Şimdi Ara

HTC, Snapdragon 855 işlemciye ve 5G desteğine sahip bir amiral gemisi ile geri dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, U12 Plus'ın ve önceki amiral gemilerinin beklenen sükseyi elde edememesi ve şirketin gün geçtikçe kan kaybetmesi sebebiyle zor günler yaşıyor. Ancak iddialara göre HTC, Qualcomm'un üst düzey yeni mobil işlemcisi Snapdragon 855’e ve 5G desteğine sahip, oldukça iddialı amiral gemisi cihazı için çalışmalara başladı. Eğer HTC için her şey yolunda giderse cihazın adından oldukça fazla söz ettirmesi bekleniyor. 2019 yılında tanıtılacak ve alıcıyla buluşacak cihazın şu an için ismi, tasarımı ve teknik özellikleri hakkında ortaya çıkmış çok fazla bilgi yok.
     
     
    Ancak yabancı teknoloji platformlarının tahminlerine dayanarak konuşacak olursak, HTC’nin yemi amiral gemisi, çok büyük ihtimalle önceki modellerinden daha uzun, QHD+ çözünürlüklü bir ekranla gelecek. Gorilla Glass 6 ile güçlendirilmiş bir Super LCD 7 bir dokunmatik ekran göreceğimizden emin olabilirsiniz. Ayrıca cihaz, çok büyük ihtimalle 6GB ve 8GB'lık olmak üzere iki farklı RAM seçeneğiyle karşımıza çıkacak.
    Cihazın ön tarafta 2, arka tarafta 2 olmak üzere toplam 4 tane kamera ile gelmesi bekleniyor. Son olarak, HTC’nin yeni amiral gemisi çok büyük ihtimalle kablosuz şarj desteğiyle gelecek. Ayrıca cihazın, hızlı şarjı da destekleyecek güçlü bir bataryaya sahip olmasını bekleniyor.
     
    Cihazın tanıtımının ne zaman gerçekleştirileceği konusunda şu an için net bilgilere sahip değiliz. Ancak yapılan tahminler bize 2019 yılının Haziran ayını işaret ediyor.







  • seneye 5Gli telefonlar gelecekse bu sene telefon almak mantıklı değil

  • Fiyat yine apple'dan yüksek olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunlar hala anlamıyor heralde sorun donanım yada tasarım değil artık HTC'nin ihtişamlı bir marka algısı yok şu durumdaykende kimse bir iphone parası vermek istemiyor. Bunlar çinlilerin fiyat ayarında bir telefon üretmeleri lazım ki şu batma söylentilerinden kurtulsunlar.

  • yeni altyapinin kurulmasi oyle kolay is degil. lisans ihalesi bile senelerce suruyor. nitekim 4g sebekesi gelmeden cok once 4g li lte destekli telefonlar kullanima girmisti. bu sene alinacak telefonlar eskimeden 5g altyapisinin gelecegine ihtimal vermiyorum. heleki 4g ye yapilan yatirimlar daha masrafini cikarmamisken. ama geldiginde cok buyuk fark yaratacak. eski sistemden 100kat daha hizli olacagi soyleniyor. ama baz istasyonlarinin menzili daha kisa olacagindan altyapi yatirimida cok daha maliyetli olacak.
  • HTC ve en üst düzey işlemci ha. Hem de daha ilk çıkacak olan ha.
    Peeeh. Külahıma anlatsın.

    HTC gider, telefonun yanlarına sıkma özelliği ekler, amiral gemisi özelliklerinde telefon yapar. Sonra da gider ona Snapdragon 660 takıp Amiral Gemisi fiyatına satmak ister.

    Snapdragon 450 li telefon yapar. Orta üst seviye diye pahalı fiyattan satmaya kalkar. Sonra da zarar ettik der. HTC budur.

    HTC bu kafayı değiştirmediği sürece HTC den bir cacık ollll-maaaaaazzzz....
  • reklam zayif saga solada para yedirmiyor sonuc bu turkiye agi degil her yerde zayifladilar u11 kullaniyorum suan memnunum ama kendilerine ceki duzen vermeleri gerekiyor telefondan memnunuz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC nasıl hala ayakta durabiliyor 1 senedir şaşkınım. neredeyse hiç görmiyorum kullanan ve dünyada da bizdeki gibiymiş satışları.

  • Fiyatları düşürse htc çok satış yapar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc şu u12+ modelini buraya getirip 2500tl ye satsın Türkiye de o zaman yılı karla kapatır.Kimse 5000tl vermez htc ye marka algısı casper den bile kötü durumda

  • Seneye 5 g geliyor demek. Htc içinse ucuz olmadıktan sonra anlamı yok iflasa yakın bunlar

  • Fiyat en önemli etken, Sony ve HTC kendi kendine zarar veriyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rakiplerin 800 dolara satıyorsa 650 dolara sat, karından kıs, biraz pazar payı elde et önce, tekrar tanın, telefonların insanların elinde görülsün, htc markası hatırlansın. ondan sonra pahalı fiyat çekersin

  • Şu özellikler de ki telefonu Türkiye'de 3.000-4.000TL satarsa o zaman geri döndü derim.

  • İyide çoğu amiral gemisi telefon bu donanımla çıkacak zaten 2019'da. Hatta arkada 3 kamerası olanların sayısı artabilir bile. Bunun yanında ekrandan parmak izi okutma ve 3d yüz tanıma da olacaktır. Yani kısacası geri dönecek diyip yazdığınız donanım her amiral gemisinde olacak.

    Bundan öncede hep iyi donanımla çıktılar zaten bu firmanın geri dönmesi çok zor dönmesinde zaten. Goodbye HTC.



    Not: Bu mesajı HTC 10'dan yazıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AqRaMa

    HTC nasıl hala ayakta durabiliyor 1 senedir şaşkınım. neredeyse hiç görmiyorum kullanan ve dünyada da bizdeki gibiymiş satışları.

    HTC kolay kolay batmayacak firma sebebi tamamen patentlerden elde ettiği gelirler htc gerçekten güzel cihaz yapıyor ama gerek reklam gerek servis ağı yetersiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc ne yaa ya birak Allah askina kopyaliya gidiyo resmen , ben bu firmanin çökduyunu biliyordum,hayla çokmemis yakinda çöker insallah,kullanmam asla kullandirmam

  • Yahu amoled veya oled ekran kullanmak o kadar mi zor. Isterse super lcd 143 koysun cogu kullanici icin tercih disi olur.

  • Kim öle kim kala...

  • Şu HTC ye laf edenleri anlamıyorum 7 sene HTC kullandım HTC one m7 5 sene taş gibi çalıştı artık batarya öldügu için kenara attım ve oneplus aldım . M7 alırken iPhone dediler benden önce 2 telefon değiştirdiler . Şimdide oneplus için iPhone al dediler bakalım telefon değiştirmelerini bekliyorum .



    Fiyatı pahalı ise pahalı kardeşim bunu 1 sene kullanmayacak ki alacak adam ha reklami olsun diyorsan ayrı fakat herkes HTC alırsa ben artık almam orası ayrı .



    HTC dizaynın orijinal olduğunu hatta diğer markaların HTC den arakladigini düşünüyorum bir kaç konu öncü ARGE faaliyetleri de oldu . Olay şu Taylandlı Çinli Koreli sağlam yapamaz abd li yapar . Bu anlayışla kapitalist tüketime de boyun egiyorsunuz haberiniz olsun



    Aklıma şu takıldı ama HTC piyasadan çekildi , tekrar Türkiye'ye mi girecek yoksa ithal ürün olarak mi satışa çıkacak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.