Şimdi Ara

Huawei Mate 20 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
5.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • alıyor muyuz huaweı pro? ev parası istemeseler bari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes 60FPS ye laf etmiş ama ben böyle güçlü bir işlemci ve kamera paketi olan bir cihazda bunun olmayacağını düşünmüyorum. Çok kısa bir süre sonra bile olsa güncelleme ile vereceklerini tahmin ediyorum...

  • Litesi yok mu bunun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antutu skoru daha önce 300 bin küsür diye haber çıkmıştı. Yalanmıymış ????
  • Eee hani yenilik? Iphone lansmaninda yenilik getirmedikleri icin apple’a tesekkur edince ben de iyi birsey cikaracaklar sanmistim..



    Siradan bir dandroid daha..

  • "Nano SD" diye bir kart yok, tanıtılan kartın adı Toshiba tarafından geliştirilen "Nano Memory Card" ya da kısaca "NM Card"... Eğer bu teknoloji SD standardı tarafından tanınmazsa ki zaten Micro SD'ler fazla yer kaplamadığı için ben bu kartı gereksiz görüyorum, zamanında Sony'nin kendi özel hafıza kartlarında olduğu gibi az bulunan ve oldukça pahalı bir kart olacaktır. Şimdilik telefonu hafızası arttırılamıyor olarak görsek daha iyi gibi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mate 20 varken gidip kocaman çentikli kavisli 2k ekranlı mate 20 pro ya 1000 dolar vermezdim. 800 dolara mate 20 hem daha ucuz hem daha güzel. 1000 dolar verdikten sonrada açıkçası gidip huawei almam iphone xs alırım. 5 bin lira üstünü iphone hariç hiçbir telefon haketmiyor hepsi 2. elde değer kaybediyor.
  • Huawei EarPods tanitilmadimi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkiye gelis tarihi nedir? Fiyat belli oldumu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ffrisby

    Bir elimdeki İPhone’a baktım bir Mate 20 pro

    Adamlar teknolojiyi sonuna kadar kullanıyor helal olsun .

    Bundan sonraki telefonum kesinlikle ve kesinlikle Huawei

    Elindeki iPhone en azından 4k 60 fps cekebiliyor.
  • Sen bence telefon işini bırak araç al sat yapmaya başla malum mesela volkswagenin ikinci eli iyi para yapıyor, ya ne zaman bitecek sizin şu saçma sapan "iypinin ikinci ili piri idiyir bi kiri tiimmiii" muhabbeti, XS'nin nesini alayım hangi özelliği inovasyonu için yeni duvar kağıtları içinmi?

  • volkan_kolay kullanıcısına yanıt
    Telefonu ömür boyu kullanacak değilsin ya 2-3 sene sonra değişim kampanyasıyla veya siteler üzerinden satar yenisini alırsın. Zarar etmek istiyorsan keyfin bilir ben 8 bin lira verdiğim cihazın değer kaybetmesini istemem. Satmayacaksanda ios almak daha mantıklı 2013'te çıkan 5s ios 12 aldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 17 Ekim 2018; 9:13:57 >
  • 800 euro fiyata sahip olan Mate 20'de iP53 sertifikası var yani sadece su sıçramalarına karşı korumalı, ayrıca ekran LCD olması da kötü, açıkcası Amoled beklerdim Mate 20 Pro gibi, stereo hoparlör yok neden yok???

    Mate 20 bana göre alınacak bir telefon değil ama Mate 20 Pro evet gerçekten olmuş ama Mate 20 için istenen 800 euro rakam bence yüksek, şu anda aynı çıkış rakamına sahip olan LG V40 ThinQ bence daha iyi bir seçenek ve daha dolu dolu bir telefon.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

    Telefonu ömür boyu kullanacak değilsin ya 2-3 sene sonra değişim kampanyasıyla veya siteler üzerinden satar yenisini alırsın. Zarar etmek istiyorsan keyfin bilir ben 8 bin lira verdiğim cihazın değer kaybetmesini istemem. Satmayacaksanda ios almak daha mantıklı 2013'te çıkan 5s ios 12 aldı.
    IOS 12 aldı da ne oldu, kamerası 16mp geniş açımı oldu? ekran Quad HD falanmı oldu? suya ve toza karşı dayanıklılıkmı geldi güncelleme ile ne oldu????

    Ya bi bitmedi şu "iypil stibil ve gincillimi viriyir" muhabbetiniz, ya yemişim senin güncellemeni, Apple müşterisi kamera da OIS ve Amoled ekran gibi özelliklerle daha dün tanıştı, Tim Cook ile iPhone bitmiştir, şu anda android dünyası inovasyon anlamında çok çok ilerde.

    Haa gelelim ikinci el olayına, bu telefonu hangi zamanda hangi fiyattan aldığına bağlı, bendeki LG G6 için 1800 1900 lira veren var şu anda çünkü sıfırı şu anda 2.500 lira civarı ve ben 1.999 liraya almıştım, sen bugün 4.000 liraya iPhone alıp yarın aynı telefon 3.500 liraya düşerse kaça satacaksın? Ben çok gördüm iPhone'dan zarar edeni, aldığın şey reşat altını değil k*çı kırık bir iPhone..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 17 Ekim 2018; 9:36:27 >




  • volkan_kolay kullanıcısına yanıt
    "iypil stibil ve gincillimi viriyir"

    Sene olacak 2019 1000 dolarlık telefonları bırak 300 dolarlık telefonlar bile her şeyi mükemmel yerine getiriyor. 4400 liralık s9 plusun yapamayıp 1000 dolarlık mate 20 pronun yaptığı ne var? Ama 2-3 sene sonra hiçbiri güncelleme almayacak ve yeniliklerden mahrum kaldığın yetmediği gibi güvenlik güncellemelerinide alamayacaksın. Ben 6s plusla mate 20 de yapacağım her şeyi şuan yapabiliyorum 3 senelik telefon ios 12 yağ gibi akıyor. İphonelar bu yüzden uzun yıllar kullanılacak telefonlar. Sonraki telefonum 250 dolarlık nokia x7 olacak zaten. Nokia x7 ile yapamayıp mate 20 pro ile yapabileceğim hiçbir şey yok boşa para israfı. 1000 dolar seviyelerine çıkarsamda mutlaka iphone xs alırdım.




  • Aldığın alt tarafı telefon. Tuvalete girince cebinden düşebilecek, kucağında çocuğun yere atacak bir alet. Beklediğim düşmeye dayanıklı çirkin görünmeyen pili dayanan kabul edilebilir foto çeken sd kart radyo pusulası olan bir alet. Oyunlar? Çoluk çocuktan sonra onlara vakit yok. Bir de babalarını oynarken görürlerse onlara telefonla oynama diyemezsin.

  • volkan_kolay kullanıcısına yanıt
    Zaten mümkünse almayın. Güncelleme falan neyinize, 1 sene sonra yüzünüze bile bakılmaması lazım, müstehak size. İkinci elde kelepir fiyatına satılabilmeli. Apple zarar ettiriyormuş he tabii 1-2 ay sonra iPhonelar yarı yarıya iniyor zaten, insan bu kadar piyasaya yalanlayıp ve kulağını tıkayabilemez.

    "Güncelleme ile ekran Quad HD mi oluyormuş" Sen nereden bileceksin güncelleme ile ne gelip gittiğini, malum çorak topraklar 😂😂😂

    Bilginiz yok fikriniz var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • piyasada rakibi yok.
    mükemmel cihaz.
  • İngiltere'de önsiparişe Huawei Watch hediye geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.