Şimdi Ara

Huawei, yapay zekayı bulut sektörüne taşımak istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     
    Dünyanın en büyük telekomünikasyon ekipmanları üreticisi Huawei, son yıllarda bulut depolama hizmetiyle de ön plana çıkma çabası içinde. Çin'de Alibaba'nın domine ettiği bulut sektöründeki payını artırmak için geçtiğimiz yıl Cloud BU isimli özel bir birim kuran Huawei, Çin dışında Hong Kong, Rusya ve Malezya'da da bulut hizmetleri sunuyor. 


     

    Yapay zekaya odaklanıyor 

    Şirket şimdiyse bulut depolama hizmetlerini güçlendirmek ve Çin başta olmak üzere farklı bölgelerdeki rakiplerini yakalamak için yeni bir yatırım hazırlığı yapıyor. Huawei’in bulut birimi başkanı Zheng Yelai, Güney Afrika'da katıldığı etkinlikte şirketin önümüzdeki üç yıl içinde bulut sektörüne 150 milyon dolar civarında( 1 milyar yuan) yatırım yapacağını açıkladı. Bu yatırımın tamamı yapay zekayı bulut depolama hizmetine entegre etmek için kullanılacak.


     

    Şirket yatırıma ek olarak geçtiğimiz günlerde yıllık olağan toplantısında yapay zeka destekli Ascen isimli yongaları duyurmuştu. Duyurulan yongalardan Ascend 910'un; veri merkezlerinde kullanılması ve şirketin bulut depolama hizmetine katkı sağlaması bekleniyor. 








  • Her Bulut teknolojisi haberi okuduğumda kafamda bir konuşma yankılanıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lan yapay zekayı buluta taşımayın. Her telefona, her internete bağlanan cihaza erişim tanıyorsunuz.

  • Bizim vestel den de atak bekliyoruz 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önce bir, gelen mesaj bildirimlerini telefonlarının ekranına taşımayı başarsın da... bulutu, yapay zekası eksik kalsın.
  • Turkcell den kurtulduğum an dünyanın en mutlu insanı olacağım ülkemi yönetenler dahi herkes bizi kandırıyor BİM ve a 101 diye iki şarlatan market var insanları kandırıyorlar dur diyen yok en önemli ihtiyaç maddeleri 3 katına çıkmış sayın başkan erdoğan hep size oy verdim bizi bu şarlatanlardan kurtarmıyorsunuz başta tel operatörlerinden

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.