Şimdi Ara

Hyundai Accent Admire 1.6 Doch 2006

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu araçlar sizce nasıldır? Şu anki piyasa ile temizi 25 bin TL eder mi? Corolla xei 97 ile accent admire 1.6 doch motor arasında kaldım. İkisi de ayni fiyat ama accent donanımlı corolla ise konforlu rahat. İkisi de ayni fiyatta ve arasında büyük bir yaş farkı var. Yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yaş farkından dolayı Accent daha alınası elbette. Aynı aracın 2005 model otomatiği arkadaşımda var, 3 yıldır aracı her gün görüyorum neredeyse. Bu zaman zarfında hiç arıza çıkartmadı desem yeridir. Sadece ufak tefek problemler, o da yaştan kaynaklı ve daha eski araçlarda daha çok çıkacaktır muhtemelen. Bu arada 25 bin bence iyi fiyat. Muhtemelen alacağınız araç 1.3 motor dur çünkü 1.6 lar daha pahalı olması lazım.
  • 2004 model olanını 2011 ekadarbabam sonra 3 sene kadar ben kullandım.93000kmde hiç lpg takılmadan satmıstım. 9-10 lt benzın yakan ama gidişi çok güzrl olan bir araçtı.Tek sıkıntısı yalıtım fren ve kaporta zayıflıgıydı.Benimki guvenlik paketliydi, çift aşrbag abs ebd vardı. 97corolla kullanmadım ama bence 2006 accent yaş üstünlüğüyle daha alınası gibi.

    Ben 2014 te 93000 kmdeykrn 19.250ye satmıstım



    Baska sorunuz varsa cevaplayabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacağım araç 2006 180 bin de 1.6 doch motor 2 parça değişen li tüp daha yeni takılmış. Ama hatırladığım kadarıyla güvenlik paket olan değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oktylmz95

    Alacağım araç 2006 180 bin de 1.6 doch motor 2 parça değişen li tüp daha yeni takılmış. Ama hatırladığım kadarıyla güvenlik paket olan değil.
    Yalnız birkaç eksiği var aracın, belirtmeden geçmeyeyim.

    1- Araçta fren diye bişey yok, ABS de yok. Her an kızaklayabiliyor. Yavaş sürenler için problem olmaz ama dikkatli olmakta fayda var.
    2- Motor sanki ön koltukta çalışıyor, muazzam seviyede gürültü çıakrtıyor , hakikaten rahatsız edici boyutta.
    3- Koltuklar beton gibi.
  • Evet koltukları gerçekten çok sert motor sesi de yok değil. Fren konusunda da ben zaten 120 yi geçmeyen bir insanım o konuda çok sıkıntı çekmem herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.