Şimdi Ara

ilk 10 maç hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar, 3 yıl önce bir an sinirle oyunu bırakmıstım.tekrardan 1.5 ay önce mekanikleri kazanmak için hesap açıp kastım. eskiden 5.600 mmr vardı. yeni sistemi bilmiyorum fakat ilk 11 maçın 8'ini party'de arkadaşımla kazandım fakat 1720'ye attı,carry pickledim bütün maclarda pozitif frag bitirdim. yanlıs hatırlamıyorsam rütbem muharip 2 olması gerek. artık sistem değiştimi ? 3kdan yukarıya atmıyor mu? bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim..



  • Ilk 10 mactan ziyade onceki maclar da onemli. Maksimum kalibrasyon 3500 mmr ve legend 5.
  • Acemiyim dediniz mi hesap açarken , seçenekler geliyor hani daha önce dota oynadınız mı diye ? O ekran da acemiyim deseydiniz , daha kolay vhs ye yükselirdiniz , 3.5k açılırdı mmr , diğer seçenekler de bayaga kasmak gerekiyor vhs için. yüksek mmr için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mertcanoa

    Acemiyim dediniz mi hesap açarken , seçenekler geliyor hani daha önce dota oynadınız mı diye ? O ekran da acemiyim deseydiniz , daha kolay vhs ye yükselirdiniz , 3.5k açılırdı mmr , diğer seçenekler de bayaga kasmak gerekiyor vhs için. yüksek mmr için.

    suan 2900 oldum ama gerçekden hak vermeye basladım. oyunlar tasınılmıyor, dota farklı bir boyuta evrelmiş. evet eskiden partide 5600 mmr solodada 4.900 mmrım vardı. baslarken acemiyim demek o kadar etkiliyor mu ya ilk defa duydum. bir arkadasım daha basladı 6 win aldı onuda 2,1 açmış, bu dediginizi ilk defa duydum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmr artık koca bir şaka ama rank atmadan önceki gizli mmr'in 3-4k olmasi lazim eğer maksimun olan 3.5k mmr'a ulasmak istiyorsan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.