Şimdi Ara

İngilizce Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, yeni bir PS4 kullanıcısıyım. Bilgisayardan konsola geçtim ve bir konu hariç hiç pişman değilim. O konuda hepinizin tahmin edebileceği üzere oyunların İngilizce olması. İngilizcem az çok var ama ben kelimeleri anlayıp orada yazan cümleye bir anlam vermeye çalışırken başka cümleye geçiyor haliyle olmuyor. Kısacası İngilizcem yetersiz kalıyor. Aranızda uzun zamandır konsol kullananlar mutlaka vardır, bu işe bir çözüm illaki bulunmuştur. Bu problemi nasıl aşabilirim, anlamadığım bir oyunu oynamak ve para vermek gerçekten saçma geliyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ser Jorah Mormont -- 31 Aralık 2017; 3:0:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu işin çözümü ingilizce öğrenmek yada Türkçe oyunları tercih etmek. Benimde ingilizce seviyem senaryoları tam olarak anlama düzeyinde değil... Para verdiğin oyunu anlamamak gerçekten sinir bozucu bir durum. Koca firmalar 2018 yılına gireceğiz Türkçe koymamakta diretiyor. Elimizden gelen hiç bir şey de yok.



    Tavsiyem eğer denemediysen PS4'de çıkan Türkçe dil destekli oyunlara göz at.



    https://forum.donanimhaber.com/playstation-turkce-oyunlar-listesi-ilk-sayfa-guncel-sik-sorulan-sorular-eklendi--98786638

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce olmayınca rpg oyunları ölüm oluyor. Bunun çözümü biraz kelime bilgisini geliştirmek. Bir de en büyük hata Türkçe’ye çevirmeye çalışmak. Oku yazıyı aklında kaldıkça artık. Elbet bir yerde konuyu yakalarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şekilde oynamaya devam et. İlerde faydasını görürsün. Anlamaya basliyorsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce altyazılı dizi izle sub dosyasını Türkçe ekle onuda yukarı sekmeye çıkart. Hem İng, Hem Türkçe altyazı izlemiş olursun Kelime hazinen genişler. Türkçe-İngilizce kitaplar var kitapçılarda onları al, böyle böyle kendini yavaş yavaş geliştirsin.

    PS4'ü aldığım zaman bende çok zorlanıyordum ama artık pek zorlanmıyorum diyebilirim hikaye bazlı oyunlarda anlayabiliyorum artık ama işin içine Fallout 4/Persona 5 vb tür RPG oyunlar girince tabiki işler çok zor oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 31 Aralık 2017; 13:58:2 >
  • Bende bu sorun yüzünden çoğu oyunu oynamıyorum anlamadığım oyundan zevk alamıyorum rdr2 spider-man gibi bir çok oyunu oynamadım o yüzden fifada vakit öldürüyorum gidip pugb alicam mecbur bir dünya oyun varken.bu arada üstteki arkadaşın kanalına abone olup videosunu beğendim olurda alırsam arkadaştan çevirilerle bakarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe yama indir
  • Ben ilk oyunumu ps2'de oynamıştım, sanırım 10 yaşlarında felandım ama altyazı vs hiç anlamıyordum evde de Türkçe-İngilizce sözlük vardı alıyordum tek tek çeviyordum. Hatta o kadar kötüydü ki İngilizcem (Gerçi normal 10 yaşında) "The" kelimesini bile arıyordum sözlükten. Zamanla hep böyle devam etti bir yerden sonra kelime kelime değil de cümle cümle çeviriyorsun otomatikman. Size tavsiyem reddit gibi platformlar kullanın İngilizce öğrenmeye çok yararı olur. Ben hala daha öğrendiğim yeni kelimeleri yanıma aldığım küçük deftere anlamıyla yazarım, bir yerden sonra göz aşinalığı oluşuyor. Tavsiye ederim bu yöntemleri. Hem sadece oyun için değil direk İngilizce temelini öğrenmiş olursunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levenbreh -- 1 Şubat 2020; 2:37:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F2CACTHME

    Türkçe yama indir
    Neye türkçe yama indirecek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazef kullanıcısına yanıt
    oyunlara indirecek tabi
  • Ya İngilizce seviyeni geliştireceksin ya da Türkçe oyunları tercih edeceksin. Başka yolu yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum sana geçici bir çözüm sunayım; akıllı telefonun vardır "google çeviri" uygulamasını indir bak tarayıcı üzerinden demiyorum, uygulama mağazasından "google çeviri" uygulamasını indir. Uygulamayı açtığında "kamera" yazan seçenek var, onu ingilizce yazılar üzerine tut anlık çeviriyor. Konuşmaları ve görevleri anlarsın, biraz olsun seni oyuna dahil eder.
  • Ben anlamadığım kelime çıktığında oyunu durdurup translate e bakip oyuna dönüyorum . Ha bu sana amelelik gibi de gelebilir .Ama ben sıkıntı çekmiyorum:D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F2CACTHME kullanıcısına yanıt
    Playstation 4 oyunlarına mı Türkçe yama indirecek, nasıl kuracak ve nereden bulacakmış çok merak ettim.

  • Hikaye bazlı çizgisel oyunlarda Youtube'dan Eastergamers ya da Pintipanda'nın videolarını açıyorum. Ara sahneleri oradan izliyorum zira adamlar çeviri yapıyor oynarken.
  • Abi İngilizce nedir ki ? Biz Japonca Tsubasa ve Parasite Eve oynayıp bitirmiş nesiliz. İngilizce nedir yani. Püh.

    Elimizde sarı İngilizce sözlük ile Resident Evil 1 şifrelerini çözerek yaladık yuttuk İngilizceyi. Orta okulda, Lise de hep 5 ti İngilizcemiz. Hey gidi hey.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 25 Şubat 2020; 13:43:6 >
  • bu sorunu bende yaşıyorum hocam yapabilecegin en kolay şey youtube'dan o oyunu oynayan yayıncıları, oyunda geldiğin yere kadar izlemek bu sayede geriden gelerekde olsa hikayeyi anlarsın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.