Şimdi Ara

Huawei P20 mi Honor 10 mu ? (kulaklık jacki kararsızlığı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. uzun zamandır telefon araştırıyorum, dolar ve fiyat artışları sebebiyle bekledim bekledim artık alacağım bir tane. neden bu modellerle kendimi sınırladım derseniz, büyük telefon istemiyorum. boyutları 15,8 cm'i bulan telefonlar bana uygun değil, daha çok normal p20, honor10, s8/s9 boyutlarında bir telefon almam lazım. bunların yanındaki diğer bir seçeneğim s8 bu arada ama uzağım biraz ona, çok uzun süre samsung kullandım, arayüzünden bıktım. kıvrımlı tasarımdan da hoşlanmıyorum.

    şimdi bu iki telefon arasında kalmış bulunuyorum. p20'nin ois, 1 tık daha parlak ekran, ip53 sertifikası gibi avantajları var. honor 10'un ise 3,5mm jack avantajı var. ben kendi kulaklıklarımla sık müzik dinleyen biriyim, kablolu kulaklık kullanırım, evden çıkar çıkmazilk işim kulaklığı takmak olur. 3500tl'yi honor'a verirsem canım sıkılabilir, huawei'ye verirsem sıkılmaz, sanırım marka algısı her ne kadar aynı olsalar da

    hem fikrinizi almak, hem de kulaklık jacki olmadan dönüştürücü ile kablolu kulaklık kullanan arkadaşların fikrini almak istiyorum. çok mu eziyet oluyor, yoksa problemsiz mi sizce ?

    teşekkürler şimdiden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 17 Ekim 2018; 8:12:8 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.