Şimdi Ara

İNGİLİZCE KİTAP ALACAKLARA TAVSİYELER- ANA KONU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
18
Favori
25.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İngilizce Kitap seti bulamıyorum pek var mı bildiğiniz bir yer bir yöntem bir öneri?
  • Yeni bir site buldum ki Amazon.de'den bile iyi. Book depository adı. Hiç bir şekilde kargı ücreti almıyor ve fiyatlar amazon'la aynı. Gelecek ay buradan alışveriş yapmayı düşünüyorum bakalım. Bir de ininal 2-3 kuruş kendine almasa büyük bir şerefsizlikle... Paypal'ın olmadığını biliyorlar ya...
  • Visa kartları geçmiyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeAndre

    Visa kartları geçmiyor mu?

    Visa'yla MasterCard arasındaki farkı bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim ama mantıken geçiyor olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecek aya kalmadan bu ay siparişi verdim bookdepository'den. 2 gün içinde yollanacakmış. Geldiğinde yorumlarımı yazarım.



    Tavsiyem şu ki alacaksanız gerçek bir kredi kartıyla alın. Böylece ininal'in komisyonumdan kurtulur her yüz dolar için otuz kırk lira yoktan yere bunlara vermezsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke tavsiye konusunda seviyelere göre kitap öneriside verseniz. Ben birkaç kitap okumak istiyorum, seviyem B1 seviyesinde biraz daha çalışıp B2 hatta C1 yapmaya çalışıyorum. Biraz dengesiz hareket ediyorum. Özellikle farklı türde kitaplar okuyup cümle yapılarını görmek istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Antocio

    Keşke tavsiye konusunda seviyelere göre kitap öneriside verseniz. Ben birkaç kitap okumak istiyorum, seviyem B1 seviyesinde biraz daha çalışıp B2 hatta C1 yapmaya çalışıyorum. Biraz dengesiz hareket ediyorum. Özellikle farklı türde kitaplar okuyup cümle yapılarını görmek istiyorum.

    Valla pek önerilik bir durum yok aslında. B1 ve B2 seviyesinde stage kitaplardan gerçek kitaplara geçilebilir. Bilhassa B2'de. Stage'li kitaplar zaten üç aşağı beş yukarı aynı kalitesizlikte. Neyi okuduğunuzun pek önemi olmayacaktır bunlardan okursanız.

    Bunlar dışında ben sürükleyici popüler romanlar ve tarihi romanlarla birlikte her gün olmasa da iki üç günde bir haber okunmasını tavsiye ediyorum. Haber bilhassa çok aşama kat ettiriyor.
  • Evet gençler. 4 kargodan ilki bugün geldi İngiltere'den. 2 tanesi aynı gün yollanmasına rağmen niye bir tanesi geldi bilmiyorum. Belki farklı saatlerde verilmiştir.

    Sizi de aydınlatmak için açmadan öncesini ve sonrasını çektim. Gördüğünüz gibi bir pakette geliyor. İçi balonlu. Ezilme kıvrılma gibi bir risk yok yani. Faturası ve ayracıyla birlikte gelmiş.

    Böyleyken böyle.

    İNGİLİZCE KİTAP ALACAKLARA TAVSİYELER- ANA KONUİNGİLİZCE KİTAP ALACAKLARA TAVSİYELER- ANA KONU
  • Yeni bir site daha buldum. bookoutlet. Burada kitaplar inanılmaz ucuz ve 35 dolar üstüne kargo ücreti yok. Hep mi 35 dolar bilmiyorum ama not bad.

    Nasıl bu kadar ucuza sattıklarını sitede açıklamışlar. Girip bakabilirsiniz.

    Uzun Zaman Sonraki Ek:

    Adamlar Türkiye'ye yollamıyormuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E-Nazmi -- 6 Ocak 2018; 4:41:32 >
  • Bugünkü olaydan sonra bir daha Pandora'dan almamaya karar verdim. Size de aynısını yapmanız yönünde çağrıda bulunuyorum. Listeden de kaldırıyorum.
  • Amazon.de'den aldığım siparişim geldi. 50 Euro tutarında bir alışveriş oldu. Gümrük ödemedim. Nasıl ödemedim orasını bilmiyorum. Anglo-Saxon World .com'da 30 dolarken .de'de 20 euro idi. Bu bakımdan bayağı bir kara girmiş oldum. Kargoya verildikten iki gün sonra elimdeydi ve ben bu hıza hayran oldum. Amazon kalitesi kendini belli ediyor valla. Amazon'unun Türkiye dağıtımcısı artık İnter by MNG. Yani PTT zulmüne de maruz kalmıyorsunuz. Gayet iyi hizmet. Bundan sonra hep amazon.de'den alacağım. Nasılsa 50 euro üstü kargo bedava. Bookdepository'den aldığım 4 kitaptan 3'ü elime geçmedi bu arada. Orayı da tavsiye etmem. Üstelik sonradan fark ettim ki kitaplardan birisi amazon'da 10 dolarken orada 22 dolardı. Kısacası amazon.de akar. Kargo ezilmemiş, hasar almamış. Bunu da takdir ettim. Biz hepsiburada'dan bir şey alıyoruz temini 5 gün kargosu 5 gün sürüyor. Üstelik bir de envai çeşit uyuzlukla muhatap oluyoruz. Böyle işte.

    İNGİLİZCE KİTAP ALACAKLARA TAVSİYELER- ANA KONU
    İNGİLİZCE KİTAP ALACAKLARA TAVSİYELER- ANA KONU
    İNGİLİZCE KİTAP ALACAKLARA TAVSİYELER- ANA KONU
    İNGİLİZCE KİTAP ALACAKLARA TAVSİYELER- ANA KONU
  • http://english-e-books.net



    bu kaynakta 5 seviyeden yüzlerce e kitap mevcut. ingilizce kitaplara para vermeyin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kobo dan almıyormusunuz online e—kitap olarak? Amazonla arasında çok fiyat farkı yok gibi geldi. İdefix, d&r ortaklığıda var, ₺ ile alıyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 28 Kasım 2017; 9:57:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer çok düşük seviye değilseniz , Hemingway gibi karmaşıklıktan uzak yazarlar sizi daha yukarı çıkarmak konusunda enfes oluyor , Modernist şiirler de aynı şekilde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: speedycruiser

    Kobo dan almıyormusunuz online e—kitap olarak? Amazonla arasında çok fiyat farkı yok gibi geldi. İdefix, d&r ortaklığıda var, ₺ ile alıyorsunuz.

    E-kitap okuyamıyorum. Olmuyor. Elimde olunca okuyabiliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Olórin

    Eğer çok düşük seviye değilseniz , Hemingway gibi karmaşıklıktan uzak yazarlar sizi daha yukarı çıkarmak konusunda enfes oluyor , Modernist şiirler de aynı şekilde.

    Şiir dili ağır olabiliyor. Vapor, jet gibi pek duyulmadık kelimeler kullanılıyor aynı bizim şiir dilinde olduğu gibi. Onun için ben İngilizcesi pek iyi olmayanlar için basit popüler romanlar öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maşık

    İngilizce Kitap seti bulamıyorum pek var mı bildiğiniz bir yer bir yöntem bir öneri?

    Sizin mesajı görmemiştim, kusura bakmayın. İki ay önce bildirim gelmişti ama siteden midir nedir yoksa benim bilgisayardan mıdır, bir şey gözükmüyordu. DH bazen yapıyor bunu sonraki sayfanın ilk mesajını göstermiyor. Bayağıdır aklımdaydı cevap yazmak da yazsam mı yazmasam mı bunca zaman sonra diyordum ama yazayım dedim. Neyse.

    Setten kasıt seviyeli, stage'li, kitaplarsa illaki set şeklinde almaya gerek var mıdır bilemem ama pek çok bu tip kitabı perakende olarak kitapyurdu, babil ve saire gibi sitelerden bulabilirsiniz. Gerçek İngilizce kitaplar için de zaten ilk mesajda siteleri vermiştim.
  • E-Nazmi E kullanıcısına yanıt
    Hocam roman olarak seviye falan olayı yok yani.Hani bizdeki Sherlock serisi romanlar 5 li set misal onun ingilizce hali olarak bulamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maşık

    Hocam roman olarak seviye falan olayı yok yani.Hani bizdeki Sherlock serisi romanlar 5 li set misal onun ingilizce hali olarak bulamadım

    Anladığım kadarıyla stage'den bahsetmiyosunuz.

    https://www.amazon.de/Sherlock-Holmes-6-Book-Collectors-Library/dp/1904919723/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1512492710&sr=8-1&keywords=sherlock+holmes+book+set

    Aradığınız kitabın adını artı set veya box set falan diye aratırsanız eğer varsa çıkacaktır. Yukarıdaki sadece bir örnek.
  • Ne olacak bu kurun hali? Amazon'dan tarih kitapları alırdım her ay bolca, artık cebimi ciddi miktarda yakıyor. Hele ki geçen sene aldığım kitapları şu an almaya kalksam sanırım yaklaşık 1000 TL zarara girerdim bu kur ile.

    Amazon.com keşke belli bir ücretin üstündeki kitaplara kargoyu kaldırsa. Ayrıca devlet de şu gümrük vergisini kitaplara uygulamaktan vazgeçse. Sanki ticari değeri olan bir şey kitap. Gümrük vergisi dahil olmasın, gümrükle uğraşmayalım diye bir seferde kısıtlı sayıda kitap alabiliyorum. Böyle olunca da kargo fiyatından zarar ediyorum
    [simage]https://puu.sh/yBvLt/1188bc13e9.png[/simage]

    Şu sepetin haline bakar mısınız? Asgari ücretin yarısı eder bunları almaya kalksam yahu. Fakat hepsi de değerli kitaplar. Almayınca da olmuyor. Buna bir alternatif bulunsa o da geçici oluyor yahut amazon kadar güvenilir olmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82BEAE867 -- 8 Aralık 2017; 0:7:20 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.