Şimdi Ara

Hybrid Hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
12.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu 80:80 hybrid spear hakkında bilgisi olan varmı statları nasıl veriliyor ?



  • Hybrid dediğiniz, 2007 öncesindeki nuker char'lar için geçerli olan bir kavramdı. Çünkü o zamanlar snow shield yoktu. Snow shield geldikten sonra, hybrid kasmak saçmalıktır. Bir char ya full int olur ya da full str.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SixSixSix

    Hybrid dediğiniz, 2007 öncesindeki nuker char'lar için geçerli olan bir kavramdı. Çünkü o zamanlar snow shield yoktu. Snow shield geldikten sonra, hybrid kasmak saçmalıktır. Bir char ya full int olur ya da full str.

    Eu charlar full int veya full str gider fakat ch charlara hybrid gayet güzel oluyor.Özellikle int ağırlıklı hybrid charlar pvpde hem nukerleri hem str charları alabiliyor.3-1 ve 5-1 hybrid iyidir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: glumblapinta


    quote:

    Orijinalden alıntı: SixSixSix

    Hybrid dediğiniz, 2007 öncesindeki nuker char'lar için geçerli olan bir kavramdı. Çünkü o zamanlar snow shield yoktu. Snow shield geldikten sonra, hybrid kasmak saçmalıktır. Bir char ya full int olur ya da full str.

    Eu charlar full int veya full str gider fakat ch charlara hybrid gayet güzel oluyor.Özellikle int ağırlıklı hybrid charlar pvpde hem nukerleri hem str charları alabiliyor.3-1 ve 5-1 hybrid iyidir .

    Görüşünüze saygı duymakla beraber, bu yapılandırmaların tamamen çöp olduğunu belirtmek isterim. Yaklaşık 12 yaşına girmiş olan iSRO server'larında, 1 tane hybrid char bulamazsınız. Varsa da; 2005-2007 yılları arasında bu oyunu oynamış, yıllar sonra tekrar oyuna dönmüş oyunculara aittir.



    2007 yılında, EU char'ların gelişiyle beraber oyuna eklenen snow shield varken, stat'leri dengesiz olarak yapılandırmanın hiçbir manası kalmamıştır. Snow shield'ın süresi 2 dakika. Bu süre zarfında, nuker char'lar zaten str char gibi oluyor. Bu süre zarfında, karşılarına gelen herkesi alt ediyor full int'ler.



    Bu oyunda her türlü build'e sahip olmuş birisi olarak, favorim kesinlikle full int spear nuker.



    Cold-lightning-fire birleştirilmeden önce; heuksal/fire-force, bicheon/fire-force gibi yapılandırmalara giden arkadaşlarıma anlat anlat bitiremiyordum. Bu yapılanmanın da çöp olduğunu 10 senedir söylüyorum. Neyse ki Joymax da bunu herkesin gözüne gözüne soktu 4-5 yıl evvel. Cold-lightning-fire üçlüsünden herhangi birini up yaptığınızda, diğer ikisi de aynı level'a yükseliyor. Geriye de ana mastery'ler kalıyor; bicheon, heuksal, pacheon. Force yapmak için, cold-lightning-fire/force yapmaktan başka çare kalmıyor. Bu da gösteriyor ki, force işe yaramaz bir şeydir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80 capta olabilir dier caplarda cop

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full int olmanın dezavantajı snow bitince çok kolay ölmesi ve yüksek olan hasarını kırılgan olması nedeniyle verimli olarak kullanamaması.Full str olmanın dezavantajı ise hp yüksek olduğu halde hasar düşük olduğu için tank olmanın verdiği avantajı kullanamaması.Ayrıca full int gidince fire'daki phy attack buff ve pasif çöpe gidiyor.Full str gidince de light'daki magic attack buff çöpe gidiyor üstüne snowdan faydalanamıyorsun.Yani joymaxın verdiği 3 skill ağacını etkili kullanamıyorsun.Fakat hybrid olduğunda çift yönlü hasar verdiğin için phy ve magic attack bufflarından faydalanıp %40 olan snowu açınca diğer yapılandırmaların önüne geçebiliyor.Hybrid charlar diğer charlar gibi tek yönlü değil atak - defans dengesini optimum düzeyde tutacak şekilde yapılanırlar.Pvplerdeki başarısının sebebi de budur.

    Gerçi isro serverlarında devil s alıp itemlere +20 str int basıldığı için kim full int kim hybrid bir onemi kslmadi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jackk001

    80 capta olabilir dier caplarda cop

    80 cap hocam da statı nasıl vericez 80:80 de
  • forsaken54 kullanıcısına yanıt
    5 1 diye verilir genelde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: glumblapinta

    Full int olmanın dezavantajı snow bitince çok kolay ölmesi ve yüksek olan hasarını kırılgan olması nedeniyle verimli olarak kullanamaması.Full str olmanın dezavantajı ise hp yüksek olduğu halde hasar düşük olduğu için tank olmanın verdiği avantajı kullanamaması.Ayrıca full int gidince fire'daki phy attack buff ve pasif çöpe gidiyor.Full str gidince de light'daki magic attack buff çöpe gidiyor üstüne snowdan faydalanamıyorsun.Yani joymaxın verdiği 3 skill ağacını etkili kullanamıyorsun.Fakat hybrid olduğunda çift yönlü hasar verdiğin için phy ve magic attack bufflarından faydalanıp %40 olan snowu açınca diğer yapılandırmaların önüne geçebiliyor.Hybrid charlar diğer charlar gibi tek yönlü değil atak - defans dengesini optimum düzeyde tutacak şekilde yapılanırlar.Pvplerdeki başarısının sebebi de budur.

    Gerçi isro serverlarında devil s alıp itemlere +20 str int basıldığı için kim full int kim hybrid bir onemi kslmadi

    Günümüz iSRO'sunda full int ya da full str olmanın bir farkı yok. Eğer setin iyiyse, full int olsan da sağlamsın. Item'ın yoksa, full str olsan da dayanıksızsın. Eskiden 80 level full str blader bir char'a NPC item da giydirsen, yine de bir sağlamlığı oluyordu. Şu anda öyle bir durum söz konusu değil.



    Full int olunca; phy. damage ve pasif phy. damage neden boşa gitsin? Bicheon, heuksal ve pacheon skill'leriyle zaten phy. atak yapıyorsunuz.



    Full str olunca; mag. damge neden boşa gitsin? Kullandığınız imbue'lerin üçü de mag. atak yapıyor, buna katkı sağlıyor.



    Hybrid yapınca, C'ye basıp gördüğünüz balance değerleri allak bullak oluyor. Hybrid char'ın attığı nuke'den de fayda gelmez, yaptığı phy. ataktan da. Snow shield için de anlamsız olur hybrid. %40 diyorsunuz. Şu anda %66'lık snow shield basılabilirken, neden %40'larla uğraşılsın?



    Tekrar diyorum. Şu anda iSRO server'larında hybrid char yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 118 s/s 5/1 nuker sahibi olarak deneyimlerimi anlatayım.

    105 den 118 e kadar hep thief job kıyafetiyle kastım. (Job Cave + Mirror dahil.) Partiyle veya partisiz, gece gündüz demeden pek çok rakiple karşılaştım. (Phbot hunter alarm sağolsun.) Partiyle defalarca Kidemonas kestim. Yaklaşık 6 ay - 1 senemi verdim.



    Her int ve str phy/mag atak, defans - hp, mp verir. Aynı şekilde phy/mag balance ayarını yükseltir(%120 sınır). Mesela 5/1 int 120 lvl nukere 59 str 298 int verilir. 357 stat pointin 1/6 sı str'ye verilir, 5/6 sı int'e verilir. Bunun sonuçlarını pure inte göre şöyle sıralayabiliriz.

    Phy balance artar. Daha düşük phy damage alırız. Phy balance'ın yükselmesi silah skillerini olumlu etkiler ancak beraberinde kullandığımız imbue skillini etkileyen mag balance'dır.

    Phy defans artar. 1 str veya int bile olsa phy-mag defans ve damage'yi yükseltir.

    Hp artar.

    Mag balance düşer. Verdiğimiz damageler düşer. Silah skilleri kullanırken bile imbue'den tam verim alınamadığı için pure int karakter kadar damage vermez. Aynı zamanda daha yüksek mag damage alırız

    Mag defans düşer.

    Mp düşer. Açıkcası mp nin düşmesi beni max snow kullanmaktan alıkoymadı. Mp yi kurutabilen karakter için %40 %60 farketmiyor.

    Kağıt kalemi bırakalım gelelim tecrübelerime:
    Hem pure int hem hybird int s/s nuker kasmış biri olarak player lara karşı içlerinde en verimli bulduğum yapılanma hybird oldu. Pure int nuker hybirde göre, str karakterlere karşı açık şekilde dayanıksız. Hybirdin alabildiği karşılaşmaları alamıyor. Pure intin alabildiği karşılaşmları hybird ya alıyor ya da iki taraf da ölmüyor. Üstelik Hybird phy defansı sayesinde daha zorlu rakiplerde snowunu kullanabiliyor.(malum mp sorunu)

    Yine intlere karşı pure int daha sorunlu. İki tip int rakip var: snow kullandıran ve kullandırmayan. %60 snowda az biraz zorladındıysan %40 kullanırsın ama yine yatmazsın. Daha da zorlusu zaten tek atar snowlu veya snowsuz sonuç aynı. Buraya kadar sorun yok. Snow varken iki yapılanma da yatmadıysa yatmaz.

    Karşılaşma devam ediyor ve %60 veya %40 snow bitmişse fark daha da ortaya çıkıyor. Mesela hybirdü tekde alamayan karakter p.inte tek atabiliyor veya hybird daha uzun süre ayakta kalabiliyor. Snowsuzken ayakta kalmak karşılaşmayı lehine çeviren yegane şey.

    Solo kasıyorsa iki tarafda tek atabildiği moblarda kasıyor. Biri 120-119 da kasarsa diğeri 118 de kasar örneğin.(Tabi ayakta kalmak da önemli tek atarak olmuyor)
    Partiyle kasıyorsa önemli olan diğerlerinin setleri. Mesela cleric şehre gittiğinde diğerleri yatarken nukerler kasmaya devam edebiliyor. Nukeri partide tank olarak kullanıyorsan nuker ayakta veya yerde önemli değil.
    Yine verdikleri damage arasında önemli bir fark yok. Aynı setle biri 60k vuruyorsa diğer 65 vuruyor. de Mag balance %10, phy balance %10-12 fark ediyor.(5/1 için geçerli)


    2 sene önce oyunu 125 cap gelmeden önce bıraktığımı, asla oyunun kingleri arasında yer almadığımı, orta halli 13d rare set kullandığımı belirtmeliyim. Güncel Sro da ne değişir bilemiyorum. Tavsiye olarak şunları vereyim:
    Pvp için yapacaksan hybird (5'e 1 veya 7'ye 1) yapabilirsin. Ben s/s kullandığım için 5'e 1 verdim, elinde shield yokken 7/1 işini görür mü bilmem.
    Asla en sağlam build olduğunu düşünme. Zevk için tamam ama Rogue/Warlock, Warrior/Warlock gibi buildler varken ağlarsın. Bunun dışında chine karakterle, warrior/clericle pvplerden zevk alırsın.

    İçimde kalmış gibi yazdım artık kusura bakmazsınız
  • langer01 L kullanıcısına yanıt
    Her şey item'a bakıyor.



    120 cap zamanında, arkadaşımın 120 level full str blader char'ına tek atıyordu wizard char'lar. D12 magic-rare-legend set vardı. Hybrid, full str blader'dan da mı sağlam?



    2 dakikalık snow shield süresince karşısındaki indiremeyen bir full int nuker char; dişine göre rakip seçmemiştir, item'ları karşısındakinden kötüdür. D13 set ile D14 setli char'ın karşısında full str olsan da bir hiçsin.



    Oceanus server'ından bir arkadaşta 130 level full int spear nuker var. Hatta o arkadaş DH'ye de üye, pek aktif kullanmıyor. D14 legend +12 set, FB job set, D15 legend +8 (en son +8'di), fellow pet; her şey var. İstediği yerde solo kasıyor, yaratıklar 1 vuruyor.



    Full int spear nuker char'a aşığım. İyi item dizin, dayanıklılık sorununuz da kalmaz. Damage olarak da wizard gibi oldu artık, fark yok neredeyse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şey iteme bakıyor katılıyorum.

    İyi bir silaha sahip wizard, kötü sete sahip blader'a tabi tek atar. Blader yüksek hp ye sahip olabilir ancak mag defansı düşük. Yüzükler vesaire pek çok etmenle birlikte arada bulunan defans farkı daha da açılmakta. Aynı wiz aynı şartlarda blader'a 50k vururken, nuker'e 20k vurabilir. Kullanılan takı ve buff'lar yükseldikçe aradaki oran daha da artabilir. Aynı wizard 10 defa da nukeri yatıramazken, bladerı 4-5 darbeyle indirebilir.(Mesela)
    Demek istediğim bladerın canı yüksek olabilir ancak nukerle, blader arasında tek değişken hp seviyesi değil.


    Snow shield konusunda haklısın. 2 dakikada indiremediğim rakiplerin seti benden yüksek olmuştur hep. Ancak süre uzuyor diye nuker dişli bir rakiple karşılaşmasın mı? Nuker snowsuz karşılaşmaya çıkmasın mı? Snow bitmişse rakibi yatıramaz diye bir kural mı var? Şunu da söyleyebiliriz: Eğer snowlu bir nukeri alamıyorsa herhangi bir build, o build dişine göre nuker seçememiş demektir. Bu paragrafı s/s nukerle yaptığım gözlemlerle yorumladığımı belirteyim. Spear nuker'de işler nasıl yürür pek bilmem. Oyunu 2 sene önce d13 varken bıraktığımı da söylemiştim. d13 setle d14'lü sete kafa tutamasın hiçbir build bi zahmet


    Şunu da söyleyim. İçinizde bir ukte varsa bir builde karşı çekinmeden açın. Sağlam set varsa bir buildin üstünde, her zaman iş görür. Her buildin işe yaradığı bir alan var. Amaç 1vs1'se Rogue/Warlock, Warrior/Rogue, Warrior/Warlock üstünlüğü götürür.(Ben bıraktığımda böyleydi. Aries'de pek çok +12'linin karşılaşmasını da izledim. Yeni Pill sistemi neleri değiştirdi bilmiyorum.)
    Amaç wizard gibi katliam yapmaksa, spear nuker yatmayarak daha da iyisini yapabilir. Partide tank görevi görebilir.
  • langer01 L kullanıcısına yanıt
    Blader örneğinde anlatmak istediğim; item yoksa, full str blader bile bir hiçtir. Geçtim yani hybrid'i.



    Aynı level olan char'larda blader'ın HP'si 80K'dır, nuker'ın 40K'dır diyelim. Wizard'ın blader'a 40K vurması ile nuker'a 20K vurması aynı şeydir. 20K damage alması demek, nuker'ı veya hybrid'i üstün yapmaz.



    Job cave'de warrior char'lardan, yani str char'lardan da tek yiyordu o arkadaş.



    Full int spear nuker ve full int S/S nuker char'a daha fazla para yatırmak gerekiyor. Full str glaiver bir char'a D14 legend +5 set dizseniz, gayet keyif alarak oynarsınız. Full int nuker char'lara ise D14 legend +12 set dizmek elzemdir. Her şeyleri full olunca, bu oyunun kralı full int'lerdir. Bana her şeyi full olan bir spear nuker verin, oyunda indiremeyeceğim 1 kişi bile olmaz. Bunun garantisini verebilirim. Ancak aynı şeyi full str bir char için garanti edemem.



    Her şeyi full olan bir blader char vardı bizim server'da. Adam silk ile damage emilimi basıyordu, event'ın verdiği tüm scroll'ları basıyordu, fellow peti str 19 / int 19 basıyordu, job seti FB idi, premium plus vardı, VIP buff'ı (yeni sistemle gelen bir özellik), akademi buff'ları vardı... İnanın ki hakkını vermiyordu char. Adam hâlâ direniyor full str kalmakta.



    Nisan 2013 ile Ağustos 2016 tarihleri arasında kesintisiz oynadım bu oyunu. Glaiver, blader, archer olanların hemen hepsi full int nuker yaptı char'larını. Ben de full str glaiver char'ımı full int spear nuker yaptım. Şu anda server'lardaki CH char'ların abartısız %75'i nuker'dır.



    EU char'lardan nefret ediyorum. Dediğiniz EU build'ler ile PvP gayet zevkli, kabul ediyorum. Ancak server'lar Güney Kore'de olduğu için, ping sorunu her zaman var bu server'larda. Bu dediğiniz build'lerde sürekli silah değiştirmeniz gerekiyor. Tıkladıktan 3-5 saniye sonra değişiyor, kimi zaman daha da uzuyor bu süre. Hiçbir anlamı kalmıyor bu işin. Şimdi Avrupa'da bir server açtılar, level sınırı 90. Deneyimleme fırsatım oldu. Ping sorunu sıfır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin blader arkadaş cave'ye besmelesiz girmiş


    Şimdiye kadar full +12 set blader gördüm ancak hiç nuker görmedim oynadığım zamanlar. O gördüğüm de Warrior Cleriği bile alamıyordu zaten.
    Chin charların çok büyük zaafı var warlock buildine karşı. Yeni piller division bleed vs statusleri saniyesinde engeller belki ancak stun skull gibi statüsleri engellemiyor diye biliyorum. Bow dışında warlock/cleric'e bile telef oluyor chinler. Yine bow ve bazen blader dışında chin karakterin rogue'yle rahat pvp yaptığını görmedim.

    Warrior/Cleric buildine karşı fazla zorlanmayacağını düşünüyorum nukerin. Lightning-Cold-Bicheon zamanlarında bile nuker ezilmeyip ezen taraf oldu bu builde karşı.(Tabi aynı sete sahipse)(ve Armor veya Protectör kullanıyorsa)



    Benim oynadığım zamanlar(2014-15 arası) bile sayılı blader glavie vardı. Onlarda artık oyunun kaşarlanmış, sağlam set çekmiş, bırakmaya razı olmayan arkadaşlardı. Kendi partisi olan adam bile cesaret edip açmıyordu bu buildleri.(hunter aradığımdan günlük, haftalık uğramadığım spot kalmadı.) Varsa yoksa nuker ve belki sevdalısıysa bowdu gördüğüm chin carlar. Blader 100'den sonra saldı, Glavie 80'den sonra saldı, bow hiç liderliğe oynamadı, meraklısı olmayan için hayal kırıklığı bu buildler. Nukerinse rogue,warlock dışında buildlere ezildiğini görmedim.


    Eu charları ben de sevemedim. Yine de hedefim partideki Warriorun cleriğini warlock yapmakdı. Kısmet değilmiş.

    Ben oynarken mirror dışında her yerde lag sorunu yoktu. Bırakmadan önce swler birleşip Kore'ye taşındı, 125 cap geleceğini öğrenince soğuyup bıraktım. Bu sabah oyunu boş görüp girdim, sebepsiz her yerde aynı lag. Bot kullananlara ban yerine herkese lag vermiş herhalde Joymax "Biz banlamayalım kendi rızanızla bırakın" der gibi
  • langer01 L kullanıcısına yanıt
    Çok doğru yaklaşımlarda bulundunuz.



    Sizinle yine aynı paydada buluşuyoruz. 120 cap ve sonrası itibarıyle, her şey item'a bakıyor. Item iyiyse, tüm build'ler iyi.



    iSRO'da Aeolus (cap 90), Silkroad-R'de Ephesus (cap 100) sunucuları Avrupa'da. Lag hiç yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spear nuker ghost spear serisinin animasyonu değiştikten sonra s/s nukere karşı hiçbir avantajı kalmamıştır.Yavaş vuran nuke skillerini normal bir str char rahatlıkla tanklar.Karşısındakini öldüremeyen bir nuker snow bitince ölür bu kesin bir dirum.
    Str blade konusunda ise blade charlar 110 ve 120 capta aldığı crit veren batırma skilleri olsun combolarındaki debufflar olsun gayet güçlü.Hatta glavie nerf yedikten sonra açık ara en güçlü chin charıdır 120 cap zamanında nonsleep vardı herkese kafa tutabiliyordu ve serverdaki en iyi blade chardı.Bence blade charlar her zaman çok güçlüydü ve bir sürü insanın milyarlar yatırmasının sebebi de budur.Devil s ile birleşınce defansif ve ofansif özellikleri tavan yapıyor .Bleed attıktan sonra 120lik batır 50-60 k vuruyor tek crit ile (iki taraf da legend +12 set yaptığını düşünürsek.Glavie ise ch charlar arasında 80 ,90 ve 100 cap dönemlerinde en güçlüydü daha sonra blade charlar güçlenmesiyle 2. plana düştü.Bow ise 80 cap döneminde ittirme ve gelişmiş strong bow skili aldıktan sonra 130 cap geldiği halde hiçbir değişiklik almadı ve pvplerde diğer 2 buildin gerisinde kaldı.Şu an STR blade > S/S Nuker > Diğerleri.
    Bir de Eu gerçeği var .Warrior /warlock ve rogue/ warlock Ch charlar ile oyuncak gibi oynuyor ve Ch charların bu kadar çaresiz olması çok kötü.3 skill ağacı gelince chler güçlendi ama Eu ile aralarında dünya kadar fark var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumblapinta -- 28 Şubat 2017; 19:27:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: glumblapinta

    Spear nuker ghost spear serisinin animasyonu değiştikten sonra s/s nukere karşı hiçbir avantajı kalmamıştır.Yavaş vuran nuke skillerini normal bir str char rahatlıkla tanklar.Karşısındakini öldüremeyen bir nuker snow bitince ölür bu kesin bir dirum.
    Str blade konusunda ise blade charlar 110 ve 120 capta aldığı crit veren batırma skilleri olsun combolarındaki debufflar olsun gayet güçlü.Hatta glavie nerf yedikten sonra açık ara en güçlü chin charıdır 120 cap zamanında nonsleep vardı herkese kafa tutabiliyordu ve serverdaki en iyi blade chardı.Bence blade charlar her zaman çok güçlüydü ve bir sürü insanın milyarlar yatırmasının sebebi de budur.Devil s ile birleşınce defansif ve ofansif özellikleri tavan yapıyor .Bleed attıktan sonra 120lik batır 50-60 k vuruyor tek crit ile (iki taraf da legend +12 set yaptığını düşünürsek.Glavie ise ch charlar arasında 80 ,90 ve 100 cap dönemlerinde en güçlüydü daha sonra blade charlar güçlenmesiyle 2. plana düştü.Bow ise 80 cap döneminde ittirme ve gelişmiş strong bow skili aldıktan sonra 130 cap geldiği halde hiçbir değişiklik almadı ve pvplerde diğer 2 buildin gerisinde kaldı.Şu an STR blade > S/S Nuker > Diğerleri.
    Bir de Eu gerçeği var .Warrior /warlock ve rogue/ warlock Ch charlar ile oyuncak gibi oynuyor ve Ch charların bu kadar çaresiz olması çok kötü.3 skill ağacı gelince chler güçlendi ama Eu ile aralarında dünya kadar fark var.

    Ben hâlâ spear nuker diyorum. Wizard'dan farkı kalmadı artık, damage'ler aynı neredeyse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben koyu bir blade oyuncusuyum ve çok da severim.Sırf göz zevkim için ama şöyle bir durum var.Ne olursa olsun build ne olursa olsun farketmez.Çarlar arasında farkı oluşturan unsur tamamen set.Setin ne kadar iyi ise setin statları ne kadar iyi ise o kadar sağlam olursun ben genellikle 2 set yaparım pvp'ye çıkmak istediğimde biri garment diğeri protector.Eğer str çar ile pvp yapacaksam pro set giyerim.İnt çarla pvp yapacaksam garment giyerim ki genelde intler bulaşıyordu bana :D ben buildlerden çok statlara takılan bi adamım.Ama şöyle bir durum var oldum olalı hybird çarları sevmemişimdir.He denemedim nasıl olduğunu bilmiyorum.Ama eu çarlar için dedikleriniz doğru ch çarlar rezil oldu karşılarında
  • 80:80 hikaye'de pure int veya pure str'de pvpde bi halta yaramaz bu yüzden tavsiyem 6:1 veya 5:1'mi yapıcaksın oranı gözden geçirip snow shield'e göre ayarla bu sadece ip ucuydu tabikide buildimi kimseye söylemem xD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.