Şimdi Ara

İmplant Fiyatları 2021 | Güncel | Ucuz Kaliteli İmplant Diş Fiyatı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
15
Favori
182.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İmplant Diş Fiyatları 2021 Yılı
    Türkiye İstanbul Ucuz ve Kaliteli Listesi Aşağıdadır. Sürekli Güncellenecektir.

    Eniyident İstanbul: 1950 Lira KAMPANYALI Ücretsiz Röntgen ve Muayene 0212 288 23 24 eniyident.com
    Çapa Diş Kliniği : 380 EURO 0216 330 59 09 capadis.com
    Nardent İstanbul : 3500 Lira 0212 211 11 53 Ücretsiz muayene nardent.com
    Dentaydın : 4000 Lira ile 6000 Lira arası 0530 721 32 93 dentaydın.com
    Dr. Ömer Kutay : 3500 Lira (0212) 231 32 92 omerkutay.com
    Dentapolitan Diş Kliniği : 500 EURO ile 950 EURO arası (0216) 510 80 32 dentapolitan.com
    Dentnis: 500 EURO ile 800 EURO arasında (0212) 246 09 03 dentnis.com
    Dentistanbul : 4750 Lira (0212) 310 56 00 dentistanbul.com.tr
    Hospitadent : 399 EURO (0216) 316 00 16 hospitadent.com

    DİKKAT: Bu maliyetlere implant üstü dişler dahil değildir. İmplant üstü porselen veya zirkonyum diş yapılmaktadır.

    Arkadaşlar görüldüğü gibi fiyatlar çok değişken. İmplant diş konusunda bilmeyenler için biraz bilgi vermek gerekirse; İmplant; eksik dişlerin yerine konması amacıyla, çene içerisine yerleştirilen çoğunlukla vida şeklindeki yapay bir diş köküdür. Çene kemiği titanyumu vücudun bir parçası olarak algıladığından, implantlar çoğunlukla titanyumdan yapılmaktadır ve implantların yüksek doku uyumu nedeniyle başarı oranı oldukça yüksektir. Diş hekimliğinde çok yaygın kullanım alanı bulma nedeni; tek diş eksikliklerinden, hiç dişi olmayan hastalara kadar, çok geniş bir yelpazede uygulanabilir olmasıdır. Bu uygulama, komşu dişlere hiç müdahale edilmeden gerçekleştirilir. Gerek çiğneme hissinin normale en yakın olması, gerekse diğer dişlere müdahale etmeden tedavi imkanı yaratması; yaşadığımız yüzyılda implant içeren yöntemleri, en çok uygulanan tedavi yöntemlerinden biri haline getirmiştir.

    İmplant Hangi Durumlarda Önerilir?
    Dişsiz alt ve üst çenelerde; aşırı kemik erimesi sonucunda hastanın protezini kullanamadığı durumlarda. Protez yerleştirilen implantların üzerine oturtularak tutuculuğun artması sağlanır.

    Büyük azı dişlerin kaybında, arka bölge dişsiz sonlanıyorsa; hastalara takılıp çıkarılabilen bir parsiyel protez yerine, yerleştirilecek birkaç implant ile sabit bir köprü yapılabilir.

    Tek bir dişin kaybı durumunda; kaybolan dişin her iki yanındaki dişler korunarak, bu diş yerine tek bir implant yerleştirilebilir.

    Uzun dişsiz boşluklarda; sabit bir köprü yapıldığında köprü gövdesinin uzun olması sorun yaratacağından, dişsiz bölgeye uygulanacak bir ya da birkaç implant ile yapılacak olan köprünün desteği ve dayanıklılığı arttırılabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir82 -- 5 Haziran 2021; 0:24:12 >



  • Reklam , Reklam, Reklam...üstü kapalı, basit kurgulanmış reklam.. Yani forumda daha önce hiç gönderilmiş mesajı olmayan 0 mesaj gözüken üyeler implantımı şurada burada yaptırdım memnunum diyerek mesajalar atıyor. o kadar bariz ki klinik ya da firmalar tarafından gönderildiği.. reklam elbette yanlış ya da ayıp değil ama yolu bu şekilde olmamalı.. klinik olarak gelin yazın fiyatlarınızı avantajlarınızı dileyen uygun gören yaptırsın.
  • Evet aslında implant konusunda mükemmel paylaşım ama üst yapısı fiyata dahil değil yazmışsınız peki üst yapılarınında bize maliyeti nasıl olacak her implant için 1 adetmi rica etsem bu sorumunda cevabını yazarmısınız. İmplant yaptıracağım için tavsiye klinik veya doktor arayışındayım. Ön bilgide alsam çok iyi olacak. Cevabınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

    EDIT; İmplantlarımı yaptırdım hatta üst yapısı olarak zirkonyum tavsiye ettiler.

    LÜTFEN VİDEOMU SONUNA KADAR İZLEYİN. BU VİDEOYU ENIYIDENT E ve DOKTOROGÜN ONUR ÇÖMLEKÇİYE TEŞEKKÜR AMAÇLI EKLİYORUM.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterpaket -- 28 Nisan 2019; 6:27:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmplant yapıldıktan sonra üst yapı olarak porselen diş veya zirkonyum diş yapılır.

    Porselen dişler 300 TL ile 750 TL arasında
    Zirkonyum Dişler ise 500 TL ile 1000 TL arasında değişmektedir.
  • Herkese selam

    Bugün 4 tane yanyana boşluk olan çekilmiş dişlerimin yerine implant yaptırmak için doktora gittim. Bana boşluk olan yere 2 tane implant yapariz yandaki dişlerden destek alarak 6 tanede üst zirkonyum köprü yaparız dedi. 2 tane amerikan implant için toplam 4500 lira 6 tane zirkonyum içinde 3000 lira istedi. Yapilan işlem ve istenilen para normalmi acaba. Yardimci olursaniz sevinirim. Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melike8034 -- 24 Şubat 2018; 21:55:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melike8034

    Herkese selam

    Bugün 4 tane yanyana boşluk olan çekilmiş dişlerimin yerine implant yaptırmak için doktora gittim. Bana boşluk olan yere 2 tane implant yapariz yandaki dişlerden destek alarak 6 tanede üst zirkonyum köprü yaparız dedi. 2 tane amerikan implant için toplam 4500 lira 6 tane zirkonyum içinde 3000 lira istedi. Yapilan işlem ve istenilen para normalmi acaba. Yardimci olursaniz sevinirim. Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.

    4 tane boşluk olan kısıma 2 implant yapılarak köprü yapılır. Yandaki dişlerden destek almasına gerek yoktur. İmplant fiyatları konusuna gelirsek biraz daha araştırma yapmanızı öneririm. Çok uygun fiyatlarla çok kaliteli implantlar mevcuttur. Reklam parası, komisyonlar, avanta derken maliyetler artıyor. Ama reklamsız komisyonsuz ve avantasız olan mükemmel implantlar mevcuttur.
  • Herkese Selamlar,

    implant konusunda tavsiye edeceğim tek klinik eniyident İstanbul diş kliniğidir. herkes çok ilgili ve kesinlikle bu konuda uzmanlar. 6 tane implant yaptırdım hiç ağrı olmadı hatta hissetmedim bile ayrıca implantlar yapıldıktan sonrada hiç ağrım olmadı. implant yaptıran olarak tavsiye ediyorum.

    Fiyatları merak edenlere ise tanesini 1250 TL `den yaptırdım ve ekstra hiçbir ücret ödemedim. röntgeni bile ücretsiz çektiler.

    Eniyidente donanimhaber de bu konuyu reklam yapacağım için söz vermiştim. videomu izleyebilirsiniz. Herkese sağlıklı günler diliyorum.



    İmplant Fiyatları 2021 | Güncel | Ucuz Kaliteli İmplant Diş Fiyatı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soner2018 -- 1 Mart 2018; 20:30:6 >
  • Üst yapısını zirkonyum diş kaplama yaptırırsan mükemmel olur. Porselen diş kaplama dişetinde alerji yaptığı için pek tavsiye edilmez. Ayrıca porselen kaplamalar dişetinde morluk yapar, rengi değişir, doğal değildir. Bu sebeplerden dolayı kesinlikle doğal ve sağlam olan zirkonyum diş kaplamayı tavsiye ediyorum.
  • Implant yaptırmak için en güzel yer eniyident dış kliniği diyorsunuz yani.ben 5 tane implant yaptıracağım kaç lira olur tahminen tesekkurler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pelinsu3438 -- 5 Nisan 2018; 3:38:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterpaket M kullanıcısına yanıt
    Ben Ankara'da Başkent Er Dental diye bir yerde implant yaptırdım. Şayet Ankara'daysanız tavsiye ederim, hem fiyat olarak ithal implant kullanmalarına rağmen baya iyi fiyat verdiler hem de çalıştığı hekim baya iyiydi, ilk yapıldığında biraz ağrım oldu ama uzun sürmedi.
  • melike8034 M kullanıcısına yanıt
    Ankara'da iseniz Başkent Er Dental'i öneriyorum. Fiyat olarak bana baya uygun geldi, ithal implant kullanıyorlar ve implant çeşitleri çok fazla bir de bana en cazip gelen şey ömür boyu implantlarına garanti veriyorlar, sertifikası var. Tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar bende implant yaptırmayı düşünüyorum ama gerçekten çok şaşkınım çünkü her yerde implant fiyatı oldukça değişiyor bunun sebebi nedir geçen gün haberlerde izledim kaliteli olan implant diş maliyeti 2000 liradan başlıyormuş acaba dolar yükseldiği içinmi öyle söylediler. ben eniyident diş kliniğinde yaptırmayı düşünüyorum bu konu (vidalı diş) hakkında yardımcı olursanız sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAKINATOR -- 8 Mayıs 2018; 2:5:33 >
  • İÇ ANADOLU BÖLGESİNDE AKTİF OLARAK İMPLANT SATIŞINI YAPIYORUM O NEDENLE İSTEDİĞİNİZ MARKANIN FİYATINI BANA SORMADAN YAPTIRMAYIN YERLİ İMPLANTLARDAN KESİNLİKLE UZUN DURUN BENİM İMPLANTIMA GELİNCE İTHAL VE GARANTİ SERTİFİKASINI OLAN NORİS MEDİKALİN NORİS İMPLANTI BİLGİ İÇİN 05530562662 .İmplant Fiyatları 2021 | Güncel | Ucuz Kaliteli İmplant Diş Fiyatı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkaner1992

    İÇ ANADOLU BÖLGESİNDE AKTİF OLARAK İMPLANT SATIŞINI YAPIYORUM O NEDENLE İSTEDİĞİNİZ MARKANIN FİYATINI BANA SORMADAN YAPTIRMAYIN YERLİ İMPLANTLARDAN KESİNLİKLE UZUN DURUN BENİM İMPLANTIMA GELİNCE İTHAL VE GARANTİ SERTİFİKASINI OLAN NORİS MEDİKALİN NORİS İMPLANTI BİLGİ İÇİN 05530562662 .
    İmplant diş fiyatı doktorun tecrübesine göre kullanılan malzemeler ve implantın markasına göre değişebilir. Ama pahalı olan iyi demek değildir. Bazı klinikler çok uygun fiyatlara mükemmel ömürlük implantları yapabiliyorlar.


    NOT: BU cevabı @MAKINATOR için yazmıştım. yanlışlık oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrankarti -- 13 Mayıs 2018; 1:11:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MAKINATOR

    Arkadaşlar bende implant yaptırmayı düşünüyorum ama gerçekten çok şaşkınım çünkü her yerde implant fiyatı oldukça değişiyor bunun sebebi nedir geçen gün haberlerde izledim kaliteli olan implant diş maliyeti 2000 liradan başlıyormuş acaba dolar yükseldiği içinmi öyle söylediler. ben eniyident diş kliniğinde yaptırmayı düşünüyorum bu konu (vidalı diş) hakkında yardımcı olursanız sevinirim
    cevap yazdım bir üst yazıya bakarmısınız.
  • Ben 4 yıl önce DentGroup'a yaptırdım, geçen yaz diş etlerimden kaynaklanan bir sorun yüzünden üst kaplamaları keserek çıkarmak zorunda kaldılar. Diş eti tedavisinin ardından implantlar yeniden takılıp porselen kaplamalar yeniden yapıldı. 5 yıl garantisi varmış yaptırırken bilmiyordum, garanti kapsamında tedavi edildiği için hiç bir ücret ödemedim. Her yerde fiyat üç aşağı beş yukarı aynı, önemli olan sonrasında alacağınız hizmet. Bir kaç yıl sonra bir sorun yaşadığınızda sizi ortada bırakmayacak bir yere yaptırmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekrankarti

    cevap yazdım bir üst yazıya bakarmısınız.

    Alıntıları Göster
    Cevabınız için teşekkür ederim. Ben eniyident diş kliniğinde implant yaptırdım ve tavsiye ediyorum. Dolar nedeniyle 1250 lira olan implant tanesi 1500 lira fiyat ile yapıldı. Fakat 16 tane yaptırdığımdan dolayı çok iyi bir indirim yaptılar. Amerikan malı kullanıldı ve doktorum mükemmeldi. Çok ilgililer ve ömür boyu garanti veriyorlar. Toplam 22500 lira implantlara ödedim ama üst kısmı olarak zirkonyum düşünüyorum. Sizce zirkonyummu yoksa metal destekli porselen diş kaplama mı yaptırmalıyım cevabınız için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAKINATOR -- 20 Mayıs 2018; 2:17:57 >
  • Ankarada yokmu böyle uygun fiyatla bu işi yapan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MAKINATOR M kullanıcısına yanıt
    zirkonyum daha güzel porselen de biraz daha mattır pek farkı yok kardeşim ..
  • Ankara'da İmplant Fiyatlarında Oldukça Cazip Fiyatlar var....

    internette araştırma yaparken Dental Implant ile ilgili bu makaleye denk geldim http://hikmetbozyelankara.com/dental-implant-nedir daha sonra iletişimden aradım. Kampanya başlattık 1450 TL fiyat dediler. Ne dersiniz? uygun mudur?
  • MAKINATOR M kullanıcısına yanıt
    estetik açıdan tabii ki zirkonyum diş çok daha güzel ama implantın üstüne yapıldığında ışık geçirgenlik özelliğini vida üstü yapının metal olmasından dolayı biraz kaybedeceğini düşünüyorum. fakat porselen diş yaptırdığınız taktirde dişetine alerji yapma olasılığından dolayı dişetinde morarmalar yapabilir. bu yüzden yinede zirkonyum diş kaplama yaptırmanız daha iyi olacaktır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.