Şimdi Ara

İdrar Sondası Sonrası Erkek kedim :(((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, 2 yaşında erkek kedim var. Kısır. Şanslı senede 1 kere idrar yolu problemiyle veteriner yolu tutturur. Veteriner özel mamalarıyla besliyorum devamlı. En son geçtiğimiz çarşamba günü idrar yapamama problemiyle veterinere götürdük pipisinin ucunu taş tıkamış denildi ve anesteziyle 9 kere denendikten sonra sonda takılabildi. Ertesi gün sondasını yakalığa rağmen dikişleri patlatıp çıkardı. Apar topar gene veterinere götürdük sondayı çektiler yakalığı çıkardılar eve geldik. O gündür kotervin, klomaks ve purinol kullanıyoruz. Fakat şanslı sondadan sonra idrar tutamamaya başladı. Çok su içiyor ve çok işiyor fakat 5 dakikada 10 kere falan işiyor ve heryere işiyor denk geldiği damla damla değil miktarı da normal. Uyurken yapmıyor fakat ayakta yürürken bile damlıyor idrarı veteriner normal geçer dedi ama üzülüyorum daha önce başına böyle Bişey gelen arkadaşlar yardım lütfen...







  • Kimse yok mu ??
  • Bizim erkekte aynı sıkıntılardan 2 kere veterinere gitti.2 sinde de sondaya gerek kalmadan açıldı idrar yolu.Durumla ilgili tam olarak bilgim yok ama sürekli olarak her sene tekrarlaması da soru işareti bıraktı kafamda.Biz devamlı cd mamalardan kullanıyoruz.Kullanmadan önce yaşadık sizdeki sorunu söylediğim gibi.Sizde mi o şekilde yapıyorsunuz acaba?
  • Merhaba, kisirlastirma sonrasi o problemi Ben de cok yasadim. Su anda sondasi yeni cikmis erkek kedim var evde aynen dediginiz gibi oluyor. Daha once hic Boyle olmamisti. Yastik, yorgan, carsaf, koltuk minderi, ortusu, kilim yikamaktan iflahim kurudu. Iyi olsun da diyorum. Veteriner normal dedi, yapsin da onemli olan saglikli olmasi ancak hijyen de cok zorlanmaya basladim. Hatta su an yorgan yikaniyor. Sizin gecti mi kedinizin durumu?
  • Mesaj tarihine bakmamisim. Umarim sagligina kavusmustur. 🙏🏻🙏🏻
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.