Şimdi Ara

IN DASH TEYP ÇALINMASINA ÖNLEM ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yaw bende bizim mahalleye .full müzikle giremiyorum.bizim sokakların gansterleri tip tip bakıo. belki de araların da bigün kaldıralım şunu die düşünüyolardır
  • 180 liralık pioneer deh2950 model teybin kaskosu ne kadar olur?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: brainiac_x

    yaw bende bizim mahalleye .full müzikle giremiyorum.bizim sokakların gansterleri tip tip bakıo. belki de araların da bigün kaldıralım şunu die düşünüyolardır



    Aman dikkat et kaldirirlar maldirirlar uğraşamasssin En rahat bnm aranizda evde oto ses sistemim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: punk89

    180 liralık pioneer deh2950 model teybin kaskosu ne kadar olur?



    teyp e kasko yapmiyorlar bildigim kadarıyla ama arbanda kaskon varsa olur
  • istanbulda esenkentte bir focus sport trendde teadüfen görmüştüm. arabaya ilgim olduğu için gözüm takılmıştı. bilirsiniz focusları teyipleri büyük. tahminimce onun yerine şöyle lcd li filan birşey takmış. tahmince diyorum çünkü teyp panelinin üstünde hani şu röntgen kağıtları olurya işte ona benzer mat siyah kapak gibi birşey yaptırmış. ama o da dikkat çekiyor tabi. altında brşey olduğu belli. sadece gecenin karanlığında korur. gündüz onun da şansı yok.
    quote:

    Orjinalden alıntı: tipsy1977

    yaw biriniz de olumlu bişii söyleyin abiler
    mesela
    - arkadaş bu ürün zaten dışarıdan bakıldığında güzel bi teyp e benzemediğinden tasalanma
    ya da;
    - git teyp in üzerine bi aksesuarcıda bi kapak yaptır böylece hırsız orda bişii yok sansın

    gibi...

    dimi yaa..




  • ya aslında ben bişii buldum gibi ama yaptırınca resmini koyarım
  • en güzeli avrupa ve amerikada da çok moda olan soft tunning dir .. soft tunnig nedir arabanın orjinalini bozmadan maksimumda tesisat yapmakdır yani mesela aracın orjinal kolon yuvaları 13 yada 16 cmlik ise oraya konabilicek maksimumda en akliteli kolonu takmakdır.. mesela orjinal teybinden maksimumda yararlanmakdır mesela aux çıkışı yoksa ona özel aux çıkışı yaptırıp kullanmakdır. dışardan bakıldımı araç op orjinal görülür ama açdınmı sesi yeri göğü inletir..

    ama iş görsel multimedya olayına gelirse indash doubledin o zaman dikkat çekmemeye çalışıcaksınız her yerde teybi açmıycaksınız mümkün mertebe kapalı otoparkla anlaşıp aylık bir paraya acracınızı oraya koyucaksınız..
  • KONU ÖLMÜŞ AMA BEN YINE IHTIYACI OLURSA ARASTIRANLAR BULUR BI SISTEM GELISTIRDIM KENDIM AMA YAPANIN EVI YAKIN OLMASI GEREK 50METRE 100
    METRE FALAN MALZEMELER BİR ADET KABLOSUZ KAPI ZİLİ VE 2 ADET SWİTCH ON OFF VEDE 4 ADET VANTUS KÜÇÜKLERDEN BİRAZDA İNCE KABLO OLUR İP OLUR LAZIM KAPI ZİLİNİN ON OFF BUTONUNU BU SIWITCHLER YARDIMIYLA YENIDEN LEHIM YAPILIYO VEYA Bİ TV TAMIRCISINE LEHIMLETIN SONRA VANTUSLARI 4CAMLARIN ORTASINA YAPISTIRIN SONRA SAG /SOL OLMAK ÜZERE CAMLARDAN V SEKLINDE GERDIRIN SIWICHLERI GERDIRIN OLAY BU CAM KIRILIR KAPI ACILIR ALARM ZİLİ EVDE ÇALAR SİZDE KALKARSINIZ.
    RESİMLER EKTE. IN DASH TEYP ÇALINMASINA ÖNLEM ?? IN DASH TEYP ÇALINMASINA ÖNLEM ?? IN DASH TEYP ÇALINMASINA ÖNLEM ?? IN DASH TEYP ÇALINMASINA ÖNLEM ?? IN DASH TEYP ÇALINMASINA ÖNLEM ?? IN DASH TEYP ÇALINMASINA ÖNLEM ??




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.