Şimdi Ara

İbiza 1.2 TSİ Kullananlar Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 araç arasında kaldım hyundai i20 1,2 İbiza 1.2 Tsi kullananlardan yorum öneri alabilrimiyim.Aracın yakıt persformansı nasıl güvenliği nasıl hyundai biraz teneke geldi biraz aile arabaszı arıyorum surat yapmayı sevmem ihtiyar ailemiz genelde.İbiza 1.2 tsi ye uyumlu tüp taktırma şansım olur mu çok yakarsa.



  • i20 hakkında bilgim yok. ibiza 1.2 tsi style donanım kullanıcısıyım. 90-100 hızı geçmezseniz 100 km'de ortalama 5.5 yakıyor ki bu gayet iyi bir ortalama. otogaza gerek yok bence. agresif kullanırsanız tam tersi çok yakıyor. ön tarafta çift airbag yanlarda hava perdesi var. 4 tekerlek disk fren. sınıfınına göre güvenli bir araç. sadece b sınıfı hatcback bir otomobil olduğu için küçük bir otomobil. bilhassa arka taraf ve bagaj hacmi küçük. kalabalık aile iseniz rahat edemeyebilirsiniz.
  • 90 lık İbiza 1.2 ler daha da az yakar uzun yol ortalama 4.5 civarı ,Hyundai motoruna göre daha güçlüdür İbiza

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1ay önce aynı ikilemi yaşadım. Çok araştırma yapayım. İ20 'nin motoru turbo değil ve yakıt tüketimi 8litre civarı olduğunu gördüm. Ibiza ise uzun yolda 4litre ye kadar düşüyor şehir içi ise 7üzerini görmedim henüz. Lpg uyumu turbo motora illa ki var ama çok gereksiz bence. Hem performanslı olsun motor diye turbo alıyoruz hemde lpg takıyoruz bence saçma. Zaten i20 tüpte 9 10litre yaksa aynı hesaba gelir. Fakat ibiza aile için dar gelir. Ben tek kişi olduğum için tercih ettim. Donanım olarak ibiza 'nin style paketi gayet dolu. i20'nin de style paketi var sanırım o da dolu fakat ibiza'ya göre eksikleri var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.