Şimdi Ara

insan ırkının anunnaki'ler tarafından yaratılması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • insanlığın yaratılışındaki asıl olaydır. dünya'dan çok uzakta, hala daha keşfedilememiş gizemli bir gezegenden gelen üstün ve gelişmiş bir uygarlık olan bu varlıklar tarafından genetik mühendislik sonucu oluşturulmuştur insan ırkı. onlar, bazılarına göre uzaylıydı, ufo'ydu, bazılarına göre de tanrı'ydı, veya tanrılardı. ancak, dünyanın en eski medeniyeti olan sümerler gerçeği çoktan çözmüştü bile. çünkü, onlarla bizzat tanışmışlardı.

    peki, anunnaki'ler kimdi? sümercedeki anlamı, "gökyüzünden dünya'ya gelenler" demektir. sümerlerin anlatılarına göre, anunnaki'ler yapısal olarak insanlara benziyordu. bu, normaldi, çünkü insanlar onların genlerini taşıyolardı! ancak anunnaki'ler, yarattıkları varlıklardan çok yüceydiler. yaklaşık 5 metre boyundalardı. dünyanın çeşitli yerlerinde ortaya çıkan, eskilerin "devler" olarak bildikleri anunnaki'lere ait iskelet fosilleri bu gerçeği ortaya koyuyor.

    anunnaki'ler, nibiru adı verilen gezegenden geliyorlardı. nibiru, nasa tarafından belirlenen gezegenlerin dışında kalan, ve henüz tespit edilemeyen, anunnaki'lerin asıl geldiği yerdir.

    anunnaki'lerin dünyaya geliş amacı ise, dünya'da bolca bulunan altın kaynaklarıydı.

    anunnaki'ler, üstün gen mühendisliği teknolojisiyle insan ırkını yarattılar. elbette insanlar bir anda şıp diye yaratılmadı. anunnaki'ler, çeşitli deneylerle bu varlıkları kademeli olarak oluşturdular. hayvanları da kullandılar. evrim teorisi'nde belirtilen homo sapiens gibi hayvanlara daha yakın ilk insan türleri anunnaki'lerin ilk deney sonuçlarından başka birşey değildir. ve bugün kanıt diye bulunan bu varlıklara ait fosiller de, deney kalıntılarıdır. ayrıca mitolojilerde betimlenen, insan-hayvan karışımı, at-insan karışımı varlıklar da, anunnaki'lerin başarısız deney sonuçlarındandır. en nihayetinde, anunnaki'ler kendilerini tatmin edici şekilde daha başarılı bir sonuca oluşarak insanları yarattılar. onları kendilerine işçi kaynağı oluşturdular. insanları çalıştırarak kendilerine gezegenlerine götürmek için altın rezervi sağladılar.

    peki, anunnaki'ler altına neden bu kadar ihtiyaç duyuyordu?

    çünkü altın, bilindiği üzere asla paslanmaz, bozulmaz ve yıpranmaz. bu, üstün teknoloji yöntemiyle beyaz toz derecesine kadar işlenip canlı bir varlık tarafından tüketildiğinde, ölümsüzlük demekti! işte anunnaki'ler, kendilerini, teknolojileri vasıtasıyla altın sayesinde ölümsüz kılıyorlardı. ayrıca, kendi gezegenlerinin, yani nibiru'nun atmosferinin bozulmasını önlemek için de altın tozuna ihtiyaçları vardı. ve bu yüzden, kendi gezegenlerinde altına bolca ihtiyaç duyuyorlardı. antik çin yazılarında da, altın'ın ölümsüzlüğü sağlayabileceği belirtilmiş, ve hatta bunun için birçok denemeler yapılmış, ancak anunnaki'ler kadar üstün bir teknolojiye sahip olunmadığı için başarısızlıkla sonuçlanmıştır. anunnaki soyundan gelen ve mısırlıların tanrı bildikleri firavun hükümdarlarının da altına düşkünlüklerinin sebebi bundan başka birşey değildi. firavunlar, halkın karşısına vücutlarını bugünkü teknolojiyle bile elde edilemeyen derecede işlenmiş altınla kaplatarak çıkarlardı. bu derecede işlenmiş altın, yüzyıllardır rivayet olarak varlığı tartışılan beyaz altın tozudur. beyaz altın tozu, bugünkü insan teknolojisiyle elde edilemez. ancak anunnaki'ler, bunu elde edebiliyorlardı. ve bu yüzden antik mısır hiyerogliflerinde, onların tanrı olarak gördükleri firavunlar beyaz bir maddeye bürünmüş olarak resmedilmişlerdir.[1][2][3] firavunların döneminde inşa edilen, ve o dönemki koşullarda nasıl bu kadar kusursuz yapıldığı hala daha tartışılan piramitler de tabiki firavunların kullandığı anunnaki teknolojisinin eseridir. piramitlerin birbirinden ilginç ve şaşırtıcı özellikleri bazılarınızca biliniyordur, bilmeyenler internette araştırabilir.

    anunnaki'lerin izlerine ibrahimi dinlerde de rastlanır. sümerlerin bilgi birikimine dayanan ibrahimi dinlerde, özellikle tevrat'ta "nefilim" adı verilen varlıklardan söz edilir. bu varlıklar, "tanrı oğulları" olarak tanımlanmıştır. tevrat'a göre, nefilim'ler "tanrı'ya isyan edip, gökte ait oldukları mekanı reddedip, insan kadınlarını beğenerek onları kendilerine eş alarak soylarını devam ettiren dev varlıklardır. yani bunlar, aslında insanlarla ilişkiye girip çocuk yapan bazı anunnaki'lerden başkaları değildir. bilinen ilk destan olan gılgamış destanı'ndaki gılgamış, işte bu varlıklardan bir tanesidir. bir anunnaki ve bir insan kadınının birleşiminden doğan gılgamış, ölümsüz olup olmadığını merak eder. destanın ana konusu olan gılgamış'ın ölümsüzlüğe olan merakının asıl sebebi budur, yarı-anunnaki olması. bu yüzden anunnaki'lerin dünyadaki ikametgahı olan telmun adası'na gitmek için yola koyulur. oraya geldiğinde, ziusudra ile karşılaşır. peki, ziusudra kimdir? işte bu noktada işler daha da karışıyor.

    sümer yazıtlarındaki anlatılara göre, anunnaki krallarından bazıları insanlığa son vermek için büyük bir tufan yaratır. ancak anunnaki kralı enki, insanlara merhamet duyan bir tanrıdır, ve insanların içinden "ziusudra" adındaki kişiyi uyararak, büyük bir gemi yapmasını söyler. ziusudra bu şekilde tufandan kurtulur. karşılığında da, ölümsüzlükle ödüllendirilir ve telmun adası'nda anunnaki'lerle birlikte yaşama izni verilir. bu kısım birçok kişiye tanıdık gelmiştir, çünkü tevrat'ta, incil'de ve kur'an'da geçen hz. nuh ve büyük tufan olayıyla birebir aynıdır! tevrat'ta hz. nuh'un 950 yıl yaşadığı yazar, bu onun sümerler tarafından anlatıldığı üzere anunnaki'ler tarafından ölümsüzlük bahşedilmesi sebebiyledir. işte sümerlerin anlattıklarıyla, ibrahimi dinlerin söylediklerinin arasındaki bağlantı böyle sağlanır. peki tüm bu öğretilerin aynı coğrafyaya sığdırılması, bir tesadüf müdür? değildir, çünkü bu topraklar dünyadaki en verimli topraklardır ve anunnaki'ler dünyayı ziyaretlerinde doğal olarak buralara mekan kurmuşlardır.

    işte gılgamış, ziusudra ile görüştüğünde, ziusudra ona gılgamış'ın ölümsüz olamayacağını, çünkü onun yarı-insan olduğunu söyler. ancak, ona bir şans verir, eğer uykusuzluğa dayanabilirse, gılgamış ölümsüz olacaktır. ancak gılgamış, bunu başaramaz. destanın sonunda eli boş döner ülkesine.

    anunnaki'ler, dünyada bulundukları sürece sümerlere kendi bilgilerinden sundular. böylece, bugün bile birçok bilim adamının şoke olduğu şekilde, zamanlarının çok ötesinde bilgilere sahip oldukları ortaya çıkmıştır.

    bunlardan en önemlisi, sümerlerin güneş sistemini tasfir ettiği bir tabletidir. bu tablette, ortadaki malum güneş, ve etrafında da nokta olarak tasfir edilen nasa'nın tespit ettiği 11 tane gezegen. ama, orada, fazladan bir gezegen daha var. işte bu bir hayli uzağa konumlandırılan bu noktanın temsil ettiği 12. gezegen, anunnaki'lerin geldiği yer olan nibiru'dan başkası değildir!

    sümer yazıtlarına göre anunnaki'ler, 3600 yılda bir dünyayı ziyarete gelir. yani, gezegenlerinde altın rezervi azaldığında, mutlaka yeni kaynak sağlamak için geri dönecekler!

    https://eksisozluk.com/insan-irkinin-anunnakiler-tarafindan-yaratilmasi--5785133?a=popular



  • bütün dünya aslında uçan spagetti canavarı tarafından yaratılmıştır


    onun elçiside homoseksuel şarkıcı marilyn mansondur


    kanıt mı istiyorsunuz ?


    açın pencereyi bakın. ne var ? Ağaç hava bulut böyle muhteşem bir nizam düzen sizce tesadüfmü ?

    dikkatli olun spagetti canavarına ve elçisi marilyn mansona inanmayanlardan her türlü fenalık kötülük gelir


    size peygamberimizin vaazını paylaşıyorum







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 14 Eylül 2018; 15:44:19 >
  • İyi de o zaman anunnakileri kim yarattı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AdiGe38

    İyi de o zaman anunnakileri kim yarattı?
    hani demişsiniz ya annunakileri kim yarattı diye. benim güzel arkadaşım sen karşındaki adamı eleştirirken yaratıcı olduğuna inandığın varlığı kim yarattı diye sorgularsan o da sana "e o zaman allah'ı kim yarattı?" diye sormaz mı? bu sorusunda haklı olmaz mı?
  • Ananınkilermi o nasıl bir isimdir öyle tövbe est.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlbatrosD.IIIFazılBey

    Bo konu ile ilgili olarak aşağıdaki linki takip edebilirsiniz:


    http://www.felsefe.net/genel-tartisma-alani/76983-insan-irkinin-niburu-gezegeninde-yasayan-anunnakiler-tarafindan-yaratilmasi.html
    teşekkürler takipteyim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ComradeMRX

    teşekkürler takipteyim

    Alıntıları Göster
    rica ederim
  • O kadar yüksek ve ileri teknoloji sahibiler ama altına muhtaçlar öyle mi? Ölümsüzler ama altın olmazsa ölebiliyorlar! bu kısım saçma değil mi? (art niyetten değil sadece düşünüp mantığını bulmaya çalışıyorum)
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 13 Ocak 2021; 18:49:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsanı yaratabilecek kadar güçlü olup, altın madenciliğinde takılı kalmak.

    Çok ilginç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fx82ms

    Ananınkilermi o nasıl bir isimdir öyle tövbe est.


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve bütün evrende tek altın kaynağı dünya? Ve madem altın sayesinde ölümsüz oluyor, dünyada hala binlerce ton altın varken nasıl ölüyorlar? Hani 5 metrelik fosilleri bulunmuş ya.

    Saçmalıktan öte bir şey.
  • Annunaki prens çekirdeği demektir konu kilit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bununla ilgili bir belgesel izliyordum RA'nın aslında Aldebaran'lı bir uzaylı olduğundan bahsediyordu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

    İnsanı yaratabilecek kadar güçlü olup, altın madenciliğinde takılı kalmak.

    Çok ilginç.
    zaten işin içine madde/maddiyat girdi mi burada zincir kopuyor mantıklı bir açıklaması yok. Maya kıyamet senaryosunda da 12 aralığa yaklaşırken hemen hemen tüm ruhsal bilgi veren kanallar sanki anlaşmış gibi hepsi "son günlere geldik mutlaka herkes herkese borçlarını versin, ödesin" diyorlardı

    bunları da binlerce insan okuyup inanıyordu yahu kıyamet kopacak olsa ve tarihini biliyor olsak kim borç kapatmak için totosunu yırtar hiç mi akıl yok
  • İnsanı yaratmayıp direk altını kendi çıkarsaydı? Ne yaptılar bizi başı boş mu bıraktılar şimdi?
  • Çok ilginç bi konu

    Mason içeceği manna diye bişey var. beyaz altın tozu içeceği... 3 ayrı formülle hazırlanıyor

    Aztekler mayalar falanda kullanıyormuş bunu transa geçmek için

    Masonlarda gençlik için kullanıyormuş..youtube da kült tv de videosu var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 14 Eylül 2018; 20:46:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene olmuş 2018 bı bitmediz be olum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.