Şimdi Ara

İn-therm MRL-300 TM Dijital Kablolu Oda Termostatı Eca confeo plus bağlantısı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
10
Favori
24.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GokhanTR kullanıcısına yanıt
    Evet piyasadaki fiyatlara göre güzel ürün. İş görüyor.
  • jeremyre kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim peki bu OT lerdeki donma koruma nedir tam olarak ...
  • coldragonfly C kullanıcısına yanıt
    Oda sıcaklığı 5 dercenin altına düştüğünde kombinin çalışmasını sağlar. Böylece tesisattaki su donmamış olur. Aslında birçok kombide donma koruması vardır. Ama OT takılıyken çalışır mı bilmiyorum.
  • Mrl 300 kablosuz kullanan arkadaşlar, alıcının içinde sizde küçük 3 düğme mı var yoksa 2 mi? Bende üç tane var. Ama kitapçıkta iki diyor. Bir de bu eşleştirme olayını anlayamadım. 5 saniye basılı tutun yazmış. Tutuyorum hiç birşey olmuyor. Almakla iyi mi yaptık bilmiyorum. Mağaza maillere de cevap vermiyor.

    Bir de kombi yanarken arada durduğunu fark ettim termostat kapatmadan. Sadece pompa çalışıyor. Bu normal mi? Ayrıca dereceyi manuel olarak değiştirince, geri tuşuna basarak tekrar program moduna geçmiyor. İlla pili söküp takmak gerekiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdalkesgin -- 11 Aralık 2015; 21:30:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kombideki sıcak su ayarlanan değere helince kombi durur. Modülasyonlo termostad değil bunlar. Kombi tamamen durmuyor sadece suyun set değerine göre soğumasını bekliyor. Geri tuşu bazen takılıyor. Özellikle içinde bulunulan saat diliminin ayarıyla oynarsan eski değerde kalıyor. Sonraki saat diliminde normalleşiyor. Mükemmel cihaz değil. Manuel mod çok büyük eksiklik. Ama komut hatası yapmadı en azından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mubareki

    Kombideki sıcak su ayarlanan değere helince kombi durur. Modülasyonlo termostad değil bunlar. Kombi tamamen durmuyor sadece suyun set değerine göre soğumasını bekliyor. Geri tuşu bazen takılıyor. Özellikle içinde bulunulan saat diliminin ayarıyla oynarsan eski değerde kalıyor. Sonraki saat diliminde normalleşiyor. Mükemmel cihaz değil. Manuel mod çok büyük eksiklik. Ama komut hatası yapmadı en azından.

    evet mesela 4. programı gece saat 1 de başlaması için ayarladım. ekranda 4. program yazıyor ama derece sabahki 1. programın derecesi. ne yaptıysam düzeltemedim.
  • erdalkesgin E kullanıcısına yanıt
    Sıkıntıyı tam anlayamadım ama anladığım kadarıyla yazayım. Günü 4e bölüyor. Başlangıç saatlerini ve dereceleri girdiniz diyelim. Bir sonraki zaman diliminde hepsi düzene girer.

    Ekranda manuel yaziyorsa derece elle değiştirilmiş demektir ve ancak bir sonraki zaman diliminde ekrana eco, live vs. dilim ismini ve o dilim için ayarladiginiz dereceyi gösterir ve ona göre kombiyi çalıştırır yada durdurur. Çalışma mantığı bu şekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu alette yazılımsal sıkıntılar var. Sleep modunu 21. 2 ye ayarladım zamanı gelince daha önceki değerde 21.8 de çalışıyor. Ayarlanan değere güncellemiyor. Pili çıkardım gene olmadı. Reset yaptım değerler gene aynı ne iş anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jeremyre kullanıcısına yanıt
    Takılıp kalıyor düzene girmiyor. Eski ayarda devam ediyor nasıl düzelir acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mubareki M kullanıcısına yanıt
    Dereceyi doğru gün için ayarladığınıza emin misiniz? Yani haftasonuna derece girdiyseniz haftaiçinde programı değiştirmez.

    Belki de ürün arızalıdır. Aldığınız yerle yada direk inthermle irtibata geçebilirsiniz.
  • Ben zaten 7 0 0 yani hafta bütün kullanıyorum. Öyle yapcam olmazsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mubareki M kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam, haberlerinizi bekliyoruz.
  • mubareki M kullanıcısına yanıt
    Aynen bu cihazda dediğin sıkıntılar bende de oldu. Ben geri gönderdim iade için bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdal bey aynen daha önce belirttiğiniz şekilde yanlızca sleep modunda iken diyelim manuel müdahale ettşniz sonra geri tuşuyla program running geldi bi daha geri tuşuna basarsan wake ayarındaki değerde çalışıyor ve düzelmiyor. Ancak manuel değişim oluyor. Bence yeni gelen alet de aynı şekilde olacak yazılım sorunu var. Gelince 1. Programla 4. Programı farklı değere ayarlayın 4. Program başlayınca elle müdahale edip iki kere geri tuşuna basın 1. Programdaki değer çalışacak. Ama 4. Program 1.nini değeri. Şeklinde. Bunu yaparken 4. Programın vakti girmiş olması gerekiyor sizinki düzgün çıkarsa ben de değiştiririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkeze selam.
    Bende bu cihazı almayı planlıyorum.
    İstediğim hafta içi 5 gün sabah 07:30 da 18 derecede akşam 16:30 da 24 derecede tutsun hafta sonu 2 gün tüm gün 24 derecede tutsun.Bunu yapabiliyor değil mi?
    Kombim eski viessmann vitopend 100 uyum problemi olur mu?
    Herkez pil den yakınmış ne kadar gidiyor 1 pil?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHinferno -- 18 Aralık 2015; 19:57:16 >
  • Evet bunu yapabilir ayarla zırt pırt oynanmayacaksa bir günü 4 parçaya böler vakti gelince çalıştırır. 5 1 1 5 2 7 0 0 gibi haftayı bölebilir. 0.2 hassasiyeti var. Pili henüz tecrübe etmedim 15 gündür kullanuyorum. Manuel mod yok o yüzden zırt pırt oynanmıyor. Para varsa rev 24 iyidir ama ben bunu aldım yarı yarıya fark var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mubareki M kullanıcısına yanıt
    Ben geri iade ettim cihazı. Türk malı diye çok sevinerek almıştım ama hayal kırıklığı. Dediğin gibi hiç ayarı ile oynamayıp sürekli program ile çalışırsa belki düzgün çalışır. Ama geliştirilmesi lazım. Bir yerde yeni modeli çıkacak diye okumuştum, istediğin zaman manuel istediğin zaman program olacakmış. Ama ne zaman bilmiyorum. Ben de gittim siemens rev 24 aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mubareki

    Erdal bey aynen daha önce belirttiğiniz şekilde yanlızca sleep modunda iken diyelim manuel müdahale ettşniz sonra geri tuşuyla program running geldi bi daha geri tuşuna basarsan wake ayarındaki değerde çalışıyor ve düzelmiyor. Ancak manuel değişim oluyor. Bence yeni gelen alet de aynı şekilde olacak yazılım sorunu var. Gelince 1. Programla 4. Programı farklı değere ayarlayın 4. Program başlayınca elle müdahale edip iki kere geri tuşuna basın 1. Programdaki değer çalışacak. Ama 4. Program 1.nini değeri. Şeklinde. Bunu yaparken 4. Programın vakti girmiş olması gerekiyor sizinki düzgün çıkarsa ben de değiştiririm

    iyi günler arkadaşlar bende cihazı 1 hafta önce kablosuz olanını aldım 0,3 hassasiyetle ayarladım gayet cihazdan memnunum fakat arkadaşın belirttiği gibi ilk başlarda takılmıyordu fakat sonradan takılmaya başladı.

    -Arkadaşlardam ricam cihazı resetlemenin bir yolu varmı?
    -Birde bu 1+1+1+1+1+1+1 gibi bir özelliği var onu nasıl çalıştıracağım konusunda bana yardımcı olurmusunuz




  • erglter E kullanıcısına yanıt
    Takılma her zaman olmuyor. Şu an iyi çalışıyor. Menü tuşu ile geri tuşuna aynı anda 5 sn basınca bir menü geliyor
    Cihazda gizli alt menü var bunu kitapçığa yazmamışlar.
    Menü tuşu ve geri ok tuşuna basılı tutun yeni bi menü çıkacak.
    00- menüsü ekran ışığının yanma süresi 5 sn
    01- menüye gelince 5 1 1 yazacak onu ok tuşları ile 5-1-1 5-2 1-1-1 7 gibi seçenekler var. Size uyanı seçin.
    Diger 02 03 menüleri de çalışma sıcaklık aralığı 5 ile 35 derece arası
    04- hassas klibrasyon
    05- ölçme zaman aralığı 10sn seçili
    06- da fabrika ayarına dön demek 01 yapıp ok derseniz resetler dikkat ediniz. Gerçi fabrika ayarına pili sök tak yapıncada dönüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı cihazdan var ama bir türlü düzen tutmadı sağlıklı çalışmıyor. İade etmeye çalışacağım bulaşmanızı tavsiye etmem.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.