Şimdi Ara

ICF Ankastre ocak camı patlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 6 yıl önce yerli malı olarak tanıtıldığı ve tavsiye edildiği için evimize ICF Ankastre seti aldık. Bugün mutfakta annem yemek yaparken ocak camı gürültülü bir şekilde patladı ve tuzla buz olmuş bir şekilde bir kısmı mutfağa saçıldı, şükürler olsun o esnada annemin sırtı ocağa dönüktü ve büyük bir sağlık sorunu olmadı , en azından fiziksel açıdan... Garanti süresi bitti ama bu durum ürünün patlamasını açıklayamaz ve nedenini merak ediyorum. Bu ürün üretilirken gerekli testlerden geçmiyor mu ? Bu konuda şikayetçi olmak insanlara duyurmak istiyorum. Sevdikleriniz için ankastre seçiminde dikkatli olunuz. İzlemem gereken bir yol varsa eğer bu konuda bilgi almak isterim.

    ICF Ankastre ocak camı patlamasıICF Ankastre ocak camı patlamasıICF Ankastre ocak camı patlamasıICF Ankastre ocak camı patlaması







  • Öncelikle geçmiş olsun.Tam da beyaz ankastre set almayı düşünüyordum.Acaba markadan markaya kullanılan cam kalitesi değişiyor mu?Arkadaşımda arçelik cam ocak var herhangi bir soun olmadı şu ana kadar 3-4 yıldır kullanıyorlar.Bende termikelin cam setini almay düşünüyordum bilemedim şimdi.
  • Bizim ocak da patladı, vestel, 2 yıllık

    ICF Ankastre ocak camı patlaması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agamli

    Bizim ocak da patladı, vestel, 2 yıllık

    Sizin ürün de kurulum hatası var. Etrafın da en az 5 cm lik mesafe bulunması gerekiyor. Servisin kurulmadan önce sizi uyarmış olması lazımdı. Keza ölçülere uyulup kurulan ürünler de de bu tür patlamalar görülüyor. Üzerine bir şey düşürmek zamanla bu tür patlamalara sebebiyet verebiliyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.