Şimdi Ara

İnce çerçeveli, düşük hacimli Monster Abra A7 ve Tulpar T7 modelleri satışta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Monster Notebook, daha düşük hacme daha güçlü özellikler sığdırdığı yeni Abra ve Tulpar dizüstü bilgisayarlarını satışa sundu. Yeni Abra A7 ve Tuplar T7 modelleri, ince ekran çerçeveleri ve 2,5 kilogram ağırlığı ile oyuncu bilgisayarı olmasına rağmen taşınabilirlik açısından kolaylık sağlıyor.

    Yeni Abra A7 ve Tulpar T7 modelleri gücünü Intel Core i7-8750H işlemcisinden alıyor. Tercih edilen modele göre NVIDIA GeForce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1070 ve 1080 ekran kartları kullanıyor.

     

    Ekranın kenarlarındaki alanı 5mm’ye kadar düşüren Monster, kullanıcılara 15.6 inçlik bir laptop kasasında 17.3 inç 144Hz ekranlı yüksek performanslı bir oyun bilgisayarına sahip olma imkânı veriyor. Bataryasıyla birlikte 2,5 kilogram ağırlığı, düşük hacmi ile birlikte kolaylıkla taşınabiliyor.

    Firma ultra ince ve hafif kasa seçeneğini gelecekte tüm modellerinde sunmayı planlarken, şimdilik bu özellikteki 17.3 inç ekranlı ürünleri şunlar:

    · Abra A7 V10.1
    · Abra A7 V10.1.1
    · Abra A7 V10.2
    · Abra A7 V10.2.1
    · Abra A7 V10.1.2
    · Abra A7 V10.2.2
    · Tulpar T7 V17.1
    · Tulpar T7 V17.1.1








  • fiyatı ne kadar 1.33 kg olanın spider onu da belirt ..... 17" olanlar eskiden 4 kg idi , go7950gtx li monster almıştım zamanında, o zamandan beri takip ederim, 4 kg den 2.5 kg ye düşürmüşler.. daha da düşer ama fiyatta artar, monster ın olayı uygun fiyata yüksek performans vermesidir, daha ince ve hafifi laptop yapıp çok ısınan ve çok pahalı laptop monstera göre değil, şu 2.5 kg lik için bile çok ısınıyor diye yorum yapan zekiler var... 2.5 kg 17" laptop için hafif, daha hafifini isteyen cebinden çıkıcak parayla hafifler zaten...
  • 12" olsun. Ne yapıyım tepsi gibi dizüstünü. O kadar büyük bilgisayarı zaten taşımam.

  • 2.5 kg, nasıl hafifi oluyor?

    4 senedir 2.5 kg olan ürününü kullanıyorum, belim büküldü resmen...

    Yıllardır 13 inc 1.5-1.8 kg ağırlığında bir laptop bekliyorum şu firmadan. Oyun konseptli laptoplar yapıyorsunuz diye hep öyle gidecek bir durum yok.

    Yapın adam gibi hafif bir iş bilgisayarı alalım.

    Edit: Bazı arkadaşlar markayı kötülüyorum gibi anlamış. Halbuki 4 senedir ürününü kullanıyorum ve özellikle servis hizmetinden memnunum. Benim demek istediğim artık 13.3 inc’lik hafif laptoplarda çıkartmaları gerektiğiydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monarch25 -- 9 Aralık 2018; 16:58:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel makina, fiyatı dolar kuruna göre iyi.. Uzun yıllar iş görür.. Şirkette kullanıyoruz 2017 modelini çok memnunuz..

  • Oyun oynarken sol el bilek sıcaklığı oluyor mu? Hissetiliyormu sıcaklık sağ üst yüzeyde soğutma sistemi nasıl?

  • PrestigeMan kullanıcısına yanıt
    Hocam nacizane tavsiyem bu tür gamebook alınırken yanına güzel bir oyuncu klavyesi ve mouse u da alarak çok daha verimli ve eğlenceli vakit geçirilebilir

  • monarch25 M kullanıcısına yanıt
    "MONSTER" adıyla minibook yapsın mı istiyorsun anlamadım ki.. Tabiki de biraz heybetli olacak. Ha illa zariflik diyorsan MSI gs65 öneririm. Hem boyutu normal hem de performans canavarı

  • monarch25 M kullanıcısına yanıt
    17.3 inç büyük ekranlı bir oyun bilgisayarı için 2.5 kilogram oldukça düşük ve mâkul bir ağırlık, daha düne kadar 15.6 inçlik normal dizüstüler 2.5 kilogramdı zaten...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa daha da küçüldüğüne göre Tulpar t7 v16'ya kıyasla daha fazla ısınacaktır i7 8750H işlemcisi, kasada yumurta pişirirsiniz artık Monster'ın artık avrupadaki diğer reseller'lar gibi sıvı metal+delid+termal pad hizmeti sunması gerekiyor. Cihaz bakımı yeni termal macun sürüp göndermek olmamalı. Yoksa bu cihazları başka türlü tam performans ile kullanmak imkansız hale gelecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mèrt -- 9 Aralık 2018; 3:50:15 >
  • monster kasalari pcb leri sanırım casper ile aynı cindeki fabrikada üretiliyor. malzeme kalitesi bence oyuncu performansını yakalayan hemcinslerine göre bayağı geride kaldı. artık Ürün gamında premium bilgisayarlara yer vermeye başlaması gerek

  • monarch25 M kullanıcısına yanıt
    Daha yeni haberi çıktıhttps://www.donanimhaber.com/LG-Gram-17-tanitildi--105838

    Ssd li, i7 işlemcili, 16gb ramli bir iş bilgisayarı. Hem de 17.3 inch olmasına rağmen sadece 1.33kg.

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    O bilgisayarla bu bir mi şimdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha dün monster abra v13. 1 aldım. 15.6 güncellendi sanıp üzüldüm ama premium sınıfı güncellemişler. Windows lisansını ucuza nasıl alabilirim 1 ay kullanma hakkım var sanırım. Bildiğiniz key satan var mı orijinal olsun.

  • Gene 15.6 inç kasada GTX1070 yok...

  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Bir değil işte. Arkadaşın birisi şunları demiş;

    quote:

    Yıllardır 13 inc 1.5-1.8 kg ağırlığında bir laptop bekliyorum şu firmadan.


    quote:

    Yapın adam gibi hafif bir iş bilgisayarı alalım.


    Bende ona binayen 17 inc olmasına rağmen 1.33kg ağırlığında, hem de bir iş bilgisayarı için gayet tatmin edici özelliklere sahip daha yeni haberi çıkmış bir laptop önerdim.

    Yoksa tabi ki ikisi bir değil. Ha gerçi maşallah diğerinin özellikleri de ekran kartı hariç hemen hemen eşit(işlemci %12 güçlü sadece). Hani çok isteyen harici ekran kartı alır. Evinde onunla takılır, dışarıda oyun oynamam der, sadece 1.33kg lık laptobu alır götürür. O da bir seçenek yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 9 Aralık 2018; 10:49:41 >
  • Arkadaşlar merhaba abra A7 v 10.1 alacam ama çok ısınma şikayeti okudum bir kaç yerde. Bu cihazı önermeyen arkadaşlar eşdeğer bir marka model önerebilir mi teşekkürler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    fiyatı ne kadar 1.33 kg olanın spider onu da belirt ..... 17" olanlar eskiden 4 kg idi , go7950gtx li monster almıştım zamanında, o zamandan beri takip ederim, 4 kg den 2.5 kg ye düşürmüşler.. daha da düşer ama fiyatta artar, monster ın olayı uygun fiyata yüksek performans vermesidir, daha ince ve hafifi laptop yapıp çok ısınan ve çok pahalı laptop monstera göre değil, şu 2.5 kg lik için bile çok ısınıyor diye yorum yapan zekiler var... 2.5 kg 17" laptop için hafif, daha hafifini isteyen cebinden çıkıcak parayla hafifler zaten...

  • xpugur kullanıcısına yanıt
    Yo aynen ona katılıyorum. Fiyat 9.000 mi ne. Bana kalırsa zaten ben pc toplarım. Yani oyun pc sinin dışarıda işi ne? Evde kullanıyorsam da laptobun yarı fiyatına hem de upgrade edilebilir pc alırım rahat ederim. Ama monsterları da beğeniyorum dediğiniz gibi kaliteli ve uygun fiyatlı. İlla tutturan varsa diye de seçenek var dedim :)
  • eski modellere kıyasla +8gb ram + ssd kalitesi arti ekran hertzi kasa çokda bişi koymamış subwooferi flan o kasaya sigdirmalari flan onu saymiyorum tek eksileri kasa kalitesiydi tabi o kasalarda bile sogutma performansini begeniyordum dolar bazında fiyat ciddi bir sekilde arttı diger markalara göre hiçbir eksisini dile getirmeye hakkimiz olmadigini dusunsemde yinede eksilerini dile getirmek zorundayız kullanicilarin bilinçlenmeyw hakkı var

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.