Şimdi Ara

İnsan Kaynakları Üzerine Eğitimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Artan rekabet ve etkin çalışma zorunluluğu çalışan her bireyin kuruma ve hedeflerine katkısını sorgular hale getirdi. En rutin işten en komplike işe kadar sonuçların genel kurum hedeflerine katkısının tartışıldığı günümüzde çalışanları motive eden, aynı hedefe kilitleyen ve başarıyı ödüllendiren ve her şeyden önemlisi bunu adil bir şekilde yapan bir Performans Değerlendirme sistemi her zamankinden daha zorunlu hale geldi.

    Üstelik büyük şirketlerin yanı sıra kaynakların daha kısıtlı olduğu küçük organizasyonlar için daha da hayati bir rol oynamaya başladı.

    Bu eğitimin amacı, katılımcılara kurumlarında kendi kültürünü içine alan aynı zamanda da çalışanların performansını adil ve ölçülebilir kriterlerle değerlendiren, onları motive edecek bir sistemin nasıl kurulacağını ve yönetileceğini göstermektir.

    Derin Akademi olarak; Eğitim yönetimi, geri bildirim becerileri, iletişim, insan kaynaklarında ölçe, performans değerlendirme, mülakat teknikleri, ücret yönetimi, yetenek yönetimi gibi bir çok farklı alanda eğitim vermekteyiz.

    https://derinakademi.net/programlarimiz/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.