Şimdi Ara

HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.680
Cevap
62
Favori
332.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart1978

    Bu nasil bir yaklasimdir usluptur? Sanane de ne oluyor ? OHA !


    Ovdugum seyleri emin ol eksi yanlarini da ifade etmekteyim zaten hepsi kaynaklidir.


    S-Pen i Note9 daki gibi ( ozellikler telefona gomulu olmasi vs.. ) var midir baska amiral cihazli markalarca ? Birak Turkiye yi dunyada yok !

    Android One li Asya Afrika pazarli Hellio islemcili orta seviye ama Samsung Note 5 kasali ve kalemli cihazi da Note9 Anakonusunda birden fazla reklamvari bilgilerini kaynaklariyla da paylasmistim. Anlarsin artik bu nedemek oluyor ozellikle hakkimda ...


    Herkesin kriterleri oncelikleri beklentileri farklidir. Herkesin onceliklerine hitap eden bir cihaz emin ol cok cok pahali olacaktir ve firmalar bilerek te sunmuyor bazi detaylari ki bir sonraki modeline seneye birseyler kalsin :) . Esasli yenilikler genelde 2-3 yilda bir olmaktadir. Apple Microsoft gibi oncu yenilikci firmalarin urunleri de ilham ( araklama ;) ) kaynagi olmasi vesilesiyle birden seneye siradisi beklenmedik kasa ve ozellik yenilikleri de gormekteyiz ...

    Tipki Iphone X ile gorduklerimiz :) Centik ve 3D yuz taniyan sensorler . Bir de Apple daki Iphone ve Ipad lerde kullanilan ortam renk tonuna gore ekranin renk tonunu otomatik ayarlanmasi TrueTone teknolojisi de Huawei in kullanmasi P20 Pro da da gormustum hayran kalmistim ve P20 Pro konusunda da arti begendigim ozellikler arasindan da bahsetmistim gecen yilki ilgili konuda cevaplarim durmaktadir ;) :) .



    Sen herhalde elalem ne der derdindesin yani rezil olmak baskalari ne der vs kaygisi icinde de degilimdir.

    Emin ol varligim bireysel/sahsi derdi olan kendi kendisine husnu kuruntu misali bana takanlari da gormekteyim lakin gercekleri ortemiyor :/


    Mate 20 Pro daki kamera kandirmacasi basit bir hile olan uzun pozlama ile elde ettigi gercegini de unutmamak gerek. Bunu Turkiye deki bir kullanici gorselleri ile paylasinca sanirim yabanci sitelerdeki tonlarca paylasimlardan daha dramatik bir etki yapmis olacaktir ... Enteresan .


    Forumun arenasi misali uye olmayanlarda okuyorlardir.


    Biraz da gulelim :
    Duz mantikla analoji yaparsak senin de bu uslubuna karsi sen de para mi aliyorsun ?

    Sarkastik yaklasimimda niyetin temeli tuketici bilincidir. Anlayana ve gulebilene :)
    Üslup mu haha. Ben bir çok markayı kullanır eleştiririm senin gibi sürekli baltalamam konuları eleştirimi yapar geçerim amacını hala çözemedim. Yere göğe sığdıramadığın note 9 'uda kullandım merak etme.

    Senin gibi sadece mate20 proyu kötülemiyorum her konuda avantajınıda dezavantajınıda anlatıyorum fanlığı bırak. Yahu bu samsungcular hep mi böyle olur :D

    Böyle destan destan yazıyorsun ama hiç biri de bir anlam ifade etmiyor. Bloğunu tekrar koyayım bari yazdıkca yazacaksın :D




  • Ben de bircok markayi kullanmaktayim sonucta teknolojik merakim da var :)

    Ama gorulen oki sahip olmak kullanmak ile analiz etmek irdelemek sindirmek vs farkliligi var aramizda :)


    Arti yanlarini da hep vurgulamisimdir merak etme hem olay sadece MAte 20 Pro degil ozellikle epey yogun aktif oldugum 2018 deki P20 Pro cihazi icin de artilarina sahsen vurgulamis biriyimdir .


    Zaten surekli arti yonlerini kuru kuru ifade etmek son kullanici olsan da kisiyi reklam tabelasinin sanal alemdeki haline donusturur :)


    Gercek olgus baska alginis bambaska.

    Haklisin gerceklikten oturu degil de algilanistan otur ... Niye algilanis sebebi : Cihazi objektif ele alabilecek birileri pek yok veya varsa da pek esasli ele alamiyor yada kismen vs sessiz kalmakta. Ben de baslarda epeyce sessiz kaldim usulen baskalari ilk bahsetsin diye sorunlari ayyuka ciktigi donemlerde . Ilk olmanin kibiri boburlenmesi filan degil de facto misali baskalari da pek yanasmadi uzunca sure ben de bahsettim turlu turlu kaynaklardan ve guncel gelismelerce ve farkli detaylari ile de .


    Boyle bir ortamda tarafimdan kaynakli bir algilanis durumu sozkonusu . Sonucta kaynakli paylasiyorum.

    Ifadem ortayadir : Kufur edenlere karsi da herhalde sessizligimi sogukkanliligimi baskalarinca suistimal edilene kadar ..


    Kamerasi uzerine esasli irdeleyen tabiri caise bir babayigit ne yerli ne yabanci pek bulamadim. Elestirenler var ama olaylari parca parca odakli ele aliyorlar.


    Bir tuketici olarak bu parcalari birlestirmek "de facto" misali Turkiye de DH de herhalde bana kalmis.


    Olay bu ...




  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Konuyu karsilikli polemikler ile kirletmeye hakkimiz olmadigini dusunuyorum. Telefon hakkinda bilgi paylasimi yapmak icin buradayiz. Bunu yaparkende objektif olmak ve paylasimda bulunanlara saygiyi elden birakmamak gerekir.

    Daha once yaptigim degerlendirmeyi okudugunuzu biliyorum. O sebeple marka/model fani olmadigimin farkindasiniz. Elimden geldigince objektif paylasimlarda bulunuyorum. Kullanmaktaktan hoslanmadigimi belirttigim Iphon`u bile kimi yonlerden tavsiye ediyorum.

    Paylastigim resimlerin teknik analizine girmedim sizin gibi. cunku gerek yok. Hepimiz Mate 20 pro da yazilimsal olarak kameranin desteklendigini, donanimsal olarak harikalar yaratmadigini biliyoruz. Ve hatta Leica nin sadece adini kullandigini bunun haricinde teknolojik olarak Leica dan ustun bir destek almadigini da biliyoruz.

    Farkli manuel ayarlamalar yaparak belki her cihazda daha iyi sonuclar alinabilir. Ancak bunu yapacak olsak prof. fotograf makinasi kullaniriz ki ben oyle yapiyorum. Her zaman tasimak zor oldugundan cebimde aninda auto ayarlarda bana bu sonucu veren cihaz olsun istiyorum hepsi bu.

    MAte 20 pro sayfasindaki tum yorumlarinizi okudum. Uzun olsalar bile:) Ve gercekten tuketici bilincinin artitilmasi ile ilgili tum soylediklerinize katiliyor ve destekliyorum. Markalarin ulkemize ve ulkemiz tuketicilerine bakis acilari hakkkinda yaptiginiz tum serzenislerede yurt disinda yasayan biri olarak katiliyorum.

    Bu zamana kadar MAte 20pro ile ilgili tum eksi yanlari bence yeterince dile getirdiniz. Yabanci forumlari takip etme imkani olmayan arkadaslarda bundan fayda gorduler eminim. Ancak bundan sonrasinda cihazla ilgili yapici paylasimlar yapmanizi beklemekteyim. Alanlar zaten eksi yonlerini bilerek aldi. Baslarina gelebilecek sorunlari goze alarak aldi. Ayni seyleri tekrar tekrar yazmanin faydasi ve anlami yok.

    Mate 20pro alanlara hayirli olsun guzel gunlerde kullansinlar.. Almayi dusunenler,soru isareti olanlar cihaz sahiplerinin yaptigi yorumlardan fikir edinebilirler.




  • DrB77 D kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk lg panel idi servise gönderdim 5 günde değişim oldu yeni cihaz geldi. Gelen cihaz boeli olmasına rağmen beyaz zeminde kırmızılıklar gördüm bu yüzden 2. Defa servise göndereceğim işimin yoğunluğumdan daha gönderemedim. (bu cihazı da 5 gün kullanabildim daha, 21 günde 16 gün elimde kaldı toplamda)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar. Cihazı yeni aldım. Aklıma takılan birkaç soru var.

    1. Uygulamaya bildirim geldiğinde bu bildirimi özelleştirme mümkün mü? Mesela nokta değil de bildirim sayısına göre rakam yazabilir mi?

    2. Klavye olarak Swift mi kullanıyorsunuz. Alternatif olarak kullandığınız klavye var mı?

    3.Gereksiz gördüğünüz ve pili harcayan uygulamalar var mı?

    4. Ekran ayarını 2k veya fullhd yapmak pil süresi açısından çok farkediyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dualslayer kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayım. Beyaz zeminde kırmızılık bende de var ayrıca elran kapalıyken bildirim alamama sorunu da var değişimden gelen boe ekranlı cihazda. Ne yapacağımı şaşırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DrB77

    Aynı durumdayım. Beyaz zeminde kırmızılık bende de var ayrıca elran kapalıyken bildirim alamama sorunu da var değişimden gelen boe ekranlı cihazda. Ne yapacağımı şaşırdım.
    Bildirim dediğiniz mesala hangi bildirimler WhatsApp mı yada tüm bildirimler mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp, gmail vs. Hiç birinden gelmiyor. Ancak ekranı açıp uygulamaya girince geliyor. Telefona hard reset de attım, düzelmedi. Ne yaptıysam cihaz uykuya geçince wifi beya mobil verinin açık kalmasını sağlayamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrB77 -- 15 Ocak 2019; 22:33:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • p20 pro kullanıp1 hafta mate20x tecrübe edip sonra note9 ile yola devam eden ben için note 9 dan bu cihaza geçmeye değermi-hala sorunsalları evam ediyormu panellerde-almanyadaki boe ve lg ğaneller hala sorunluymuş arkadaşlarım dönem dönem değişim yaptırmaya devam ediyorlarmışta.
  • Note 9 da kullanmış birisi olarak söylüyorum yüz tanıma ve parmak izi dışında geçmeye değmez. Fotoğraf bir tık daha iyi olabilir ama cihazın genel anlamda stabilitesi bote 9 gibi değil. Ben hala doğru dürüst kullanamadım. Yeşil ekran, bildirim sorunu deeken alalı neredeyse 1 ay oldu. Daha doğru dürüst hattımı takıp kullanamadım. Dwğişimden gelen BOE ekranlı da da kırmızı ekran sorunu(!) ve bildirim alamama, bağlantı sıkıntısı ile uğraşıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun pozlamayi bir huawei akil etmis diger firmalar aptal hic biri akil edememis. Uber zeka iste buna denir :):)



    Google pixel de aynisini yapmaya basladi gene ayni kalitede cekemiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmusty355 kullanıcısına yanıt
    Google Huawei giib basit uzun pozlama yapmiyor Google muhendislerine ve Qualcomm a hakaret gibi oluyor :(

    Simdi bakalim Google Pixel cihazlarinda en azindan Huawei gibi 4 saniye uuuuzuuuun pozlamasi surmuyor iste kanitlar :

    http://metapicz.com/#landing?imgsrc=https%3A%2F%2Fcdn.vox-cdn.com%2Fuploads%2Fchorus_asset%2Ffile%2F13330995%2FIMG_20181025_105921.jpg

    Google Pixel de Night Sight ile cekilen yukardaki gorselin EXIF bilgilerine herkes gorebilsin diye Pixel telefonla cekilmis gorselin direk indirme linkini kaynagini ve EXIF bilgilerini detaylandiran bilgileri paylasiyorum : Yani Exposure ( pozlama ) : 0.3 saniye Huawei gibi 4 saniye degil ...


    Anladin mi aydinlandin mi ?

    Kaynagi :
    https://www.theverge.com/2018/10/25/18021944/google-night-sight-pixel-3-camera-samples




    Huawei sanki donanimsal bir kerametmis gibi lanse edilmesi ve editorlere ozenle tembihlenmis empoze edilmesini yapan da SADECE HUAWEI dir.


    Google bu ozelligi daha basarili yapmaktadir ve keramet oyle sadece uzun pozlama ile degildir .


    Google bu isi en basta kartlarini kozlarini acik yapmistir . Hatta bazi ozellikler Pixel 2 serisine sonradan gelen guncellemelerle aktiflenmistir suan Pixel 2 XL cihazimda kullanmaktayim.


    Unutulmamalidir ki burada keramet birazda Googl in basarili entegre ayrik adanmis Pixel Visual Core ( Intel uretimi ) yapay zekasi ve Computational Photography duzeni ile elde etmektedir.

    Merak edenler bakabilir :
    https://research.googleblog.com/search/label/Computational%20Photography


    Night Sight olayi uzun pozlama demek harbi hakarettir. Arka planda ozellestrilmis donanim ve yazilim vardir.

    Verdigim Googleblog adresinde Google hem sabit fotograf hem de hareketli gorselleri yani videolarda kullandiig donanimi nasil verimli basarili etkin kullandigina dair aciklamalar vardir ...


    Bu durum oyledir ki bircok markadaki modeldeki cihaz sahipleri ve gonulluler sayesinde Google Camera yi port etmek icin modlamaktalar yillardir da bu boyle ...

    Yani kimse Huawei in kamera uygulamasini port etmiyor !

    Google inkini yapiyorlar cunku denk donanimlara da biraz bagli elbette kamera sensoru ve harici NPU de belirleyicidir.

    Snapdragon ozellikle paket olarak gelen bilesenleri daha verimli kullanan bildigim kadariyla Google ve Snapdragon cihaz sahipleri de modlayarak ve bazi ayarlari yaparak veya yapmayarak mod lu Google Camera surumlerini denemektedirler.


    Hatta Exynos lu Samsung cihazlarinda da kismen de olsa basarili sonuclari vardir !

    Iste ibretlik bahsettigim diger devasa kaynak bir cati altinda toplanmis guncel olan gelismeler ve detaylari ile yine kendi ilgili kaynaklari ile paylasilmaktadir :
    https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/


    Huawei kullanicilari custom modlu Google Camera icin pek sanslarida yok gibi hatta SIFIR :/ .


    Bu cevabim kisacasi tabiri caize saglam bir cevaptir. Bundan sonra verecegin cevap olsa olsa polemik yapmaktan ibaret akli sira dolayli benden bahsetmelerden oteye gidemeyecektir.


    Kisacasi ayni kalitede cekemiyor ifaden de neye dayaniyor ? Yok. SAdece kuru laf camur atmak. Yani yanlis bilgi veriyorsun.

    Beni de Google Pixel savunucusu gibi bir hale soktun ya ... Ne diyeyim ...

    Huawei in tek artisi sabit bir sekilde tripod gibi zoom lu cekimlerde detayi bariz ustundur. Ki bunu hep dile getirmisimdir onun disinda kayda deger bir ustunlugu de yoktur ...


    Basta aptal akil edememis diyorsun da Huawei adam gibi artisi kadar eksi taraflarini irdeleyecek pek bir editor goremiyorum ozellikle Turkiye de . Turkiye de editorler gecim kaynaklarindna biri de klasik reklam geliri disinda kurumsal firmalardan cihaz temini ucretsiz davetiyeler konaklama vs. ile el mahkum durumda olmalari :( ... Yani istediklerio kadar objektifiz filan denilsin yaptiklari Huawei gibi firmalarin reklamlarini ifadelerini incelemelerinde vs araya serpistirmektir.


    Kisacasi Google in Night Sight olayini sakin karistirma. Night Sight aslinda gunduz cekimlerde de daha da basarili sonuclar vermektedir yani mesele sadece los hafif karanlik veya gece veya dusuk isik performansi hallerinde kullanilmiyor ;)


    Bu konuda inanmazsan bana su kaynaga bakarsin :
    https://www.theverge.com/2018/11/26/18112276/google-pixel-night-sight-day-sample-photos



    Goruldugu uzere kaynaklara bakilinca da ifadelerim dogru oldugu idrak edilecektir ...


    Senin gibi troller veya trol oldugunu farkinda olmayanlara anca kaynak gercekler ve dogru bilgiler ile cevap verilir ...


    Sen anlamasan da bu uzun yazimi anlayanlar hak verecektir .


    Zaten mesele senin anlaman degil ( keske anlasan ama epeydir idrak edemiyorsun nedense ... ) sen haric digerleri farkindalik olusmasi ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 16 Ocak 2019; 15:45:59 >




  • Lg panelli mate 20 pro cihazımı Bulgaristandan aldığımdan dolayı gittim ve direkt sıfır kutulu cihaz ile değişim yaptılar. Hatta kulaklık şarj aleti falan komple değişti. Boe ekranda bir problem yok. Kırmızı noktalar hatası gibi bir hata da bulunmuyor. Değişim için neden uzun süre bekliyorsunuz? Ben 5 dakikada değiştirdim. Sonuçta sorunlu bir cihaz olduğunu biliyorlar. İleride problem olursa tekrar değiştiririm arada gidiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DrB77

    Note 9 da kullanmış birisi olarak söylüyorum yüz tanıma ve parmak izi dışında geçmeye değmez. Fotoğraf bir tık daha iyi olabilir ama cihazın genel anlamda stabilitesi bote 9 gibi değil. Ben hala doğru dürüst kullanamadım. Yeşil ekran, bildirim sorunu deeken alalı neredeyse 1 ay oldu. Daha doğru dürüst hattımı takıp kullanamadım. Dwğişimden gelen BOE ekranlı da da kırmızı ekran sorunu(!) ve bildirim alamama, bağlantı sıkıntısı ile uğraşıyorum.
    normaldir p20 pro da düzgün güncelleme alana kaar sıkıntılıydı sorun lg ve boe iki ekranında sıkıntılı olası ve renk rgb lerin kötü göünmesi benim derdim.
  • Aslinda sorunlu olan cihazlara guncelleme paketi hazirlayip sorunlari gidereck bir çözüm bulsalar bu kadar sorun yasanmaz güzel cihaz fiyat biraz asagida tutulsa kaymak olirdu malesef o fiyata gelemicem icin agustosa dogru bekleyip gorecegiz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart1978

    Google Huawei giib basit uzun pozlama yapmiyor Google muhendislerine ve Qualcomm a hakaret gibi oluyor :(

    Simdi bakalim Google Pixel cihazlarinda en azindan Huawei gibi 4 saniye uuuuzuuuun pozlamasi surmuyor iste kanitlar :

    http://metapicz.com/#landing?imgsrc=https%3A%2F%2Fcdn.vox-cdn.com%2Fuploads%2Fchorus_asset%2Ffile%2F13330995%2FIMG_20181025_105921.jpg

    Google Pixel de Night Sight ile cekilen yukardaki gorselin EXIF bilgilerine herkes gorebilsin diye Pixel telefonla cekilmis gorselin direk indirme linkini kaynagini ve EXIF bilgilerini detaylandiran bilgileri paylasiyorum : Yani Exposure ( pozlama ) : 0.3 saniye Huawei gibi 4 saniye degil ...


    Anladin mi aydinlandin mi ?

    Kaynagi :
    https://www.theverge.com/2018/10/25/18021944/google-night-sight-pixel-3-camera-samples




    Huawei sanki donanimsal bir kerametmis gibi lanse edilmesi ve editorlere ozenle tembihlenmis empoze edilmesini yapan da SADECE HUAWEI dir.


    Google bu ozelligi daha basarili yapmaktadir ve keramet oyle sadece uzun pozlama ile degildir .


    Google bu isi en basta kartlarini kozlarini acik yapmistir . Hatta bazi ozellikler Pixel 2 serisine sonradan gelen guncellemelerle aktiflenmistir suan Pixel 2 XL cihazimda kullanmaktayim.


    Unutulmamalidir ki burada keramet birazda Googl in basarili entegre ayrik adanmis Pixel Visual Core ( Intel uretimi ) yapay zekasi ve Computational Photography duzeni ile elde etmektedir.

    Merak edenler bakabilir :
    https://research.googleblog.com/search/label/Computational%20Photography


    Night Sight olayi uzun pozlama demek harbi hakarettir. Arka planda ozellestrilmis donanim ve yazilim vardir.

    Verdigim Googleblog adresinde Google hem sabit fotograf hem de hareketli gorselleri yani videolarda kullandiig donanimi nasil verimli basarili etkin kullandigina dair aciklamalar vardir ...


    Bu durum oyledir ki bircok markadaki modeldeki cihaz sahipleri ve gonulluler sayesinde Google Camera yi port etmek icin modlamaktalar yillardir da bu boyle ...

    Yani kimse Huawei in kamera uygulamasini port etmiyor !

    Google inkini yapiyorlar cunku denk donanimlara da biraz bagli elbette kamera sensoru ve harici NPU de belirleyicidir.

    Snapdragon ozellikle paket olarak gelen bilesenleri daha verimli kullanan bildigim kadariyla Google ve Snapdragon cihaz sahipleri de modlayarak ve bazi ayarlari yaparak veya yapmayarak mod lu Google Camera surumlerini denemektedirler.


    Hatta Exynos lu Samsung cihazlarinda da kismen de olsa basarili sonuclari vardir !

    Iste ibretlik bahsettigim diger devasa kaynak bir cati altinda toplanmis guncel olan gelismeler ve detaylari ile yine kendi ilgili kaynaklari ile paylasilmaktadir :
    https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/


    Huawei kullanicilari custom modlu Google Camera icin pek sanslarida yok gibi hatta SIFIR :/ .


    Bu cevabim kisacasi tabiri caize saglam bir cevaptir. Bundan sonra verecegin cevap olsa olsa polemik yapmaktan ibaret akli sira dolayli benden bahsetmelerden oteye gidemeyecektir.


    Kisacasi ayni kalitede cekemiyor ifaden de neye dayaniyor ? Yok. SAdece kuru laf camur atmak. Yani yanlis bilgi veriyorsun.

    Beni de Google Pixel savunucusu gibi bir hale soktun ya ... Ne diyeyim ...

    Huawei in tek artisi sabit bir sekilde tripod gibi zoom lu cekimlerde detayi bariz ustundur. Ki bunu hep dile getirmisimdir onun disinda kayda deger bir ustunlugu de yoktur ...


    Basta aptal akil edememis diyorsun da Huawei adam gibi artisi kadar eksi taraflarini irdeleyecek pek bir editor goremiyorum ozellikle Turkiye de . Turkiye de editorler gecim kaynaklarindna biri de klasik reklam geliri disinda kurumsal firmalardan cihaz temini ucretsiz davetiyeler konaklama vs. ile el mahkum durumda olmalari :( ... Yani istediklerio kadar objektifiz filan denilsin yaptiklari Huawei gibi firmalarin reklamlarini ifadelerini incelemelerinde vs araya serpistirmektir.


    Kisacasi Google in Night Sight olayini sakin karistirma. Night Sight aslinda gunduz cekimlerde de daha da basarili sonuclar vermektedir yani mesele sadece los hafif karanlik veya gece veya dusuk isik performansi hallerinde kullanilmiyor ;)


    Bu konuda inanmazsan bana su kaynaga bakarsin :
    https://www.theverge.com/2018/11/26/18112276/google-pixel-night-sight-day-sample-photos



    Goruldugu uzere kaynaklara bakilinca da ifadelerim dogru oldugu idrak edilecektir ...


    Senin gibi troller veya trol oldugunu farkinda olmayanlara anca kaynak gercekler ve dogru bilgiler ile cevap verilir ...


    Sen anlamasan da bu uzun yazimi anlayanlar hak verecektir .


    Zaten mesele senin anlaman degil ( keske anlasan ama epeydir idrak edemiyorsun nedense ... ) sen haric digerleri farkindalik olusmasi ...
    bir sürü boş yazı yazmışşın okumuyorum bile çoğunu google yazılımla yapıyor huaweide yazılım ve uzun pozlamayla yapıyor benim için sonuç önemli nasıl yaparlarsa yapsınlar.

    profesyonel sitelerde google pixel kaç puan aldı gir bak. kaynağınıda veriyoruz :):) ha gerçi onlar para yiyor bir tek senin kaynakların sağlam.




  • note 9 un aylar önce çıkmasına rağmen hala kamerada donma sorunları devam etmekte !!!




    https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-9/help/note-9-camera-lag-freezing-t3834632/page19





    resmi sitesinde tartışmalar devam etmekte. şaşkınlık geçirmedim değil




    https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-Note-9-Questions-and/Note-9-camera-freezes/m-p/435050#M6661




    tek çekirdekli exynos bu duruma ne diyecek merakla bekleniyor :)




  • mmusty355 kullanıcısına yanıt
    Servise yollasin o kisi . Sonucta herkesinki donmuyor ve aylardir oyle olsaydi haberi olurdu .


    Sonucta montaj hatasi her markada beklenir. Burada onemli olan sorunlar varken firmalar neler yaptigidir.


    Bak bendeki Note9 kamerasinda donma yok :)


    MAte 20 Pro da LG ve BOE uretimli OLED panellerin her ikisi de sorunlu .

    MAte 20 X en ust ve donanimli cihaz ( harici kalemi de var ) onun devasa ekrani Samsung panel mis gibi en ideal OLED panel ( sahsen OLED i begenmiyorum biliniyor defalarca ifade etmistim :) o derecede abartisiz ovmek gibi olmasin objektifim seninle kendimi kiyaslayinca ;) istersen harici kisilere sordur ;) ) .


    P20 Pro un ekrani da sadece Samsung OLED tir ve cok guzeldir ...


    MAte 20 PRo da ekran icin soylersek abiyene tabirle : Olumu gosterip sitmaya razi etmek ... Olayi vardir.

    KAmerasi da cok basarili degil ... Uzun pozlama yapiyor ve 40 megapiksel olarak ta o gece cekim performansi da yoktur yani 40 megapiksel ile uzun pozlama asiri patlak ve asiri yazilimsal islenmis detay doku kayiplari sulu boyadan cikmis gibi fotograflari ovmenin anlami yoktur. KAmerasi hic bahsetmeye gerek yok Kirin 970 uzerine beklenen iyilestirmeler hic olmamis esk kotu kamera cekim performansi devam ediyor nedenlerinden biri de Kirin 980 1080p 30 fps ustu video cozunurlukteki vasatligi ek olarak donanimsal olarak OIS arka 3 lu kamerasinda sadece 1 inde olmasi ...


    Note8 ve Note9 de cift arka kamerasinin her ikisinde de OIS vardir . Ikisini de kullanmis biriyimdir. Artilarini da iyi bilirim :) MAte 20 Pro yu kisa surede olsa kullandim dedim sen tutturdun satin aldigima dair fatura filan istedin ! :D . SAtin almakla objektiflik mi oluyor ? Ya da her satin alan ne derse dogrudur mu oluyor ?


    Senin derdin aslinda benle degil kaynaklarimla. Cunku benim dayanaklarim kaynaklar ustelik eski denilse de halen devam eden problemler olmasi da ayrica vehamettir Huawei icin ...


    Turkiye deki yetkili servisi taseron bir firmaya vermisler zaten smartfix Huawei dahil baska markalarin garantisini de bakmakta fason garanti servisi :( ... Uzucu ... Yetmiyor koca Turkiye de sadece Ankara da 1 Istanbul da 2 onarim merkezi var ! Bu gercekleri ifade ettim orali olmadin :) ... Hayret ...

    Iphone X ilk cikan ile kiyaslama gorselli yapan bir kullanici kendi gorsellerindeki uzun pozlama olayini vurguladim kanitlarla keza daha once de ifade etmistim kaynaklarla o zaman da ses yoktu simdi de ...


    Ha sesin var ama o ses beklenen cevap mahiyetinde degil . Polemik dolu bos kuru kalabalik cevaplar . Bircogu da silinmis sikayetlerce ... Suan biri baksa seni belki de sutten cikmis ak kasik gibi biri sanicak ! ... En azindan ikimiz de senin ne oldugunu biliyoruz ...


    Samsung un rezaleti Note7 de batarya patlamasidir ve gereken bilinci ve irdelemeleri de benden fazla yapan olmadi . Ovmek gibi oldu ama baskalari da yok ki cihazin eksi yanlarini bahsedilsin ...


    Kimse bahsetmeyince veya pek dikkatli veya kapsamli bahsedilmeyince ben de de facto misali goreceli bazilarinca goreceli tuhaf vs algilanabilirim.

    Onemli olan gerceklerdir. Algilayis kisilerin derdidir ...




  • grimer kullanıcısına yanıt
    Huawei Turkiye satis ve satis sonrasi sistemleri Bulgaristan kadar olamiyor :/ . Huawei Turkiye ye gostermelik girmis saglam girmesi gerekiyor ..

    Turkiye de satin alinan magazalardan degisim icin sansa bagli ve normalde daha onceleri de ifade ettigim gibi servise gidecek tespit ediledek oyle degisim sureci basliyor. IStanbul da yasayip kendisi giderse cihaz sahibi elbette daha cabuk cozecektir ama teknik servis! Normalde olmasi gereken ideali satin alinan yerdir. Satin alinan yerden de cihaz yetkili servise yollatilmaktadir bu her marka ve teknoloji magazalari dahil vardir Turkiye de ama islenisi uzun surmesi ile goze batiyor ve kullaniciya kendiniz servise yollatin onerilir ...


    Huawei Turkiye pazarina lisans bedelini vererek sirketlerle kar paylasimi uzerine satis ve hizmet vermektedir.

    Yani yasanan sorunlar munferit satin alinan yer veya hizmet alinacak servis merkezi odakli degildir ( Turkiye de topu topi 2 si IStanbul biri de Ankara zaten ) .

    Bu gercekleri goz ardi edip herkesi Istanbul veya Ankara'da yasadigini varsayanlarca elbette duzgun cevaplar gelmez gelemez ...




  • Sayfalar dolusu yazilar!!!!!!!



    Kaynaginida gösteriyorum hatta senin verdigin kaynaklar!!!





    Servise yollasinlar demende manidar!!!





    Saskinimmm!!!!



    Amoled yaniklarini kullanici hatasi diye kaktiran bir firmaaa...



    O uzun pozlamis bu onu yapmis beni ne ilgilendirir. Ben son kullaniciyiim. Bana 3 4 sn ye pozlamada bu fotoyu sunuyorsa tebrik etmek lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.