Şimdi Ara

HTC U12'nin özellikleri, çıkış tarihi ve fiyatı sızdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
3
Favori
4.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • htc nin hala bu sektörde olmasi bile mucizedir...olmuyor işte htc, telefon yapmak senin işin degil...

  • Fotoğraftaki bilgiler daha doğru, ilave olarak dual selfie kamera olabilir.





    HTC U12'nin özellikleri, çıkış tarihi ve fiyatı sızdırıldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pahalı diyenleri anlamıyorum. Samsung yapınca kimsenin gıkı çıkmıyor ki HTC'den kalite olarak daha geride bir yapıda. Özellikle de son iki modelde kalite anlamında çok şeyler yaptılar. 10 S7'den, U11 S8'den çok daha güzel oldu. Kamerada daha iyi seviyeye geldiler müzikte de zaten hep öndeydiler. Ama bir türlü hakettiği yeri bulamadı. U12 ile ekran kasa oranı da iyileşiyor tam istenilen kıvama gelecek. Çoğu tüketici için kaybettiği yer tasarımıydı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3980 ne yav bu nasıl pazarlama stratejisi millet yüksek göstermeye çalışır bunlar düşük göstermeye çalışıyor, 20 daha koyamadın mı üstüne
  • Bence bu modeli ya hep ya hiç olmuş. Adamlar ne varsa doldurmuş.

  • Hiç amiral gemisi HTC kullandınız mı? Kullandıysanız gerçekten ispatlayın. Htc sahibi olup kullandığınızı hiç ama hiç sanmıyorum çünkü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung a 950 1000 dolar verebilen adamlar bu telefonu (eğer bu özellikler ile çıkarsa) gözü kapalı alsınlar derim. HTC M8 i elinize alın ve kullanın bir kez. Halen daha gayet yeterli. Arayüzü gerçekten çok uyumlu çalışıyor. Kalitesi çok ayrı zaten. Malzeme kalitesine bayılıyorum ben. Biraz odun telefon yapıyordu yakın zamana kadar ondan da vazgeçiyir oluşu harika. U11 hem kamera hem ses hem malzeme kalitesi ve donanım olarak harika gelmişti. U12 den umudum vardı. Sanıyorum öyle de olacak. 5000 Samsung a 6000 iPhone x e vereceğime şu telefona 4500 lira verir keyfini sürerim. Ses özellikleri bile yetiyor insana. Özellikle müziği seven insanlara.

  • Bizler kaliteden anlıyor olsaydık HTC Türkiye'de en çok satan telefon olurdu.
    HTC kullanan arayüzünden dolayı bir daha başka telefon kullanmak istemez.
    Birde bir arkadaş HTC ye telefon yapmak senin işin değil demiş :)
    Çok komik cahilce bir yorum.
    HTC sektörde ilk dokunmatik telefon yapan firmaların başında geliyor ve tek işleri telefon yapmak.

  • Kalın çerçeveleri kaldırmalarına şaşırdım. Ama fiyat konusunda şaşırtmadı yine pahalı. Htc nin bu gidişle bi geleceği olmayacak.

  • Ekran koruyucu film almadan kullandığım 5 nci htc telefonum şimdiye kadar hiç çizik olmadı.

    Servise hiç ihtiyacım olmadı arıza yapmıyor. U11 kullanıyorum inanılmaz hızlı. Şahane fotoğraf kalitesine sahip. Boom sound özelligi ile müzik dinlemek büyük keyif. İflas edecekmiş. O güne kadar almaya devam ederim.

  • HTC One M9 ben de aşırı ısınan snapdragon 810 yüzünden kısmen bir sorun olmuştu. Bataryası sorun çıkarana kadar yine de ısınma sorunu dışında keyifle kullanmıştım. Yeni telefon alırken yine de HTC almak istemiş ancak bulamayınca da iphone x ile note 8 arasında kararsız kalıp android olduğu icin Samsung Note 8 almıştım. Note 8 kullanınca HTC'nin en iyi telefonu ürettiğini kavramam da çok kolay oldu. Note 8 ile sokakta, trafikte telefon görüşmesi bile yapamıyordum. Dış ortam gürültüsü karşı tarafın sesini yok ediyordu. Oysa üç yıl kullandığım M9'da hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. Üstelik HTC One M9'u uzun süre Atatürk Havalimanın uçak kalkış güzergahında kullanıyordum. HTC'de keyif vardı hem telefon ses kalitesi hem de müzik, film ses kalitesi muhteşemdi. Yeni aldığım Note 8 kamerası dışında her yönüyle berbat bir telefon çıkmıştı. Müzik dinleyemez oldum ses berbat sanki bir tenekenin içinde boğulmuş mono kalitede. Film izlesem de sonuç yine aynı Samsung ses kalitesi yönünden HTC'nin çok gerisinde kalmıştı... Kısaca Samsung bir büyük hayal kırıklığı, fanatik kullanıcı değilseniz Samsung'a vereceğiniz paraya yazık. HTC U12 çıkınca yeniden HTC'ye dönüş yapacağım.





  • Eyyy HTC! Sen kimsin de 880 $'a telefon satmaya kalkıyorsun? Haddini bil Haddini.

  • asus zenfone 5z nin başına note 7 gibi sorunlar gelmediği sürece yada üretim sıkıntısı olmadığı sürece htc nin lg nin sony nin 700-800 dolarlara andorid telefon satması çok zor aga.

    samsung ve apple biraz marka fetişizmi ile malı götürüyor yüksek fiyatlarda.

    asus zenfone 5z ile birlikte 500 dolar üstü amiral gemi telefon satmak 2018 de oldukça zor olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Htc kullanıp kalitesini deneyimleyen kimseyi bir daha başka bir telefon memnun edemez.
    Ancak kullanıcıların %95 i neredeyse hiçbir özelliğinden anlamayıp sadece selfie çekmek için kullandıklarından 5 bin liraya samsung ve iphone almaya devam ederler. HTC'ye de pahalı derler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Kaliteli ürün yapmayıp da ciddi reklamlar ile kalitesiz ürünleri Samsung gibi yüksek fiyata satabiliyorsun. Ama reklam yapmadın mı ne kadar kaliteli ürün yaparsan yap yüksek fiyattan satamiyorsun.



    O yüzden ya fiyatı dusureceksin ya da tanıtımını iyi yapacaksın. Htc ne reklam yapıyor ne de uygun fiyat veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc den M7 gibi bir telefon bekliyorum. Tasarım efsaneydi :)

  • Valla bu defa olmuş Hatice şu telefona laf edersem çarpılırim. Ayrıca s9 sunmadığı 5g desteği sunmasıda avantaj. Ama 5 bin TL nin altında çıkacağını sanmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canavar olmuş cihaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla gözüm karardı zaten eğer şu telefon Türkiye'de çıkarsa piyasaya ki çıkacaktır 5 bin tl de olsa alacağım şuan 5 bini hak edecek Bir cihaz varsa oda bu olmuş ağa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S9 alma arefesundeyken resmen vazgeçtim bunu bekleyecem ama ne Zaman çıkar birde bu var yoksa HTC sanki ya hep ya hiç demiş harika cihaz yapmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.