Şimdi Ara

İndirimler, oyun tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cadilar bayrami, sonbahar-kiş indirimleri vs derken biraz oyun olmak istiyorum. Üni öğrencisiyim dolayısıyla tek bir oyuna çok para vermektense 3-5-10 liraya 5-10 tane oyun almak istiyorum. Bu anlamda tavsiye edeceğiniz oyunlar nelerdir? Çok fazla oyun oynamadığım için ne söyleseniz oynamamış olucam muhtemelen. Hikayeli, online olmayan beni derslerden çok koparmayacak oyunlar arıyorum. Kendim baktım biraz limboyu buldum. Alayım mı? Bu oyunlar cadilar bayramindan sonraki indirimlerde de uygun olur mu yoksa simdi kacirmayayim mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben bu şekilde çıktım indirimlerden.

    War for the Overworld, Dungeons 2 ve FlatOut 2 ilk defa bu kadar indirime girmiş. Dungeons 1 de en son 2 sene önce böyle bir indirim almış.

    "Your favourite bundle!"ı da başarılı buldum. Beholder 5.40 TL ve Distrust 7 TL iken 8.68 TL'ye ikisini birden veriyor. Eksik kalmasın diye 3.60'a da Beholder'in DLC'sini satın alarak seti tamamladım. Dungeons Siege Collection'da 4.65 TL'ye 3 oyun + 1 DLC veriyor; eski oyunlar ama özellikle ilk iki oyunun yorumları iyi olduğu için nostalji niyetine oynamak istedim.

    İndirimler, oyun tavsiyesi

    Limbo'ya gelince hakkında iyi şeyler duydum, bir iki arkadaşım da tavsiye etti; baya da güzel görünüyor ama oynamaya fırsat bulamadım.

    Başka güzel indirimler de vardır illaki. Mesela uzun zamandır sahip olduğum Don't Starve Together ve Kingdom: New Lands'in de rekor indirimler aldığını görüyorum. Daha önce görmediysen aşağıdaki siteden indirimleri incelemeni tavsiye ederim. Mavi renkli olanlar rekor indirim anlamına geliyor. Aklında tür, aldığı olumlu oy, fiyat ve indirim oranı varsa aramayı ayrıntılı bir şekilde filtreleyebilirsin. Ben Steam hesabım ile de bağladım; hangi oyunlar kütüphanemde, hangileri istek listemde görebiliyorum.
    https://steamdb.info/sales/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 31 Ekim 2018; 3:1:19 >




  • limbo güzel bir oyun. yanındaki inside olması lazım bir oyun daha var o da çok iyi. ikisini de tavsiye ederim. oyuna başladığın zaman bırakasın gelmiyor. böyle küçük ve zevkli oyunları ben de seviyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.