Şimdi Ara

İki Televizyonu Birden Kusursuz İzlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İki televizyonu ayrı ayrı kusursuz izlemek için ne gerekiyorsa yaptım olmadı. Bir tvimde tivibu uydu alıcı var ve bu tv de bütün kanalları izleyebiliyorum. Fakat ikinci tvye uydu cihazı bağladığımda tv kanalları sayısı yok denecek kadar azalıyor.

    Birsürü forum sitelerini araştırdım bu problemden olan arkadaşlar var ama çoğu kişi eksik cevaplar vermiş ve konu çözümsüz kalmış.

    Bir forumda; ikinci bir uydu çanak anteni bağlamalısınız demiş. Fakat apartmanlarda uydu çanak anteni kurmaya izin verilmiyor.

    Binalarda merkezi uydu sistemi var. Neden yeterli olmuyor? Bu birinci sorum.

    İkinci sorum ise şu: Çanak anten bağlamadan ikinci tvyi izlemenin başka bir metodu varmı?

    Geçenlerde TVde bir reklamda uydu cihazı olmadan TV izlemek isteyenlere bir cihaz tanıtıyordu. Galiba internet bağlantısıyla bütün kanalları kusursuz ve yayında kopmalar olmadan izlemek mümkünmüş? Fiyatı da bayağı uygun. 50-60TL civarı bir cihaz. Bir başka sorum mesela bu tür cihazlar için 8mbit/s internet hızı yeterli oluyormu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • İki televizyonu ayrı ayrı kusursuz izlemek için ne gerekiyorsa yaptım olmadı

    felsefi açıdan zaten bitirmişsin işi.şaka bi yana benim binamda ki merkezi sistemde evime 2 adet bağımsız kablo geliyor.bu şekilde tüm kanallar çıkıyor.sizdeki sistemde her daireye ayrı hat ancak daire içine tek hattı çoğaltarak gelen bi sistem yapılmış olmalı.paralel bağlama kısacası.bu şekilde sorunlu çalışıyor alıcılar.iptv hizmetleri var ancak kaçının yasal dayanağı var araştırmalısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.