Şimdi Ara

Hyperx Cloud II Kullanıcı incelemesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
2
Favori
36.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SofiaAuditore kullanıcısına yanıt
    Vallahi aynı sıkıntı bende de var. Keşke Cloud 1 alsaymışım dedim.. Gerçi bunun için kablo koymamış olmaları onların ayıbı xD

    http://www.vatanbilgisayar.com/slx-858-35mm-erkek-den-35-disi-uzatma-ses-kablo-15m.html

    şöyle bir kablo iş görür herhalde. Ses kalitesini etkiler mi bilmiyorum.
  • Kulaklığı 2-3 hafta inceleme şansım oldu. Malzeme kalitesi gerçekten iyi. Diğer beğendiğim özelliği ise hem oyunda hemde müzikte hemde film izlerken sizi mutlu ediyor. Çok ucuz bir kulaklık değil çok pahalı bir kulaklıkta denemez ama yinede bence fiyat/performans kulaklığı ve çok amaçlı kullanılabilmesi güzel. Ergonomosine gelince benim kafa yapımdanmıdır ama çok aşırı memnun değilim bir süre sonra sıkıyor.

    Özet: Güzel kulaklık ama mükemmeliyetçileri tatmin etmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 21 Haziran 2017; 16:1:45 >
  • Merhaba ben bu ürünü aldım yanlız şöyle bir problemim var ve yabancı forumlardada nedense bulamadım sorunun çözümünü laptopta kullanıyorum 7.1 aktif şekilde kullanıyorum yanı usb ile yanlız cs go da delirtti delirticek beni t basede olan silah seslerini duyuyorum ct baseden yanlız ne hikmetse silah sesleri yüzünden ayak seslerini duyamıyorum yokmu bunun bir ayarı filan kendi ekolayzer ı da yokmuş program olarak bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi yoksa iade etmeyi düşünüyorum ürünü
  • hocam üzerinden zaman geçmiş ama bir şey sormak istiyorum. kulaklık uzun kullanımdan sonra baş ağrıtyor mu rahat mı?
  • Yeni aldım. Kutusunu daha açmadım. :) Sabırsızlanıyorummmm

    Kullandıktan sonra bende ufak tefek fikirlerimi belirtirim.
  • Arkadaşlar merhaba Hyperx Cloud 2 bugün elime ulaştı fakat bazı sorularım var. CS GO'da 7.1 özelliğiyle iyi ses kasamıyorum ses her yerden geliyormuş gibi oluyor :) 7.1 özelliği kapatarak oynuyorum, Bu ayarı düzeltmek için ne yapmam lazım? Yani boşu boşuna mı ses kartı aldık bu özelliği kullanmayacaksak bir bilginiz var mı? Beni aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler.
  • Gerçek 7.1 desteği vermiyorki kulaklık. Gerçek 7.1 desteği veren kulaklıklarda 1000 lira civarındadır. Belki kablolarda veya kulaklıkta sıkıntı olabilir belkide sıkıntı senin kulaklardadır.

    Hyperx cloud 2 güzel kulaklıktır ben alırken fp olduğu için almıştım ama görüyorum fiyatı yükselmiş. Şimdilerde siberia 650 kullanıyorum daha rahat olduğunu düşünüyorum ama bunda da sanal 7.1 var. Oyun kulaklıklarından pek fazla beklentiye girmemek lazım hepsi benzer ses kalitesi sunuyor farklılaştıkları nokta rahatlık ve 7.1 desteğini nasıl sundukları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 12 Temmuz 2017; 19:52:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redtoblack

    Arkadaşlar Windows 10 kullanırken bi sıkıntı yoktu fakat. Windows 8.1 yükledim. Sesi %72 üzerine çıkardığım zaman dip gürültü başlıyor. Arkadan uğultu geliyor. Yardımcı olabilecek varmı. :)

    Selamlar bende Windows 10'dan Windows 7'ye geçtim sizce bir sıkıntı olur mu?
  • arkdaşlar bu kulaklığın equlazır ayarını nerden yapacaz realtek auodi ses yöneticisindekiler sadece haporleri değiştiriyor yardım
  • Konuyu hortlatacağım ama cihazı PS4 için alan veya PS4'te deneme şansı olmuş arkadaşlar varmıdır acaba ?

    Şuan elimde Kraken USB var ve PS4'te randımanlı çalışmıyor.Yani sesi sanki kısıkta kullanır gibi az geliyor.7.1 falanda vermiyor yani öyle sesin nerden geldiğini rahat rahat anlayamıyorsunuz.

    Deli gibi FPS özelliklede Rainbow Six Siege oynuyorum ve sesin önemi yüksek bir oyun.Tıkırtı duymak bile önemli bildiğiniz gibi.



    Bundan dolayıdır ki Kraken USB'ye alıcı çıktığı için satıp üstüne ekleyip PS4 için bu kulaklığı alma düşüncesindeyim.

    Sorum şu cihaz krakendeki gibi PC'ye göre PS4'te daha az ses veriyor mu ?

    7.1 sanalda olsa efektif olarak hissettirir mi ?

    Ses yüksekliği ve kalitesi PS4'te iyimidir ?

    Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyperx cloud ile hyperz stinger arasında ne gibi farklar var hangisi daha iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AttackHane kullanıcısına yanıt
    bende aynı sorunun cevabını arıyorum... bu kulaklığı aldım ps4 için ama pc perfromansını ps4te gösterbilir mi merak ediyorum... bilgisi olan var mı? inşallah elime ulaştığımda memnun kalırım
  • arkadaşlar bana sadece usb ses kartı kısmı lazım. nereden bulabilirim. yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
  • Ps4 ü sattım nasipse ps4 pro ya geçicem. Henüz bu geçişe çok zaman olmasına rağmen dün dayanamayıp mediamark tan 420 tl ye hyperx cloud 2 yi aldım.Henüz sadece pc de ve mobilde denememe rağmen aynı fiyat bandında ki daha önce kullandığım sony wireless 7.1 den kesinlikle daha üstün olduğunu net bir biçimde söyleyebilirim. Kullakta ve kafadaki rahatlığı bass seslerdeki kalitesi ve de malzemenin uzun süreli dayanım kalitesi kesinlikle sony wireless a göre çok daha iyi. Ha ps4 pro ya taktığımda nasıl bir performans verir;onu da görcez artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabune -- 27 Aralık 2017; 8:23:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklıgı bayadır kullanıyorum ve aşırı memnunum. Beni çok rahatlattı diyebilirim. Ses kalitesi çok başarılı. Mikrofon sesi gayet temiz ama bi iki sorum olacak bu konuda. Ergonomi tarafında sıkıntılarım var. Gözlük kullanırken uzun süre kullanımda agrı yapıyor. Gözlüksüz sıkıntı yok ama. :)

    Sorum; Mikrofon kalitesi falan güzel fakat, bu meretin sesini artıramıyormuyuz. :) Ben bir ayar görmedim. Yazılımda bulamadım. Yardımcı olurmusunuz ? Mikrofon sesini nasıl artırabilirim, saglıklı bir şekilde.
  • bende hyperx cloud 2 ile cloud alpha arasında kaldım aralarında ki tek fark biri 7.1 biriside dual chamber dedikleri olay var incelemelerde alpha çok beğenilmiş ama ben yinede kullanıcılara sormak istedim sizin tercihiniz ne olurdu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuppie06

    bende hyperx cloud 2 ile cloud alpha arasında kaldım aralarında ki tek fark biri 7.1 biriside dual chamber dedikleri olay var incelemelerde alpha çok beğenilmiş ama ben yinede kullanıcılara sormak istedim sizin tercihiniz ne olurdu?

    alpha da çift odalı sistem olduğu için basların diğer sesleri bastırmadığı söyleniyor hyperx reklamında espor oyunlarını could 2 den daha iyi olduğu söyleniyor tabi yenisi alınsın diye de söylenmiş olabilir :)





  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuppie06

    bende hyperx cloud 2 ile cloud alpha arasında kaldım aralarında ki tek fark biri 7.1 biriside dual chamber dedikleri olay var incelemelerde alpha çok beğenilmiş ama ben yinede kullanıcılara sormak istedim sizin tercihiniz ne olurdu?
    yavaşlıktan dolayı sayfayı yeniledim iki kere mesaj gitmiş sil seçeneğide yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sosisvesalam -- 18 Ocak 2018; 23:3:44 >
  • PS4 için kulaklık ararken ben de sürekli bunun övüldüğünü gördüm birçok incelemede. 1-2 inceleme altı yorumda PS4 açılırken USB'den takıp surround'u etkinleştirince çalıştığını yazmışlar, emin olamadım tabii.

    Kullanan arkadaşların PS4 tecrübelerini öğrenebilirsek harika olur.
  • Önder Çatalkaya kullanıcısına yanıt
    Hocam özel mesajınıza cevap veremedim hata verdi sayfa.Bende şuan kraken USB var.Çok memnun değilim ama çokta kötü değil.Gel gelelim bu kulaklığa sahip değilim bir ara araştırdım ancak emin olamadığım için hiç alma eğilimine girmedim.Bu fiyat skalasında Gold headset var.Tamamen PS4 için alacaksanız bence PS4 için daha ideal.Arkadaş çevrem kullanıyor gayet memnunlar.bir kaç güne bende satın aldım elime ulaşacak dilerseniz haberdar ederim.

    He illa Cloud 2 alacaksanız cihazın üstünde seskartıyla geliyor diye biliyorum ps4’e usbden bağlarsanız zaten iyi bir ses verebilir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.