristanı,gürcistanı ve daha onlarcası bunların hepsi dünya lideri üretim markalarına sahip o yuzden orada elektronik ucuz bizim herşeyde dünyanın en pahalısı olmamızın tek sebebi dünyada bütün ülkeler bişey üretiyor bizim bir markamız yok ondan vergilerle veya açgözlülükle hiçbir alakası yok...bırakın bu masalları bizimkilerin tek derdi bizi yolmak kendinizi kandırmayın...

    ayrıca bizim aç gözlü pisliklere gidecegine gavura gitmesi 10 kat daha iyidir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 24 Mart 2013; 0:44:16 >




  • İnsaallah one+ (one plus) modeli cıkarmazlarda piyasası dusmez.

  • s2'im den hala memnunum ama bu one mükemmel olmuş

  • anlamadığım olay şu mesajlardaki + - lere baktım htc one fiyatını herkes gömmüş s4 alırım o fiyata diyen var, s4 sadece donanım 200 dolara donanımı satın alıp aynı fiyata pazarlayıp satıyorlar htc hem o donanımı koymuş hem dünyada tek alüminyum kasayı akıl edip yapmış en iyi hoparlörleri en düzgün şekilde sığdırmış özel blinkfeed vs. yapmış kameraya yenilik getirmiş tasarım desen hem farklı hem harika adamlar bu sefer ciddi emek vermiş herşeye rağmen iphone u 3milyara alanlar samsungun saçma telefonlarına 2 milyar verenler buna gelince fakirleşiyor anlamıyorum ne kadara bekliyordunuz ? diğerlerinden daha mı pahalı ? daha mı kötü ? bu yoruma da -50 verin kendinizi tatmin edin
    satış yapıyorsanız sermayenin 10da 9unu reklama harcayacaksınız zaten ürünün ne olduğunun önemi yok reklam varsa satış var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 24 Mart 2013; 6:46:56 >




  • Üzülüyorum ben bu htc'ye

    geçemedi gitti 2000 barajını:)

  • Vergi yuzunden bu kadar yuksek

  • Ben one x'i ilk çıktığında tim'den 2.136tlye almıştım :D

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.